- 9 Ocak 2012
- 15.626
- 30.335
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olemii cok sevindim cnm.ozmn olur hic telas etmehehe saol cnm güzel dileklerin için. benim bir oğluşum var şükür verene 5 yaşında. Rabbim ömür versin inş evlatlarımıza. kısmet olursa bu ikinc olacak.
Günaydın cnm.iyi diyelim iyi olalım. sen nasılsın??
beni bahar mı çarptı nedir hiç enerjim yok. keyif alamıyorum çoğu şeyden. buraya da gelip yazamıyorum ama okuyorum. bir de gebelik istiyorum adet zamanı gelince negatifleşiyorum.. biliyorum saçma ama bir gelip geçiyor.
hatta hep duamda hayırsızsa olmasın diye geçiriyorum ama işte insanlık ister istemez etkileniyorum. ama yine de Allah hayırlıysa versin hayırsızsa olmasın
ahhh balım ne güzel ieyler yazmışsın. ve çok haklısın bu bahardan bencede. biraz kafa dağıtacak şeyle rbulayım ben en en iyisi. ve Rabbim'in verdiğine şükür. ben de seni çok seviyorum. görmeden gönül bağım var sanaVay vay vaaay eksiye geeel, maşallah Ayşecim daha ne söylenir
Tubiişiiiim canım ciğerim güzel kuşum sıkma canınııı lütfen hem bu hallerin emin ol bahardan,bahar bunalımı depresyonu diye bişey var hiç duymadın mıısen rahat ol kuzum benim Rabbim bi tane vermiş onun mutluluğuyla rahat ol zamanı gelince geleceği varsa zaten tutamayacksın
bende hep hayırlısıyla bebek(lerim) olsun diye dua ederim sen sabret herşey güzel olacak inşallah... seni çok seviyorum cankuşummm
![]()
Tesekkurler kaptanimmKuzum seni okadar iyi anlıyorum kiBen ufakliga niyetlendigimde 3 ay olmayınca doktora gitmiştim ( tabi her ay ağladım adet olunca
gören hiç çocuğuolmadı sanır
)
Anam pko yüzünden çocuğun olmaz diyince dünya başıma yıkılmıştı sanki
Kadın cins ancak tüp bebekle olur demişti de o zaman eşim ağlama bu sefer de tüp yaptiririz ne olacak diyordu ( tabi erkekler biraz daha rahat bizim hormonlar tavan yapıyor sonuçta )
İnan tam ya haklı aslında bir tane evladimiz var zaten Rabbim ona sağlıklı ömürler versin dediğim ve stres yapmadığım anda vücut kendine geldi sanırımo ay Rabbim minik kuşumu bize verdi ve inan o doktora tamda tedaviye gideceğimden 1 gün önce öğrendim
Kadin duyunca olamaz olamaz diyip durdu ama Rabbim ol dedikten sonra ne pko nede başka bir şey engel olamaz
Sende kendine odaklansenin kafan rahat olursa hormonlar da düzene girer
sonuçta 1 tane evladın var ve abi olmak için belkide çok az daha zamana ihtiyaç vardır
Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah. ...Aminnnnn
Harika görünüyorsun canımdahasıda gelecek bence
![]()
Allah kabul etsin canımSahur harika ♡
Sen yazinca fark ettiminşallah kısa sürede döner
baktım geçmiş mesajlarına ama ban yiyecek kadar bir durum göremedim
Neyseki telefonu var bende bildiriminin yarın ordan alırım
Helalllllllllllll
Gercekten müthiş![]()
Olemii cok sevindim cnm.ozmn olur hic telas etme![]()
Kuzum seni okadar iyi anlıyorum kiBen ufakliga niyetlendigimde 3 ay olmayınca doktora gitmiştim ( tabi her ay ağladım adet olunca
)
Kadın cins ancak tüp bebekle olur demişti de o zaman eşim ağlama bu sefer de tüp yaptiririz ne olacak diyordu ( tabi erkekler biraz daha rahat bizim hormonlar tavan yapıyor sonuçta )
İnan tam ya haklı aslında bir tane evladimiz var zaten Rabbim ona sağlıklı ömürler versin dediğim ve stres yapmadığım anda vücut kendine geldi sanırımo ay Rabbim minik kuşumu bize verdi ve inan o doktora tamda tedaviye gideceğimden 1 gün önce öğrendim
Kadin duyunca olamaz olamaz diyip durdu ama Rabbim ol dedikten sonra ne pko nede başka bir şey engel olamaz
sonuçta 1 tane evladın var ve abi olmak için belkide çok az daha zamana ihtiyaç vardır
![]()
Ay gidip kendime söyle güzel duble şekersiz bir Türk Kahvesi yapayım![]()
Sonraki fotolara insallah cnm.söleee bi 77-78 lere inelim sözGunaydin kizlar
Tesekkur ederim cnm. Iyi bari wger hesbi acikmazsa telden ogrenirsin.
Masallah cnm cok iyi vermissin. Guzel yuzunude goreydik keske![]()
kızlar bunu kardeşim için soruyorum. kol kaslarını güçlendirmek için ne önerirsiniz?? ben plates lastiği düşündüm ama şunu yapsın diyeceğiniz birşey var mı??
çok saol cnm
çok haklısın kaptancım. Rabbim evladıma sağlıklı uzun ömür versin. stres evet her şeyi etkiliyor. bisiklet falan süreyim ben parktane iyi gelir. zaten 20 yaşımda öğrendim hevesimi alamadım tam
bu arada o dr da tip mi ne olmuş işte ne olamazı
çok saol desteğin için..![]()
Heyecanla bekliyoruzSonraki fotolara insallah cnm.söleee bi 77-78 lere inelim söz![]()
Benimde sana gönül bağım var kuzuu hemde kuvvetli
ahhh balım ne güzel ieyler yazmışsın. ve çok haklısın bu bahardan bencede. biraz kafa dağıtacak şeyle rbulayım ben en en iyisi. ve Rabbim'in verdiğine şükür. ben de seni çok seviyorum. görmeden gönül bağım var sana![]()
Pko hamileliği engel degil ki nasıl bir doktor o öyle zorlaştırabilir ama engel degil ben 10 yıldır pkoluyum evlendim 2. Ay hamile kaldım geçen yıl ve geçen ayda düşük yaptım yani 3 kez hamile kaldımKuzum seni okadar iyi anlıyorum kiBen ufakliga niyetlendigimde 3 ay olmayınca doktora gitmiştim ( tabi her ay ağladım adet olunca
)
![]()
Allah muhabbetimizi artırsın inşBenimde sana gönül bağım var kuzuu hemde kuvvetli![]()
Amin bebişimAllah muhabbetimizi artırsın inş![]()
Bir kaç gündür netim yoktu giremedim arkadaşlar diyete başladım aksilikler başımı bırakmadı mydnoz kürüne başlamıştım 2 günde kaldı blendırım bozuldu malesefsalı günüde adet oldum yarın tartıda kesin artıyı görücem acayip şiş hissediyorum kendimi
Pko hamileliği engel degil ki nasıl bir doktor o öyle zorlaştırabilir ama engel degil ben 10 yıldır pkoluyum evlendim 2. Ay hamile kaldım geçen yıl ve geçen ayda düşük yaptım yani 3 kez hamile kaldım
Sabahları yumurtlama dogruyorum bol bol cnmSabır canım olur öyle aksilikler aradabol bol su iç maydanoz da çayını yapıp iki gün iç yada bol salataya dogra
Ya belki ters anında feng geldim belkide kadın benim o stresten vazgecem için yaptı bilmiyorumo zaman çok sinir olmuştum ama şimdi diyorum günde kaç yüz kişiyle uğraşıyorlar bende belki patladı hatun
![]()