Allahın izniyle buda geçecek
Valla açıkçası bende emin değilim sınav konusunda ilk hastalanan kıza doktor 3 ayı bulur iyileşme süreci demiş bende o bakımdan biraz daha fazla üzüldüm hani ya 1 senesi boşa giderse diye ama her şeyde bir hayır vardır belki bu korku bahanesiyle benim kız hem daha sağlıklı beslenir ( sebze namına bir şey yemezdi )
Şimdi hatta diyetisyene gitmem konusunda en çok o ısrar ediyor ve hem zayıflamak hemde daha sağlıklı olmak adına bana ayak uyduracagina söz verdi
Benim cadı malum cins doktora bile benle kavga dövüş giderdi önceden

Grip çok ağır geçirdi bir kaç kere ve inatla doktora gitmedi geçer diye diye

en Son Grip olduğunda öksürürken resmen okadar çok zorlandi ki bayilacak gibi oldu gözleri devrildi bir An

Tabi bu korku ona da yetti bir daha tövbe ihmal etmem diyor

Şükür şu anda ne öksürük var nede ağrısı var ama işte ufacık bir leke görünce doktor emin olmak istedi

Kendi kendime de en azından bizim gittiğimiz doktor titiz bu konuda diye düşünüyorum

diğer kızlar kendi semtlerinde Veremle Savaş Dispanserine gittiler onların doktoru hastaneye göndermek yerine koruyucu hap vermiş

ki onların değeri aslında bizimkinden çok daha yüksek çıkmış ( koluna halka içine aldıkları bir iğne yaptılar 3 gün sonra da kizarikligin enini ölçtüler

bizimkinden 6 mm çıktı diğer kızların 18 - 21 arası çıkmış ama işte bizde leke çıkmış )
Allahın izniyle Pazartesi belli olacak

ondan sonra derin bir OH çekerim inşallah