• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hadi motivasyon icin menu resmi gelsin o zaman yeni surume gectigumizden beri resim koymamistim.

Sahur 3 yumurta 11 zeytin 5 cerry domates 2 yk lor
Screenshot_2019-03-15-04-06-56.webp

Slm kizlar

Alintilardan once kilo bildireyim.

Sabah sahur yaptim sahurdan once tartilmayi unuttum mecbur sabah tartimi yaziyorum. Haftaya cumada kalkinca tartilirim gercek fark belli olsun sahurdan once tartilirsam cok fark cikar diye

Gecen hafta 97.9
Bugun 98.5
Fark +0.6
Yanlış düşünüyorsun bence canım, çünkü bu hafta nasıl olmayan kilo tartıya yansıdıysa haftaya da yokluğu yansımalı yani haftaya fazla eksi çıkman haksızlıksa bu hafta gereksiz artı çıkmanda haksızlık ;) o yüzden sen haftaya aç karnına tartılmalısın.

Takimda bi eksiklik var bence de herkes gun icinde neler yaptığından bahsediyor hos guzel ama ben motive olamiyorum cok liste paylasan yok yorum yapan yok spor yapan yok saat 11 olmus dogru duzgun kilo paylasan yok.boyle devam edecekse ben baska takima gececegim sanirim yoksa motivasyonumu kaybedecegim.
Kaptan olarak banunun çekip çevirmesi gerek grubu..

Bizler ne kadar müdahil olsakta Banu kadar etkili olamayız..
O da bu ara çok yoğun kendini toparlar sa eskisi gibi el atar yine...

Düzenli menü verenler dahi bu durumdan etkilenip soğuyor madem yorum yapılmıyor neden vereyim diye bi durum çıkıyor ortaya..

Neticede geyik sayfası değil burası ...

Gitmek isteyen olursa da gönül koymayalim valla.
Evet abla yani gönül koyacak bi durumda yok zaten sonuçta herkes zayıflamaya geliyor muhabbete değil tabi muhabbetsiz olmazda ama bizim sayfa diyet namına bişey konuşmaz oldu :KK12:
Bence bu takıma iyi bir kaptan yardımcısı şart. Gruplarda görüyoruz kaptan da insan, işi gücü oluyor ve kaptan yardımcısı hoop devreye giriyor. YENA YENA @meryemozcan27 düşünülebilir isterlerse kaptanım önemli konu oynakbasi34 oynakbasi34
Katılıyorum her bir harfine;)
Benim kilo bildirimimim
Gecen cuma 84
bu hafta 80.3
Fark 3.7
Of of of şöyle bi eksi göremedim maşallah tebrikler canım ;)
Yaa diyet sayfasın da hamburger reklamı nedir abii😑
Bende de yaş pasta çıkıyor 😱
Kızlar çok sukur banunun kızın da sonuçlar temiz çıkmış ..

Gelmiş geçmiş olsun
İyi çok şükür.

Back
X