Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar size güzel bir Salata tarifi. Ispanak kökünü atmıyoruz. Sert sapını hafif kesip 478964899kere yıkayıp 10 dakika haşlıyoruz. Üzerine damak tadınıza göre sarımsak tuz zeytinyağı limon pulbiber döküp afiyetle yiyoruz. Ve dehşet bağırsak çalıştırıyor.
2250641

Kızlar size güzel bir Şaş’ta tarifi. Ispanak kökünü atmıyoruz. Sert sapını hafif kesip 478964899kere yıkayıp 10 dakika haşlıyoruz. Üzerine damak taşınıza göre sarımsak tuz zeytinyağı limon pulbiber döküp afiyetle yiyoruz. Ve dehşet bağırsak çalıştırıyor.Eki Görüntüle 2250641 Eki Görüntüle 2250641
Ya ben de bu ispanak koklerini degerlendirmek istiyorum corbalar falan yapiyorlar ama her seferinde bakip bakip ben bunu nasil arindiracagim deyip atiyorum 😁 bi dahakine gozumu korkutmayip deneyecegim tarifini.afiyet olsun.

Ya ben de bu ispanak koklerini degerlendirmek istiyorum corbalar falan yapiyorlar ama her seferinde bakip bakip ben bunu nasil arindiracagim deyip atiyorum 😁 bi dahakine gozumu korkutmayip deneyecegim tarifini.afiyet olsun.
Dene mutlaka çok lezzetli ha bir de ben suda beklettim biraz baya temizlendi.😬

Geçmiş olsun canım...niye üşüttün sen bakim...gel ıhlamur kaynatalım..
Aynı be ya...yazılı haftasına girdik persembe sınavım var hafta sonu kagitlarla boğuşmaya hazırlıyorum kendimi.Çocuklar ısrar etti hocam kurs açın diye kıyamadım bu dönem açtım...yoğunum çok uzun süre kalamiyorum burada Lili şikayetçi...test hazırla yap...araştır zamanımı alıyor. Onun dışında iyiyim...eskisi gibi sıkı diyet yapmıyorum 60- 62 aralığında gidip geliyor. Kasmiyorum da kendimi. Senden de uzun mesaj bekliyorum. Beben nasıl...çiftlik işleri ne alemde...herbir şeycikleri yaz.
Yenammmm...tatlım nasılsın
Çocukları çok zorlama tatlım 😬 kolay sor. Baya tempoluymuş günlerin Benim de gözlerim arıyor seni arada selam at 😉 kolaylıklar diliyorum sana kurs falan baya emekli işler. Ben de diyeti saldım ama suyunu çıkarmıyorum akşamları dikkat ediyorum. Hamile kalmaya çalışıyorum :D ammaaa kantaron sürecek dermanım Yok :D işlerim yoğundu baya bugün bitirdim şükür. Belli oluyordur sayfayı işgal ettim. Eşim aynı valla çiftlikte ölecek :D bir de benim en büyük ve tek maddi hayalim bir evdi. Eşim tınlamıyordu tabi o eline geçeni çiftliğe yatırıyordu dünden beri ev bakıyor netten ben şok 😳 ay inş hayırlısıyla nasip olur. Tabi en az 1 yılı var da başlangıç olması bile umutlandırıyor beni.

sonundaoldu sonundaoldu bebeğim ne verdiysek onu istiyoruz çocuklardan ...tek sorumlulukları ders çalışmak bu yaşta...onu da yapmıyorlar kizdiriyorlar beni..:sinirli: kantaron zor geliyorsa bol kuru yemiş ye... müthiş enerji veriyor. Fındık içi, Antep fıstığı ama kavrulmuş değil ha...çiğ kaju...unutma bunları....bol bol ye...çabuk hamile kal...gel burada hamilelik muhabbetleri yapalım inşallah. :KK50:eşinin ev bakmasina çok sevindim...sen de bul göster..neye dikkat ettiğini görsün... Allah gönlüne göre güzel bir ev nasip etsin. Biz de Antalya'daki evi satıp daha büyüğünü almayı hayal ediyoruz emekli olunca. Eşim şimdiden bakıp favorilerine ekliyor daha üç yilimiz olmasına rağmen... Umut güzeldir ...hiç belli olmaz...bakarsın daha erken almaya karar verir. Sen hamileliğe yoğunlaş...enerji topla ...:süslü:

Çayim güzelim, ben kökleri yarim saat sıcak suda bekletiyorum çok çabuk temizleniyor.

Çayim güzelim, ben kökleri yarim saat sıcak suda bekletiyorum çok çabuk temizleniyor.
Sicak su daha mantikli haklisin abla ama simsi kafama takildi sicak suda icine isleme durumu olmaz dimi? Iyice yikayip sonra sicak suya koysak daha iyi olur sanki

Ben bugünkü menümü de yazayım akşam yemeğimi az evvel yedim
Sabah 8: 2 peynir 1 ekmek domates salatalık maydonoz cay
Ara 1 kase yoğurt
Öğlen 12: bol yeşil salata , 2 haşlanmış yumurta
Ara 1 elma , 4 light bisküvi
Akşam 3 köfte , 2 ayran. Havuç salata , 1 dilim ekmek yedim
Bir saat filan sonra 2 mandalina yemeyi planlıyorum
Bol su içtim, 3 kupa yeşil çay içtim
Elhan Elhan
Leslie ve bölgesel Sporumu yaptım bildirim yaptım

Sicak su daha mantikli haklisin abla ama simsi kafama takildi sicak suda icine isleme durumu olmaz dimi? Iyice yikayip sonra sicak suya koysak daha iyi olur sanki
Fokur fokur kaynayan su değil canım...ilk çamur için iyi oluyor kumu falan kalmıyor ardından soğuk suyla şoklanip bir şey kalmıyor...

Ben bugünkü menümü de yazayım akşam yemeğimi az evvel yedim
Sabah 8: 2 peynir 1 ekmek domates salatalık maydonoz cay
Ara 1 kase yoğurt
Öğlen 12: bol yeşil salata , 2 haşlanmış yumurta
Ara 1 elma , 4 light bisküvi
Akşam 3 köfte , 2 ayran. Havuç salata , 1 dilim ekmek yedim
Bir saat filan sonra 2 mandalina yemeyi planlıyorum
Bol su içtim, 3 kupa yeşil çay içtim
Elhan Elhan
Leslie ve bölgesel Sporumu yaptım bildirim yaptım
Ödevini yapmışsın aferin kuzuma :eğlence:şimdi bol suyunu içmeye devam et...uyku saatini kaçırma ...canımsın ya....geldiğinden beri bildirimini hiç aksatmadin. Sonuna kadar bu şekilde devam etmeni temenni ederim. Bu gecenin bütün özel öpücükleri sana gelsin. :KK15::KK15::KK15:

Ödevini yapmışsın aferin kuzuma :eğlence:şimdi bol suyunu içmeye devam et...uyku saatini kaçırma ...canımsın ya....geldiğinden beri bildirimini hiç aksatmadin. Sonuna kadar bu şekilde devam etmeni temenni ederim. Bu gecenin bütün özel öpücükleri sana gelsin. :KK15::KK15::KK15:
Çok çok teşekkür ederim canım ❤️💐💐
Madem bir kural var uyalım dimi 😏
Umarım hep beraber hedeflerimize ulaşalım 🙏

12.30
2 mercimek krebi
1 kk peynir
Bol maydanoz

13.00
1 bardak yarim yagli süt
2 nohut kurabiyesi

17.00
1 kase tarhana corbasi