Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Yine yoğun ama keyifli bir gün oldu benim için

Öğleden sonra kızı parka götürdüm ve o bahaneyle bende 30 dakika da olsa yürüdüm ♡♡♡
Tam parka vardım alt komşum aradı evdeysen benim kızlar sana gelmek istiyor diye

Dedim kaçtım Parka istersen sende çık gel burada oynasinlar
Sağ Olsun oda geldi de kızlar oynarken bizde sohbet ettik

Daha eve gelmeden sınıf arkadaşı aradı

Oda bana ugrayacakmis kızı benimkiyle az kapı önünde oynasin diye

Dedim yarım saate evdeyim buyur gel
Evde daha 10 dakika oturmadan arkadaş ben yaklasiyorum diye mesaj attı bende iki kahve yapıp fincanlari kaptigim gibi kapı önüne indim

Onlara hoş sohbet ve kahve faslı derken bu sefer de eşim geldi sonra da yemek faslı bulaşık faslı derken ancak popisim yer gördü
sağol cnm. bugün iyiydim çok şükür öğlen kızları avmye götürdüm oyuncaklara falan bindiler gezdirdim biraz. akşam yemeğinde delirtti zeynep beni hiç bir şey yemedi doğru düzgün hala başım ağrıyor. şimdide komşuya oturmaya gitcez. adette oldum ondan mı bu kadar gerginim bilmiyorum
Maalesef geldi mi üst üste geliyor

Bende bu sabah ufak çaplı bir sinir ani yasadim hatta ufaktan da ağlayıp rahatladım

Senelerdir eşimin hem erken hemde dinç gelmesine alismisim bu yeni işten adamın resmen posası geliyor kaç aydır

Tabi o bedenen yorulmadan halinden çok memnun En azindan kafam dinç diyor
Haftasonu calismazken şimdi cumartesi de yarım gün çalışıyor

tabi eve gelince yine baygın düşüyor ve ne sohbet edebiliyorum çoğu zaman nede bir yere niyetlenebiliyoruz

Sen kızlarla hafta ici git diyor ama işte arada kocayla da istiyor insan gezsin

Çocuklar desen gece yatmak bilmiyor sabaha kalkmak
Len bir gece de erken yatın dediğimde de hemen siritarak niye ki diyor eşşek sipalari

Gerci yatsalar ne yazar adam daha yemek yiyip koltuğa geçtiği An horluyor

Sabah artık nasıl dolduysamisyan ederim geldi

hiç ozelimiz kalmadı işte çocuklarda haciyatmaz gibi artık yeter diye
Adamcağız da ne yapsın keyfinden değil ya sabır aşkım işten kurtuluş zor ama çocuklardan kaçmak için en sonunda otele kacacagiz senle bir ara demezmi

Tabi ben soylenirken başladım gülmeye
Millet bekarken ana babadan kaçar biz evlenince çocuklardan
Neyse canları sağ olsun elbet sohbet de ederiz gezmeye de gideriz