• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

dünkı yedıklerımı yazmadım şimdı yazıyorum

sabah tost yedım ıkı dılım ekmekten yapılmış bır bardak kolayla

öglen ıbır buçuk pıde yedım

bır avuc cerez bır bardak kola

su ıçmedım

spor carşıda gezdım dört beş saat yürüyüş sayılmaz ama hareket etmış oldum

selam kızlar kimsecikler yok sanırım..ben nihayet bugün biraz daha iyiyim ..iyileştim sanırım ama ilaçlara devam tabi bugün temizlik yaptım yavaştan haftasonu işyerinden kızlar ev tebriğine gelcekler..bu haftasonu kötü geçti benim için 3-4 gün yat..pek hareket etme..öldüm can sıkıntısından resmen.. bir de eşim vücudun zayıf düştü birsüre bırak diyeti diye diye bisürü şey getirdi önüme ben de aman hastayım diye yedim valla..normalde pişman olmam gerek belki ama kaçak yapmayı çok özlemişim laf aramızda kendimi hiç de kötü hissetmedim:))yarından itibaren normal düzenime dönücem zaten yeter bu kadar şımarıklık di mi:)

selam kızlar kimsecikler yok sanırım..ben nihayet bugün biraz daha iyiyim ..iyileştim sanırım ama ilaçlara devam tabi bugün temizlik yaptım yavaştan haftasonu işyerinden kızlar ev tebriğine gelcekler..bu haftasonu kötü geçti benim için 3-4 gün yat..pek hareket etme..öldüm can sıkıntısından resmen.. bir de eşim vücudun zayıf düştü birsüre bırak diyeti diye diye bisürü şey getirdi önüme ben de aman hastayım diye yedim valla..normalde pişman olmam gerek belki ama kaçak yapmayı çok özlemişim laf aramızda kendimi hiç de kötü hissetmedim:))yarından itibaren normal düzenime dönücem zaten yeter bu kadar şımarıklık di mi:)

ıyı olmana sevındım nıhal opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bende temızlık yaptım bu gün camlar berbet olmuştu lodostan bu gün hava cok güzeldı burada bende fırsatı degerlendırdım akşamda mısafır vardı yenı gıttıler bende tabı burdayım kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

sağol selmacım ben de bir uğrayım dedim yatıcam şimdi ilaçlar uyku yapıyor sabah da iş var tabi 4 gündür işe gitmiyorum bir garip gelcek şimdi..
öpüyorum canım seni iyi geceler yarın görüşmek üzere..

bu gün yedıklerım

sabah yarım dılım su böregı bıraz lavaş ve yumurta salatası

ara armut

akşam balık ve salata malesef balık kızartma ıtıraf edıyorum

su yok spor yok temızlık yaptım akşamakadar

iyi geceler annem yarın gidiyo:(
lahana çorbamı hazırladım yarın tam gaz devam ediyorumm inşallah
meyve doldurdum evi

günaydın arkadaşlar
haftasonu ister istemez kaçamkalrım oldu
dünün verdiği yorgunluklada bugün yürüyüşe gidemedimspora gidecem
evet kızlar hadi bakalım kaldığımz yerden devam

günaydın kızlar..
valla çok halsizim yine ateşim var:(sinir oldum bir atlatamadım ya..ben bu hafta çok ağır diyet yapamıcam kızlar..bedenim zayıf düştü..rölantide evam edeyim diyorum..
bu arada şaka maka bu cuma yarışmaya başlayalı 4 hafta bitmiş oluyor yani yarısı..herkesin hedefinin yarısına ulaşması gerekiyor..aman dikkat diyorum..

Back
X