Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günün özeti
Sabah 9.00 form Çay
10.30 2 yumurtalı peynirli omlet
12.00 de form Çay
14.00 1 adet elma
16.00 2 adet poğaça 🙈🙊
19.30 1 kase tarhana çorbası
21.00 form Çay
Spor olarak 1 saat koşu bandında tempolu yürüyüş
2 litre su
Puacami 😕 meryem ablaaaa yetiss
Elhan Elhan

Günün özeti
Sabah 9.00 form Çay
10.30 2 yumurtalı peynirli omlet
12.00 de form Çay
14.00 1 adet elma
16.00 2 adet poğaça 🙈🙊
19.30 1 kase tarhana çorbası
21.00 form Çay
Spor olarak 1 saat koşu bandında tempolu yürüyüş
2 litre su
Pogaca hem de 2 adeeettt 😲😲 eyvah eyvah
3 tane form cayi rahatsizlik vermiyor mu onlarin fazlasi da zarar canim ayni sey yesil cay icin de gecerli

İyi geceler kızlar birinciliginizi tebrik ederim, Hasibe seni bireysel birinciligin için tebrik ediyorum, büyük kızım bronşit olmuş bir haftadır onunla uğraşıyorum banada gribi bulaştı kafam bir dünya
Gecmis olsun canim Allah sifa versin

Pogaca hem de 2 adeeettt 😲😲 eyvah eyvah
3 tane form cayi rahatsizlik vermiyor mu onlarin fazlasi da zarar canim ayni sey yesil cay icin de gecerli
🙈dışarıdaydım misafirlikte küçüktü pogaçalar tuzlu kurabiye şeklindeydi form çayı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum cnm bazen iki bazen üç adet içiyorum önceden gittiğim diyetisyen 5 adete kadar sorun olmaz demişti okadar içemiyorum ben yeşil çay içemiyorum zaten tansiyon sorunundan dolayı içtiğim form çayın içinde yeşil çay yok o yüzden rahatsız etmiyor beni

45 dk leslie ve 15 dk bolgesel hareket yaptim (kol ve alt bacak yapayim dedim bugunluk)

İyi geceler kızlar birinciliginizi tebrik ederim, Hasibe seni bireysel birinciligin için tebrik ediyorum, büyük kızım bronşit olmuş bir haftadır onunla uğraşıyorum banada gribi bulaştı kafam bir dünya
Tesekkur ederim cnm. Cok gecmis olsun. :KK68:

Gecmis olsun cnm.insallah cabucak iyilesirsiniz😊

Selamın aleyküm kizLarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı pazarlar ve hayırlı sabahlar ;)

Dün doğum gününden aslında çok geç gelmedim ama gelince belini ve omuzlarında ağrısından öldüm resmen :(
Arkadaş okadar dik bir yerde oturuyor ki :( Eşime dönüşü evde nasılsa diye telefon açıp ya aşkım ben o Bayırı cikmayayim ( uzun bir bayir ) ben asagiki yola ineyim sen gel beni al dedim ve özellikle de belirttim bak omuzlarım tuttu belim vuruyor diye ;)
Birde gelirken şu istemişlerdi onuda taşıyacak dedim ama pasamiz ben yorgunum kusura bakma.giyinip tekrar cikamam dedi :KK57:
Tamam sen keyfine bak ya benim için yorulma aman Ha dediysem de adam hiç laf sokma işim olmaz dedi kapattı mi :(

Eve geldim ama resmen ağrıdan gözümden yaşlar geldi okadar kötü oldum :( orda da kosturunca daha çok azdı ağrı .
Eve gelince tabi ağrıdan uzandim bu sefer de Trip yapıyorsun hesabı pasamiz söylendi bende ne yaparsan yap canım yanıyor senle uğraşma dedim ;)
Uyumusum hatta hala bile ağrım var hafif :(

İlk kez küs sabahladim ama aslında umurumda değil de yinede burnundan getirmem lazım ki bir kendine gelsin :D aman uzulmesin diye diye adamı simarttim sanırım :D yoksa hayatta böyle yapmaz aksine eve gelince de kendini af ettirmek için ugrasirdi ;)

Kaptanımız da müsaade ederse pazardan pazara menü bildirimlerini günü gününe takibe almak istiyorum. Birkaç arkadaşımız etiketliyor. Diğer arkadaşlar da unutmazsa sevinirim. Kimin paylaşıp paylaşmadigi fark edilmiyor. Geçen hafta biraz dikkat ettik herkes eksi gördü...bunu kaybetmek istemeyiz değil mi?

Müsaade ne demek canım tukkan senin ♡♡♡♡

Çok çok geçmiş olsun canım ;) inşallah çabuk toparlanir ;)

Günaydın ❤

Bulamiyorum Bulamiyorum tebrik ederim birinciliğini 😘😘
Daim olsun canım ..

ISILDURU ISILDURU geçmiş olsun kuzum .. ne çok hasta oldu dimi senin prensesler bu sene.. Geçen yıl böyle değildi diye hatırlıyorum ..
Gerçi bu yıl yetişkinlerde çok sık hastalandı ..
Allah beterinden korusun 🙏

oynakbasi34 oynakbasi34 bugün hiçbir şey yapmada toparlan canım

Puacami 😕 meryem ablaaaa yetiss
Elhan Elhan
Canım yetiştim yetişmesine de poğaçalar gobekte çoktan yerini almış...arkadaşlar ikramlara hayır demeyi öğrenelim artık...ayıp olursa olsun....bunun bir formülünü bulun artık...rahatsızım deyin...midem bozuk deyin....doktor yasakladı deyin. İlla diyetteyim demek zorunda değiliz.

Yok soylememiştim 14 ünde girdim bu ayın :)
Yeni yaşın yeni mujdelerle dolu geçsin canım....Doğum günün kutlu olsun(14 Mart)

Bugün kahvaltı sabah elma sirkeli su kahvaltı 9.30 yayla çorba omlet yarım simit zeytin 4_5 tane örgü peynir 3_4 tane iki küçük sucuk parça
Evet sabah cozuttum tam inşallah akşama telafi edicem sadece biraz yoğurt ve protein le kapatmaya çalışıcam akşamı da yazıcam ne yersem
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah güzel kilolar verirsin iz ben de kasımda 79,5 la başladım burda bu hafta 63. Ü görmek istiyom biraz kendimi şımarttım bu ara ama yeniden başlıyım akşam itibariyle inş

Çok şükür şu anda daha iyiyim ağrım baya geçti ama büyük kizda bugün hiç bir şey yapmıyorsun dedi ;)
Eşim bugün de ise gitti :(
Taşınma faslı olduğu için mecbur ;) yoksa normalde pazar çalışmıyor arkadaşı ;)

Bitmesi gereken bir iş var bizimki de onu bitirecekmiş diğerleri tasinmayla uğraşırken.

Evden çıkmadan onu mu yapayım bunu mu yapayım da iyi gelsin sana diyip durdu sağ olsun :D Yahu ben bu adama sinirleniyorum ama küs kalamiyorum ya lâ :D
Gerçi çok basit şeylere bazen sinir oluyorum ama işte birazda bu ara yoğunluktan bana vakit ayiramamasi birazda geriyor beni ;)

Şu taşınma faslı bir bitse daha düzenli olacak herşey eminim ;) birde haftasonu cumartesi günü de çalışma olmasaydı iyidi ama bunada şükür ne diyelim ;)

614. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum. :KK9::nazar:

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM :KK9::nazar:
Eki Görüntüle 2249401

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2249402
Yarışmamız 614. Etap birincisi 8.Takımdan @HasibeG :KK9::nazar:

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
Yarışmamız 614. Etap sonuncusu 9. Takımdan gewezebidik gewezebidik :duduk: :sinirli:
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.

MARATONCU TAKIMLAR :KK9: :nazar:
614. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:

• 3. TAKIM
  • 4. TAKIM
  • 5. TAKIM
  • 8. TAKIM
  • 9. TAKIM
  • 10. TAKIM
  • 13. TAKIM
  • 14. TAKIM

YÜKSELEN YILDIZLAR :KK9: :nazar:
Eki Görüntüle 2249403
614. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:

8. TAKIM (9 ► 1)
9. TAKIM (5 ► 2)
14. TAKIM (7 ► 3)

ETAP NOTLARI:
13. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 13. takıma isabet etti.
Tebrik ederim, hata yok.

ETAP MEZUNLARI

• 6. Takımdan Kmsl Hnd mezun oldu, tebrikler! :KK9: :nazar:
Yarışmacımızın karnesini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorsa başarı hikayesini paylaşabilir:

Rapor Kaynağı

Back
X