Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PuacamiGünün özeti
Sabah 9.00 form Çay
10.30 2 yumurtalı peynirli omlet
12.00 de form Çay
14.00 1 adet elma
16.00 2 adet poğaça
19.30 1 kase tarhana çorbası
21.00 form Çay
Spor olarak 1 saat koşu bandında tempolu yürüyüş
2 litre su
Pogaca hem de 2 adeeetttGünün özeti
Sabah 9.00 form Çay
10.30 2 yumurtalı peynirli omlet
12.00 de form Çay
14.00 1 adet elma
16.00 2 adet poğaça
19.30 1 kase tarhana çorbası
21.00 form Çay
Spor olarak 1 saat koşu bandında tempolu yürüyüş
2 litre su
Gecmis olsun canim Allah sifa versinİyi geceler kızlar birinciliginizi tebrik ederim, Hasibe seni bireysel birinciligin için tebrik ediyorum, büyük kızım bronşit olmuş bir haftadır onunla uğraşıyorum banada gribi bulaştı kafam bir dünya
Amin canım çok sağolGecmis olsun canim Allah sifa versin
Pogaca hem de 2 adeeettteyvah eyvah
3 tane form cayi rahatsizlik vermiyor mu onlarin fazlasi da zarar canim ayni sey yesil cay icin de gecerli
Yok soylememiştim 14 ünde girdim bu ayın :)Nezaman girdin sen doğumgününü söyledinde ben unuttummu yoksa![]()
Tesekkur ederim cnm. Cok gecmis olsun.İyi geceler kızlar birinciliginizi tebrik ederim, Hasibe seni bireysel birinciligin için tebrik ediyorum, büyük kızım bronşit olmuş bir haftadır onunla uğraşıyorum banada gribi bulaştı kafam bir dünya
Gecmis olsun cnm.insallah cabucak iyilesirsinizİyi geceler kızlar birinciliginizi tebrik ederim, Hasibe seni bireysel birinciligin için tebrik ediyorum, büyük kızım bronşit olmuş bir haftadır onunla uğraşıyorum banada gribi bulaştı kafam bir dünya
Hayirli yaslarin olsun ozmanYok soylememiştim 14 ünde girdim bu ayın :)
Kaptanımız da müsaade ederse pazardan pazara menü bildirimlerini günü gününe takibe almak istiyorum. Birkaç arkadaşımız etiketliyor. Diğer arkadaşlar da unutmazsa sevinirim. Kimin paylaşıp paylaşmadigi fark edilmiyor. Geçen hafta biraz dikkat ettik herkes eksi gördü...bunu kaybetmek istemeyiz değil mi?
İyi geceler kızlar birinciliginizi tebrik ederim, Hasibe seni bireysel birinciligin için tebrik ediyorum, büyük kızım bronşit olmuş bir haftadır onunla uğraşıyorum banada gribi bulaştı kafam bir dünya
Canım yetiştim yetişmesine de poğaçalar gobekte çoktan yerini almış...arkadaşlar ikramlara hayır demeyi öğrenelim artık...ayıp olursa olsun....bunun bir formülünü bulun artık...rahatsızım deyin...midem bozuk deyin....doktor yasakladı deyin. İlla diyetteyim demek zorunda değiliz.
Yeni yaşın yeni mujdelerle dolu geçsin canım....Doğum günün kutlu olsun(14 Mart)Yok soylememiştim 14 ünde girdim bu ayın :)