Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar doğum günü gazisi döndü aranıza 😁 nasılsınız yeni arkadaşlar hoş geldiniz hayırlı başarılar diliyorum 😊😊
hilal ben bir kız evlat anasiyim 18 yaşındayım (25 ı geçince böle )😂😂 ev hanimiyim geçtiğimiz senelerde 94 den 75 inip tekrar 93 e çıkmış kömüşgillerdenim neysekiiii 93.4 ile başladığım serüveni 82.3 ile sürdürüyorum hedef 69.9 inşallahülazim 😂😂 bitter bitter ziyagil
blondeaddict blondeaddict

selam kızlar doğum günü gazisi döndü aranıza 😁 nasılsınız yeni arkadaşlar hoş geldiniz hayırlı başarılar diliyorum 😊😊
hilal ben bir kız evlat anasiyim 18 yaşındayım (25 ı geçince böle )😂😂 ev hanimiyim geçtiğimiz senelerde 94 den 75 inip tekrar 93 e çıkmış kömüşgillerdenim neysekiiii 93.4 ile başladığım serüveni 82.3 ile sürdürüyorum hedef 69.9 inşallahülazim 😂😂 bitter bitter ziyagil
Offf şükür gelebildin 💛

bu kadar yorgunluğa ne hal kaldı bende ne bişey yeğenim bu hafta son bende sonra oda gidiyor temizlikle başım belada ne olacak benim bu takıntım bilmem kendimi akladim sıra anacigimin evinde

inşallah 7 li haneler çok uzağımda değil ha ne dersiniz Elhan Elhan ablacigimmm özledin mi benii😂😂
ben oklavalari özledim

Geçmiş olsun canım evi mi kazidin yoksa :D
Yap bi şekersiz Türk Kahvesi ;)
hemde ne jazimaaakkk😂
zukkum zukkum yarın büyük gün o yüzden seni dürtmüyorum ama seviyorum 💛
sonundaoldu sonundaoldu bugün bize iyi tatiller demek için bile girmedin ;( 💛
@YENA ablaa nerdesin sen çoktandır gel artık geeeel 💛
Elhan Elhan ablişko sana ne oldu yoksun işte yoksun üzülüyorum 💛

bende seviyorum ciğerim kalp kalbe karşı 😂😂

Aramizda 1 kilo var,kapisiriz artik😀

kapışalım umutcum 😂😂
Offf şükür gelebildin 💛
😂😂 geldimmmmm geldimmmmm nasılsın canooo

Çok teşekkürler hoşbulduk

hemde ne jazimaaakkk😂

bende seviyorum ciğerim kalp kalbe karşı 😂😂

kapışalım umutcum 😂😂

😂😂 geldimmmmm geldimmmmm nasılsın canooo
İyi diyelim iyi olalım bebişim :KK66: seni ve sonundaoldu sonundaoldu yu benim yaverim gibi hissettiğim için kendimi pek bi eksik hissettim :KK42: başyaverimi Elhan Elhan hiç demiyorum O varda yok zaten bugünlerde :63:

Ben aylaaar sonra ilk sporumu az evvel yaptım o kadar zor geldi ki başlamak neyse ilerledikçe iyi olacak inşallah. Şu an süper hissediyorum gerçi 🤩
Bu bile başarı diyip paylaşıyorum
Leslie 20 dk=60 puan
Bölgesel kol bacak 120 adet =12
Toplamda =72 puan Bonus Bonus

Çok teşekkürler hoşbulduk
adın nedir canım
böyle nik ile hitap edince çok soğuk oluyor 😊😊 ben samimi hatunum gelemem öyle soğukluğa
😊😊👭
İyi diyelim iyi olalım bebişim :KK66: seni ve sonundaoldu sonundaoldu yu benim yaverim gibi hissettiğim için kendimi pek bi eksik hissettim :KK42: başyaverimi Elhan Elhan hiç demiyorum O varda yok zaten bugünlerde :63:

oyyy kıyamam sana ama artık burdayım 😊 inşallah listeyede gireceğim bu haftaki kiloma göre 😊 anlat bakıyım naptin ne ettin ben yokken ara ara okudum kaçtım geceleri

adın nedir canım
böyle nik ile hitap edince çok soğuk oluyor 😊😊 ben samimi hatunum gelemem öyle soğukluğa
😊😊👭

oyyy kıyamam sana ama artık burdayım 😊 inşallah listeyede gireceğim bu haftaki kiloma göre 😊 anlat bakıyım naptin ne ettin ben yokken ara ara okudum kaçtım geceleri
Canım ismim Nevra 😂

Anam kızlar az önce resmen kacamagin eşiğinden döndüm :D
Tam şeytan dürttü git az cokokrem ye diye ( evde ekmek de yoktu az lavaş kalmıştı ona sürerim diye düşündüm ) o an telefonum çalmaya başladı :D :D :D

Ulen tam da zamanı diye hemen telefona koştum ve tabi konuşurken o istek yok oldu şükür :D içimden bu bir işaret aman Banu bak ilk cezayı kendine verirsin dedim :D :D
O telefonu kapattım bur arkadaşım daha aradı ve sonra gidip hemen kendime şekersiz bir nescafe yaptım :21::21::21::21::21:

Hakikaten anlık bir şey şu kaçamak isteyi ;) şu anda iyiki yememisim diyorum ;) sporuma yazık olurdu

Anam kızlar az önce resmen kacamagin eşiğinden döndüm :KK70:
Tam şeytan dürttü git az cokokrem ye diye ( evde ekmek de yoktu az lavaş kalmıştı ona sürerim diye düşündüm ) o an telefonum çalmaya başladı :KK70::KK70::KK70:

Ulen tam da zamanı diye hemen telefona koştum ve tabi konuşurken o istek yok oldu şükür :KK70: içimden bu bir işaret aman Banu bak ilk cezayı kendine verirsin dedim :KK70::KK70:
O telefonu kapattım bur arkadaşım daha aradı ve sonra gidip hemen kendime şekersiz bir nescafe yaptım :21::21::21::21::21:

Hakikaten anlık bir şey şu kaçamak isteyi :KK66: şu anda iyiki yememisim diyorum :KK66: sporuma yazık olurdu

Hele heleee 😍

Açlık bastırınca en iyisi Aksam yemegimi de yiyeyim dedim ;)
Hemen aklimdayken yediklerini de paylaşayım;

Uyanınca 07.30da
1 kupa sıcak su

Kahvaltı 09.00da
1 dilim beyaz peynir
1 adet salatalık
5 - 6 dal roka
1 fincan naneli yeşil çay

Ara 10.00da
1 fincan naneli limonlu yeşil çay

Öğlen 12.00de
2 kepçe tel şehriye çorbası
1 büyük kase lahana salatası

Ara 14.00de
1 fincan beyaz çay

Ara 15.00de
1 fincan şekersiz Nescafe

Akşam 16.45de
2 kepçe çorba
5 kaşık taze fasulye
1 kase yoğurt

Şu saate kadar 1.5 litre su icildi ama yatan kadar 3 litre olur o ;)
Sporu zaten yazmıştım ;) 30 dakika = 90 puan

Bu saatten sonra kesinlikle hiç bir şey yemek yok ;) çok acikirsam da 1 kase yoğurt yerim en kötü ihtimalle ;)

adın nedir canım
😊😊👭

Sen yokken buralara çok uğramadım canım ;) yemek tatlı bölümünde takılıyorum. İnşallah girersin bebişim uzun zaman oldu artık gir zaten,arkandayım Hilaltoşummm yürüü bee :rapci::KK74:

Back
X