• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hehe saol cnm güzel dileklerin için. benim bir oğluşum var şükür verene 5 yaşında. Rabbim ömür versin inş evlatlarımıza. kısmet olursa bu ikinc olacak.
Olemii cok sevindim cnm.ozmn olur hic telas etme😉👍

Günaydın cnm.:KK15: iyi diyelim iyi olalım. sen nasılsın??
beni bahar mı çarptı nedir hiç enerjim yok. keyif alamıyorum çoğu şeyden. buraya da gelip yazamıyorum ama okuyorum. bir de gebelik istiyorum adet zamanı gelince negatifleşiyorum.. biliyorum saçma ama bir gelip geçiyor.
hatta hep duamda hayırsızsa olmasın diye geçiriyorum ama işte insanlık ister istemez etkileniyorum. ama yine de Allah hayırlıysa versin hayırsızsa olmasın

Kuzum seni okadar iyi anlıyorum ki ;) Ben ufakliga niyetlendigimde 3 ay olmayınca doktora gitmiştim ( tabi her ay ağladım adet olunca :D gören hiç çocuğuolmadı sanır ;) )
Anam pko yüzünden çocuğun olmaz diyince dünya başıma yıkılmıştı sanki :(
Kadın cins ancak tüp bebekle olur demişti de o zaman eşim ağlama bu sefer de tüp yaptiririz ne olacak diyordu ( tabi erkekler biraz daha rahat bizim hormonlar tavan yapıyor sonuçta )
İnan tam ya haklı aslında bir tane evladimiz var zaten Rabbim ona sağlıklı ömürler versin dediğim ve stres yapmadığım anda vücut kendine geldi sanırım ;) o ay Rabbim minik kuşumu bize verdi ve inan o doktora tamda tedaviye gideceğimden 1 gün önce öğrendim :D Kadin duyunca olamaz olamaz diyip durdu ama Rabbim ol dedikten sonra ne pko nede başka bir şey engel olamaz 😍😍😍😍

Sende kendine odaklan ;) senin kafan rahat olursa hormonlar da düzene girer ;) sonuçta 1 tane evladın var ve abi olmak için belkide çok az daha zamana ihtiyaç vardır ;)
Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah. ...Aminnnnn

Eki Görüntüle 2248290
Buda ben😉
Oncesini sorarsaniz,foto cekinmeye korkardim valla.hic yok sayilir..

Harika görünüyorsun canım 😘 dahasıda gelecek bence ;)

:KK15:
Vay vay vaaay eksiye geeel, maşallah Ayşecim daha ne söylenir 👍🏻😍😍😍

Tubiişiiiim canım ciğerim güzel kuşum sıkma canınııı lütfen hem bu hallerin emin ol bahardan,bahar bunalımı depresyonu diye bişey var hiç duymadın mıı :KK45: sen rahat ol kuzum benim Rabbim bi tane vermiş onun mutluluğuyla rahat ol zamanı gelince geleceği varsa zaten tutamayacksın :KK66: bende hep hayırlısıyla bebek(lerim) olsun diye dua ederim sen sabret herşey güzel olacak inşallah... seni çok seviyorum cankuşummm 💛💋🤗
ahhh balım ne güzel ieyler yazmışsın. ve çok haklısın bu bahardan bencede. biraz kafa dağıtacak şeyle rbulayım ben en en iyisi. ve Rabbim'in verdiğine şükür. ben de seni çok seviyorum. görmeden gönül bağım var sana:KK200::KK15:

Kuzum seni okadar iyi anlıyorum ki :KK66: Ben ufakliga niyetlendigimde 3 ay olmayınca doktora gitmiştim ( tabi her ay ağladım adet olunca :KK70: gören hiç çocuğuolmadı sanır :KK66: )
Anam pko yüzünden çocuğun olmaz diyince dünya başıma yıkılmıştı sanki :KK43:
Kadın cins ancak tüp bebekle olur demişti de o zaman eşim ağlama bu sefer de tüp yaptiririz ne olacak diyordu ( tabi erkekler biraz daha rahat bizim hormonlar tavan yapıyor sonuçta )
İnan tam ya haklı aslında bir tane evladimiz var zaten Rabbim ona sağlıklı ömürler versin dediğim ve stres yapmadığım anda vücut kendine geldi sanırım :KK66: o ay Rabbim minik kuşumu bize verdi ve inan o doktora tamda tedaviye gideceğimden 1 gün önce öğrendim :KK70: Kadin duyunca olamaz olamaz diyip durdu ama Rabbim ol dedikten sonra ne pko nede başka bir şey engel olamaz 😍😍😍😍

Sende kendine odaklan :KK66: senin kafan rahat olursa hormonlar da düzene girer :KK66: sonuçta 1 tane evladın var ve abi olmak için belkide çok az daha zamana ihtiyaç vardır :KK66:

Harika görünüyorsun canım 😘 dahasıda gelecek bence :KK66:
Tesekkurler kaptanimm😉💜

Gunaydin kizlar

Allah kabul etsin canım :KK66: Sahur harika ♡

Sen yazinca fark ettim :KK43: inşallah kısa sürede döner :KK66: baktım geçmiş mesajlarına ama ban yiyecek kadar bir durum göremedim :KK43:
Neyseki telefonu var bende bildiriminin yarın ordan alırım :KK66:

Helalllllllllllll :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Gercekten müthiş :KK71:

Tesekkur ederim cnm. Iyi bari eger hesbi acilmazsa telden ogrenirsin.

Eki Görüntüle 2248290
Buda ben😉
Oncesini sorarsaniz,foto cekinmeye korkardim valla.hic yok sayilir..

Masallah cnm cok iyi vermissin. Guzel yuzunude goreydik keske :KK66:

Son düzenleme:
Olemii cok sevindim cnm.ozmn olur hic telas etme😉👍

çok saol cnm :KK15:
Kuzum seni okadar iyi anlıyorum ki :KK66: Ben ufakliga niyetlendigimde 3 ay olmayınca doktora gitmiştim ( tabi her ay ağladım adet olunca :KK70: gören hiç çocuğuolmadı sanır :KK66: )
İnan tam ya haklı aslında bir tane evladimiz var zaten Rabbim ona sağlıklı ömürler versin dediğim ve stres yapmadığım anda vücut kendine geldi sanırım :KK66: o ay Rabbim minik kuşumu bize verdi ve inan o doktora tamda tedaviye gideceğimden 1 gün önce öğrendim :KK70: Kadin duyunca olamaz olamaz diyip durdu ama Rabbim ol dedikten sonra ne pko nede başka bir şey engel olamaz 😍😍😍😍

Sende kendine odaklan :KK66: senin kafan rahat olursa hormonlar da düzene girer :KK66: sonuçta 1 tane evladın var ve abi olmak için belkide çok az daha zamana ihtiyaç vardır :KK66:

çok haklısın kaptancım. Rabbim evladıma sağlıklı uzun ömür versin. stres evet her şeyi etkiliyor. bisiklet falan süreyim ben parkta :D ne iyi gelir. zaten 20 yaşımda öğrendim hevesimi alamadım tam :D
bu arada o dr da tip mi ne olmuş işte ne olamazı :D
çok saol desteğin için.. :KK15:

kızlar bunu kardeşim için soruyorum. kol kaslarını güçlendirmek için ne önerirsiniz?? ben plates lastiği düşündüm ama şunu yapsın diyeceğiniz birşey var mı??

Canım havlu egzersizleri var yapabileceği ;) özellikle alt kolları çok güzel toparlıyorum ;) bana spor salonunda hoca göstermişti ama nette de var ;)
Dambil yoksa 500 mllik şişeleri doldurup hareketler yapabilir ;)

çok saol cnm :KK15:

çok haklısın kaptancım. Rabbim evladıma sağlıklı uzun ömür versin. stres evet her şeyi etkiliyor. bisiklet falan süreyim ben parkta :KK70: ne iyi gelir. zaten 20 yaşımda öğrendim hevesimi alamadım tam :KK70:
bu arada o dr da tip mi ne olmuş işte ne olamazı :KK70:
çok saol desteğin için.. :KK15:

Ne demek kuzum seve seve 😍
Aynen git açık havada bisikletini sür hatta git imaj değişikliği yap ;) şöyle güzel bir kuaför keyfi yap sonuçta acik kapali fark etmiyor her kadına kuaför iyi geliyor ;)
Oğluna Ana oğulgünü yapın çıkın sinemaya gidin yada ufaklıği bakacak biri varsa sadece kendine bir günü ayır ;) git almasında mağazaları gez beğendikleri giy çıkar ;) tek başına da olsa sinema keyfi yap hatta birde yemek ye sagliklisindan ;)
Haftada 1 olmasa da aya bir sana özel bir vakit yarat ;) emin ol sen rahatlarsın hersey çık daha güzel olur ve yakında kızlar müjdemi isterim dersin ;)

:KK15:
ahhh balım ne güzel ieyler yazmışsın. ve çok haklısın bu bahardan bencede. biraz kafa dağıtacak şeyle rbulayım ben en en iyisi. ve Rabbim'in verdiğine şükür. ben de seni çok seviyorum. görmeden gönül bağım var sana:KK200::KK15:
Benimde sana gönül bağım var kuzuu hemde kuvvetli :KK60:

Bir kaç gündür netim yoktu giremedim arkadaşlar diyete başladım aksilikler başımı bırakmadı mydnoz kürüne başlamıştım 2 günde kaldı blendırım bozuldu malesef 😞 salı günüde adet oldum yarın tartıda kesin artıyı görücem acayip şiş hissediyorum kendimi

Pko hamileliği engel degil ki nasıl bir doktor o öyle zorlaştırabilir ama engel degil ben 10 yıldır pkoluyum evlendim 2. Ay hamile kaldım geçen yıl ve geçen ayda düşük yaptım yani 3 kez hamile kaldım

Bir kaç gündür netim yoktu giremedim arkadaşlar diyete başladım aksilikler başımı bırakmadı mydnoz kürüne başlamıştım 2 günde kaldı blendırım bozuldu malesef 😞 salı günüde adet oldum yarın tartıda kesin artıyı görücem acayip şiş hissediyorum kendimi

Sabır canım olur öyle aksilikler arada ;) bol bol su iç maydanoz da çayını yapıp iki gün iç yada bol salataya dogra ;)

Pko hamileliği engel degil ki nasıl bir doktor o öyle zorlaştırabilir ama engel degil ben 10 yıldır pkoluyum evlendim 2. Ay hamile kaldım geçen yıl ve geçen ayda düşük yaptım yani 3 kez hamile kaldım

Ya belki ters anında feng geldim belkide kadın benim o stresten vazgecem için yaptı bilmiyorum ;) o zaman çok sinir olmuştum ama şimdi diyorum günde kaç yüz kişiyle uğraşıyorlar bende belki patladı hatun :D

Sabır canım olur öyle aksilikler arada :KK66: bol bol su iç maydanoz da çayını yapıp iki gün iç yada bol salataya dogra :KK66:

Ya belki ters anında feng geldim belkide kadın benim o stresten vazgecem için yaptı bilmiyorum :KK66: o zaman çok sinir olmuştum ama şimdi diyorum günde kaç yüz kişiyle uğraşıyorlar bende belki patladı hatun :KK70:
Sabahları yumurtlama dogruyorum bol bol cnm

Back
X