Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Takimin yüz karası oldum bu hafta :KK43: cok uzgunum kilo verenlerinde hakkini gasp etmis oluyorum...

Kuran okuttuk cok sukur simdi kizimla yatişiyoruz. Cimcime son dakikalarda bagirmaya basladi napcagimizi bilemedik

Nazar mi deydi ne :(
Bol bol Nas ve Felak oku kuzuyu ♡
Rabbim okuduğunuz kuranı ettiğiniz duaları kabul etsin. ....Amin

Insallah ineyim artik bi gordum bir gun geri ciktim malesef.salidan itibaren menu paylasimiyla gelecegim araniza ozledim sizi 😘💝💝

Bizde seni çok özledik kuzum ♡♡♡♡

Nazar mi deydi ne :(
Bol bol Nas ve Felak oku kuzuyu ♡
Rabbim okuduğunuz kuranı ettiğiniz duaları kabul etsin. ....Amin

Bizde seni çok özledik kuzum ♡♡♡♡
Nazar degiyor zaten yildizi benim gibi dusuk :( kayinvalidem okudu
Ama az once yine ciglik cigliga bagirdi. Gazı varmis

Nazar degiyor zaten yildizi benim gibi dusuk :KK43: kayinvalidem okudu
Ama az once yine ciglik cigliga bagirdi. Gazı varmis

Oy kıyamam kuzuya♡♡♡
Benimde maalesef yildizim çok düşük hatta bizim Moniyle konuşurken hep deriz parası neyse verelim yıldız alalım kendimize diye :D
Tabi o işin makarası ama en ufak şeyde bende yamuluyorum :(

Birlik beraberlik olunca kendimizi toparlamamiz daha kolay. @sonundaoldu tatlım çabucak iyilesmeni diliyorum.
Su perisi86 Su perisi86 Allah kolaylık versin tamirat işlerinizde. Belin nasıl oldu iyi hissediyor musun kendini? Özledim valla... öpüyorum seni...cadı gelin düzeldi mi biraz... Kardeşinin huzuru yerinde mi.....
Kızlar giden yağlara sonsuza kadar güle güle diyorum. Devamı gelir inşallah. Amine Busra Amine Busra Büşracim sen iyi gidiyorsun bozma moralini arada böyle takilmalarin olması çok normal.zaman zaman takımdaki herkes yaşayacak bunu. Birbirimizin hakkına girmiş olmuyoruz sıkma canını. İpin ucunu sıkı sıkı tut yeter ki....
Tşk ederim ablam
Belim daha iyi az agır kaldırsam agrıyor dikkat ediyorum

Cadı gelinimiz 3aylık hamile 😀
Kız olursa adını sende izin verirsen melek olan kızının adını koymak istiyorum dedi ben şok...
Duygulandım ama üstelemedim siz karar verin içinizden hangi isim geçiyorsa o olsun dedim

Bende sizi özledim mavimli canım inşallah aktif olabilirim pazartesinden itibaren

Bugunku menum
Elhan Elhan

Sabah biraz gec yapinca 11de oglen 14 hala acikmadim. Yemesem aksama cok acikacaktim ondan ara gibi ogle yaptim

Sabah 4yk musli ve sut
Ara sade nescafe
Ogle 1 muz ve findik (balkonu duzenlerken evde kalan butun findiklari kirdim. Yaklasik 1 cay bardagi kadar vardi yedim)
Ara filtre kahve
Aksam 1 lahmacun salata ayran

Esim kac tane istiyorsun diye sordu bende 1 tane yeter dedim (normalde 2 rahat yerdim ama dikkat ediyorum diye 1 alayim dedim) Lahmacunlari actim anammm dedim bunlarin boyutumu kuculmus daha buyuktu bunlar dedim. Sonra doymazsam 1 veya yarim kizlarinkinden otlanirim dedim. O kucuk gordugum lahmacunun daha yarisini yedim doydugumu hissettim. Kalan yarisinida acikmayayim diye yedim. 1 taneyle doymam diyen ben tikabasa doydum. Beynimiz gozumuz obez iste. Midem kuculmus cok sukur.

Su perisi86 Su perisi86 canım iyileşene kadar dikkat et... Hareket kabiliyetin az olsun yediğine ictigine dikkat et bu sürede. Bebeşiniz hayırlı olsun. Belki annelik bütün huysuzlugunu alır gelininizin. Melek düşünmesi beni de şaşırttı. Allah iman verdi demek ki :KK36:
Abla sen doğru anladın değil mi melek kız derken ne demek istediğini.

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar ;)

Sabah beri ancak fırsat buldum ;)
Gece yine bölük pörcük uyudum :( sabaha 9 gibi sersem gibi uyandım hemde ne uyanmak :( sol omuzumda felaket bir ağrı hatta zor oynattım ;)
Gerci şaşırmadım çünkü kaç gündür fazla yordum kendimi :( neyseki öğlene doğru açıldı ;) büyük kız sağ olsun ben ufakligi kursa goturdugumde salonu temizlemis ;)

Yarında artık kalan işleri yaparız yavaş yavaş ailecek ;) en azından Ramazanin ilk bir kaç günü idare ederiz ;)

Kurstan sonra zaten eve gel yemek faslı falan derken ancak oturabildim ;) hala omuzumda ince bir sızı var inşallah artmazda rahatlarim ;) bu gece birde kendimi bir Ramazan öncesi elden gecireyim :D ama omuzum daha beter olacak diye de korkmuyor değilim :(

İyi geceler canlarim
1 yesil cay
Sabah menemen,yesillik,peynir,zeytiin,cay,1 dlm k ekmek
Oglen salata,kabak cicegi dolmasi 8-9 tane
Aksam firinda tavuk coz az patates
Bende bugun 1 buyuk,3 kucuk hali yikadim balkonda
Sonrada 2 odanin storlari yikadim
Sporumda bu😉

Kızlar 23.00de kendimle uğraşmaya başladım ancak bitti :( Anam kiloluyken herşey çok daha zor :(
Ne güzel Kilo verdiğimde kıl tüy işleri bile çok daha kolayken şimdi onu yapayım derken de kan ter içinde kalıyorum :(

Neyse şimdilik yine en az 1 ay rahatım ;)

Tahmin edersiniz ki menülerim hiç iç açıcı değil. Bugün çokta keyifsiz bir gündü beni mazur görün. Yarın daha iyi olucam

Canım inşallah yarın çok güzel bir enerji ile uyanırsın ♡♡♡♡♡♡
Maalesef arada öyle olabiliyor ;)

Kızlar 23.00de kendimle uğraşmaya başladım ancak bitti :( Anam kiloluyken herşey çok daha zor :(
Ne güzel Kilo verdiğimde kıl tüy işleri bile çok daha kolayken şimdi onu yapayım derken de kan ter içinde kalıyorum :(

Neyse şimdilik yine en az 1 ay rahatım ;)

Canım inşallah yarın çok güzel bir enerji ile uyanırsın ♡♡♡♡♡♡
Maalesef arada öyle olabiliyor ;)
Enerjimim duzelecegini sanmiyorum. Ama diyetime uycam.
Eşimle aramiz pek iyi degil.
Birde babam köyde ev yaptiriyor. Bugün babannem rahatsizlanmiş şuan hastanede yatis vermişler. Babamin sesi cok kotuydu :'( inşallah iyileşir. Bundan 5 sene kadar once cok agir hastalik gecirdi ölümden döndü. Korkuyoruz şimdi...

Enerjimim duzelecegini sanmiyorum. Ama diyetime uycam.
Eşimle aramiz pek iyi degil.
Birde babam köyde ev yaptiriyor. Bugün babannem rahatsizlanmiş şuan hastanede yatis vermişler. Babamin sesi cok kotuydu :'( inşallah iyileşir. Bundan 5 sene kadar once cok agir hastalik gecirdi ölümden döndü. Korkuyoruz şimdi...
Geçmiş olsun canım 🙏🏻

Back
X