slm kızlar
30 ağustostaki grubun 1. seviyesini okudum şimdi kendime notlar aldım buzdolabına asıcam.
bu seviyede isteyenler dini oruç tutabilir diyordu. ben de oruç tutmayı düşünüyorum kızlardan bir sürü var.
onceki tutmalarımda 1 tanesinin (30 günün) bitmasine 9 gün kalmıştı. onu bitireyim inşallah yenisinede başlarım
bu arada biz bugün tayin işinden vazgeçtik. annem sabah bizimle konuştu. benden dolayı ayrı gayrı kalmayın aile bütünlüğünüz bozulmasın, ibrahim iş bulamıyor orda hep fabrikalar kapanıyor, burdaki işine ordan gidip gelse aldığını yola verecek, işi bıraksa orda iş bulamıcak ibrahim karı parası anasının parasını yiyip duruyo bu yaşta diye üzerine gelecekler psikolojik olarak kötü olacak dedi. bende sen ne yapcan orda tek başına dedim gel yanıma dedim. bahçe işlerimi bitireyim soğuklarda gelirim siz düzeninizi bozmayın dedi. bu şekilde anlaştık. valizler kapının önünde kaldı bugün geri yerleştirmeye vaktim olmadı yarın işten gelince yerleştircem inşallah.
işler bu şekilde olunca 1 ay daha çalışıp maaş alıp ondan sonra tekrar ücretsiz izine ayrılmayı düşünüyorum. önümüz kış malum faturalar yüksek gelecek 1 maaş daha hesapta dursun ileride lazım olur.
bizde işler böyleyken böyle işte
teşekkür ederim kızlar. ben de sizi cok seviyorum. iyi ki varsınız iyi ki sizleri tanıdım.
Elhan
hoş geldin cnm sende. seni burda daha fazla görmek istiyorum artık