• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ewt ya diyetten uzaklaşmak da ne demek
ama seni anlıyorum insan mutsuz olunca diyet felan yapası gelmiyo benim canım sıkkın olunca yemekden alamam kendimi koparım diyetten ama sen kopma mutluysam kenddime saygım katbekat artıyo ve tamgaz diyette oluyorum

iyiyim cnm saol hayır kilomda hiççç bi değişiklik yok ama muıtluyum bukadar misafirle aynı kalmak kolay deil

selmacım bılmıyorum kısogan suyu kesermı hıc ıcmedım

kg degışıklık varmı bılemıyorum cünkı tartının pılı bıtmış tartılamıyorum

Sağlık olsun ya neyse şurda cumaya ne kaldı ki...

selma ınşallah vermışımdır ya degılse ışım zor bu hafta lahana yıyemedım yarın pırınc yıyecegım artık hedefım her hafta yüz gr olsa vermek başa dönmek ıstemıyorum bır hafta bır kg verıp dıger hafta ıkı kg almak gıbı bır yanlış yapmak ıstemıyorum ınşallah başarırım

benım eşımde bıraz ben bakayım nete dedı ama tabıkı kım verır ona kötükedihüsokötükedihüso

Yediklerimi yazmadan çıktığım için geri geldim kızlar Bizimki hala köpürüyor ama ne yapayım...

ılterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok özür dilerimmmm
ortim tşkler paylaşımların için..
bu arada hakkaten ilter nerde ya??
canım yaaa off gelmiyorum bir türlüü özür dilerimmm
İlter Şuanda evde ve msn de yemek yapıyor sanırımmmm gelİr bİrazdannn
evet güya öğleden sora gelecektim kuzenim çağırdı oraya gittim 5 dk gittim akşam ettim 3 aydır görüşemiyorduk
Hakkaten ilter görünürlerde yok şimdi ne yapıyor acaba?:çok üzgünüm:
ya ne yapayım canım iki gündür çok afedersin popomun üzerine oturamadım bir gün yemek işi ile uğraştım eşimin işyerine yemek yaptım sonra kuzene gittim sonra pazar alışverişi akşamları eşim izin vermiyor girmeme bu günde sabah iş yerine gittim öğleden sonra 3 tane 5 yaşında kıza bakıcılık yaptım akşamıda eşimin iş yerine gittim şimdi geldim daha
kolay gelsin sana ilterim..özledik seni hemen bitir işlerini gel buralar sensiz olmuyor...zaten iki gündür nerdeyse kimse girmiyor:((
ben de yediklerimi yazayım:
dün sabah:2 haşlanmış yumurta+2 haşlanmış sosis
öğlen:2 baget+bir büyük köfte+yoğurt
akşam tavuk haşlama+ yoğurt
bu sabah:cornfleks+ süt
ara grissini
öğle:2 kaşık ıspanak
4 kaşık karnıbahar yemeği
bir dilim ekmek
cacık..
akşam arkadaşlarla dışardayım ızgara yerim...
bu sa
yarında gelemem ama söz cuma günü burdayımv e hayatıma bir düzenleme getirecem

günaydın kızlar hihoyyyt hihoyyyt
ben tam gaz çalışmalara ve diyete devam ediyorum
cumayı sabırsızlıkla bekliyorum
sıkılaştım gibi hissediyorum
başka zaman olsa tartılırdım ama böylesi daha heyecanlı oluyo

13 ekim salı

sabah:3 zeytin
1 k.k. peynir
2 dilim ekmek
3 bardak tatlandırıcılı çay

öğle:1 dilim yaşpasta :tomato:

akşam:1 kase sulu köfte
1 tabak salata

aralarda:1 fincan yeşil çay
1 fincan metabolizma hızlandıran çay
1 armut...1 mandalina...1 trabzon hurması..1 avuç leblebi

su:2 lt

spor:45 dakika bisiklet
100 twister
20 şinav

Ya benım ortak pek gırmez oldu yedıklerınıde yazmıyor gözümden kacmıyor ılter nerelerdesın bu arada ben bu gün reglı oldum bakalım cumaya nasıl cıkacagım tartımın pılı bıtmış bu gün almam lagzım
süpersin canım ben inanıyorum sen başaracaksın bu işi
oo ilterim gelmiş:)
bişr türlü yazamadım cnaım yaa kızlara bakıcılık yapmaktan fırsat bulamadım yazmaya
bnde varım ama şimdi sıloşa yemek yapmm lazım
yapim yedirim gelim kızalr
iltrm hoşgeldin a.s.
göüzm yollarda kaldı bilesin:jeyyar:
ahh ah birde gelebilseydimm
ılter ne demek dıyetten uzaklaştım lütfen yapma üzüldüm gercekten boşuna emek verıyoruz zayıflamak ıcın o zaman lütfen kendıne gel kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
canım merak etme artı çıkmıyacam az yedim ama diete pek uygun olmadı snaırım
ben kendı adıma söyleyım artık hep dıkkat edecegım hıç bırşey etkılemeyecek benı söz verdım bayrama kadar vermem gerek ve cok kısa bır zaman var zamanı ıyı kullanmak gerek hepımız ıcın gecerlı
haklısın ne desen haklısın bitanem özür dilerim söz düzelicem merak etme
ewt ya diyetten uzaklaşmak da ne demek
ama seni anlıyorum insan mutsuz olunca diyet felan yapası gelmiyo benim canım sıkkın olunca yemekden alamam kendimi koparım diyetten ama sen kopma mutluysam kenddime saygım katbekat artıyo ve tamgaz diyette oluyorum
acıkcası mutsuzluk değilde boşluk oldu biraz
Kılar benim hemen çıkmam gerekiyor (eşim:olmaz:) Anladınız siz onu...
Size iyi geceler.
iyi geceler cnaım

ÇARŞAMBA
sabah = 1 mate+1 ıhlamur+2 yeşil çay
öğlen = 2 yeşil çay
akşam = 1 t.kahvesi+2 elma+3 ıhlamur+2 mate+2 yeşil çay
toplam 2 lt. su
HEDEFıM = 56.1

kızlar benim sevgili kocam geldi başımda bekliyor ben çıkıyorum yarın gelemem büyük ihtimal haberiniz olsum hepnizden özür diliyorum

ÇARŞAMBA
sabah = 1 mate+1 ıhlamur+2 yeşil çay
öğlen = 2 yeşil çay
akşam = 1 t.kahvesi+2 elma+3 ıhlamur+2 mate+2 yeşil çay
toplam 2 lt. su
HEDEFİM = 56.1
kız bu ne böyle sen yemek yemiyormusun delirmişim yaa eşimde başımda snein yediklerini okuyacak şimdi birşey değil benide aç bırakacak diyecek kesin 56 kiloda insan bile bunları yiyor sen hale yemek mi yiyorsun diyecek :kedi:

İyi geceler kızlar..Ne var ne yok?

İltercim işten çıkmışsın ama geçici anladığım kadarıyla.İnşallah en iyisi olur senin için..

Eşim akşamları ortaya kuru yemiş çıkartmaya başladı yaa..Çok zor tutuyorum kendimi..:bbo::bbo:

bende yatıyorum kızlar artık başım ıyıcene agrısı artı yatayı sabah erkenden cocuklar okula gıdıyor öptüm hepınızı ıyı geceler ılter dıkkat et canım sakın kacırma cumaya görüşürüz

Back
X