• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Oh oh Allah kabul etsin canım çok iyi :KK66: benim iftarda da etli yaprak sarma,biraz pirinç birazda bulgur pilavı(dün ve önceki günden kalma),yayla çorbası var yanına da salata ve yoğurt olur :KK66:
Afiyet olsun cnm ben de dondurucudan sarma cikardim pisircem ama ben yemicem kizlarla esime pisireyim dedim degisiklik olsun.
Hadi menunu yorumlayayim. Ne kadar etli olsada sarmada pirinc ya da bulgur var, yayla corbasinda pirinc var bir de uzerine azar azarda olsa pirinc ve bulgur pilavi var. Bilmem anlatabildim mi :KK43:

selam kızlar..
bugün misolar var..
o yüzden dün gece çılgınlar gibi temizlik yaptım :KK70: tehlikeli yiyecekler hazırladım.
bitti mi bitmedi...... öğle arası evimin ufak tefek eksiklikleri vardı onları aldım. bugün miting vara ve her yer kapalı eve nasıl gideceğim kara kara düşünüyorum..
neyse efendim fön makinem pert oldu onu da alıverdim. işe geç kalıdım ama ayağımda derman kalamsdı. daha eve gidip bir iki şey daha hazırlayacağım ve son bir süpürge açacağım.
Allah bana güç kuvvet versin.
size gelince zayıfladınız herhalde. bildirimler yok menüler yok!
Birbardakcay Birbardakcay cnm ben gruba geldiğimde 3 kişi falandık herhalde :KK70: maviş taşınma telaşındaydı adapte olamıyordu kaptanım sakatlık yaşadı katıamıyordu bir iki kişi bildirim yapıyorduk. bence benim bildirimlerim süperdi. sonr abir arkadaş adapte olamıyorum burda diyip gitti. bence gittiği yerde de çok adapte değildi. yani iş içinde bitiyor. kafa hazırsa kimseyi tınlamıyorsun. gitmek istersen gönül koyulmaz kesinlikle ama ben senin bu işi kafanda bitirdiğine eminim menülerin harika.. :KK66:
Aslinda gitmek istemiyorum ama takiminda soyle bir toparlanmasi lazim sanki

Afiyet olsun cnm ben de dondurucudan sarma cikardim pisircem ama ben yemicem kizlarla esime pisireyim dedim degisiklik olsun.
Hadi menunu yorumlayayim. Ne kadar etli olsada sarmada pirinc ya da bulgur var, yayla corbasinda pirinc var bir de uzerine azar azarda olsa pirinc ve bulgur pilavi var. Bilmem anlatabildim mi :KK43:
😲😲😲

Biliyorum kuzum ben burda yarışırken asla ağzıma koymadım pirinç ama şimdi ufaktan yiyorum ;) bulgur bana pirinç pilavı eşime, çorba pirinçli değil yarmalı, sarma da pirinç yok sırf etten yapıyorlar burdakiler yani çok az pirinç koyuyorlar ama ben onuda koymadım ;)

*****8. TAKIM 613.ETAP *****

mavimli ( 75.8 / 75.7 / 0.1 / 0.13 %)
ebideryal ( 65.7 / 65 / 0.7/ 1.07 % )
Bonus ( 107.6 / / / % )
Ucukkacikk ( 63.9 / 64.1/ 0.2 / 0.31 % )
Umutluanne83 ( 86,7 /86.6 / 0.1 / 0.12 % )
Zarpy ( 80,1 / 80 / 0.1 / 0.12 % )
HasibeG ( 97.9 / 98.5 / + 0.6 / - 0.61 % )

8. Takım Ortalaması; %

Yeni kilom 64.0 deil abla 64.1 :)

Düzeltme canım ;)

Anasayfa kız ben seni niye hep 28 - 29 olarak düşünüyordum ki :D Gerci her daim çıtırsın 😘

Aslinda gitmek istemiyorum ama takiminda soyle bir toparlanmasi lazim sanki

Bundan sonra daha iyi olacak söz 😘 hiç bir yere gitme sen ;)

Biliyorum kuzum ben burda yarışırken asla ağzıma koymadım pirinç ama şimdi ufaktan yiyorum :KK66: bulgur bana pirinç pilavı eşime, çorba pirinçli değil yarmalı, sarma da pirinç yok sırf etten yapıyorlar burdakiler yani çok az pirinç koyuyorlar ama ben onuda koymadım :KK66:

O zaman boyle yaz ki daha degisik bir menu hayal etmeyelim di mi cnm :KK66:

o konuda çok haklısın. takım olmak aktif olmak demek cnm :KK66:
bu arda ben ve lili de 168 boyundayız. umarm kilo almadan bekleriz seni de yanımıza :KK66:

Ben de 168im :KK3:

*****8. TAKIM 613.ETAP *****

mavimli ( 75.8 / 75.7 / 0.1 / 0.13 %)
ebideryal ( 65.7 / 65 / 0.7/ 1.07 % )
Bonus ( 107.6 / / / % )
Ucukkacikk ( 63.9 / 64.1/ 0.2 / 0.31 % )
Umutluanne83 ( 86,7 /86.6 / 0.1 / 0.12 % )
Zarpy ( 80,1 / 80 / 0.1 / 0.12 % )
HasibeG ( 97.9 / 98.5 / + 0.6 / - 0.61 % )

8. Takım Ortalaması; %

Düzeltme canım :KK66:

Anasayfa kız ben seni niye hep 28 - 29 olarak düşünüyordum ki :KK70: Gerci her daim çıtırsın 😘

Bundan sonra daha iyi olacak söz 😘 hiç bir yere gitme sen :KK66:

cnm bence lili 32 falan. o başkasının yaşını mı yazdı ne

Back
X