Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selmacığım hoşgeldin...
hoşbılduk canım nasılsın benım cok başım agrıyor ölüyorum ya agrı kesicıde ıcemıyorum cünkı reglıyım kesılıyor hemen
tatlım özür dilerim ben görmedim yazdıklarını geç oldu ama yorgunum sedn nasılsın?Şebnemciğim günaydın nasılsın?
pancar yapraklarını doğrayıp aynı ıspanak gibi bolsoğanla kavuruyosunCanım pancar yaprağının tarifini yazar mısın?
çok özür dilerimŞebneeem güzelim nerdesin?
Kimsecikler yok şebnemde gelmedi bende çıkayım en iyisi...
tatlişkom bence margarin zaararlık biyerde okumuştum margarinde bikaç molekül eksikmişki plastik olsun eskiler hep tereyağı kullanır bende evimde tereyağı kullanırım margarin bazı pastalar için sadece oda bazılarına tuzsuz tereyağıkızlar size bi soru
margarin mi daha zararlı?
tereyağ mı?
hadi ben kaçıom çok çalışmamm gerek çokkkk
merhaba cnaım biliyorum sizleri yanlız bırakıyorum kaç gündür ama işten çıkınca bir boşluğa düştüm daha doğrusu sanki herşey bneim işten çıkmamı bekliyormuş gibi üst üste geldi bu arada patronda rahat bırakmıyor işten çıktım ama hergün bir iki saat olsun çağırıyor oda çok vaktimi alıyor bir türlü boş kalmadım buraya gelemez oldum ve çok üzgünüm ama bu hafta dietten biraz uzaklaştım kendimi çok kötü hisediyorum cuma günü toparlanacam yarında büyük ihtimal gelemem eşim evde yarın nete girmemi istemiyor o evdeyken haftada bir gün birlikte olabiliyoruz diye izin vermiyor ama cuma günü sabahtan akşama kadar burdayım kendimi affetirecem sizlere söz veriyorumılter nerdesın hıc yazmaz oldun merak ettım
geçmişi hiç okuyamadım kaç gndür önemli birşey varmı kızlar yaa offf hepinizden çok özür dilerim yaa kendimi çok kötü hissediyorum bir düzen kurmak zorundayım ama nasıl başaracam bilmiyorum sudan çıkmış balık gibi oldummm
keşke benim tartınında pili bitse:sinifsinif:delikafadulden
şebnemcim vallahi nedesem tam olarak bilmiyorum otelde çalışıyordum ben bizim otel kış sezonarında kapanıyor o yüzden bütün personel çıkıyor işte yaz başı tekrar geliyor felan işte ama bu sene patron ban kışın kalabilirsin demişti fakat geçen gün odasına çağırdı 10 günlük paramı verdi haftada bir gün otele gel işleri toparla felan dedi ben seni bir kaç hafta sonra tekrar arıyacam dedi yeni bir iş yeri açacakta lışveriş merkezi çok büyük olacak inşaatı başlayacak bu sene eğer izinlerini labilirse ozaman çağıracak tekrar alamazsa sezon başı çağıracak biraz muammalı bir durum anlıyacağınişten nasıl çıktın daha çalışmıycakmısın
merhaba cnaım biliyorum sizleri yanlız bırakıyorum kaç gündür ama işten çıkınca bir boşluğa düştüm daha doğrusu sanki herşey bneim işten çıkmamı bekliyormuş gibi üst üste geldi bu arada patronda rahat bırakmıyor işten çıktım ama hergün bir iki saat olsun çağırıyor oda çok vaktimi alıyor bir türlü boş kalmadım buraya gelemez oldum ve çok üzgünüm ama bu hafta dietten biraz uzaklaştım kendimi çok kötü hisediyorum cuma günü toparlanacam yarında büyük ihtimal gelemem eşim evde yarın nete girmemi istemiyor o evdeyken haftada bir gün birlikte olabiliyoruz diye izin vermiyor ama cuma günü sabahtan akşama kadar burdayım kendimi affetirecem sizlere söz veriyorum