• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

anneler öyledir
sende ye ama az ye tek isteğim bu
akşam birşey yememen güzel

valla benim annem hiç öyle değildir..benim hep önümden alırdı..ancak hastalandığımda diyet yaptığımı duyunca şimdi yapma der o kadar...hep özenirim aman nolur ye diyen annelerekaydirigubbakcemile3
şimdi evlendim ya onlara gideceğimde eee bana ne yapacaksın diyorum kepek ekmeğiyle yoğurdun dolapta hazır istersen salatalık da ekleyebilirim menüne diye dalga geçer..kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar acil bir işim çıktı
evden çıkmakzorundayım
bugün sporum yoktu sizle öğleye kadar beraber olcaktım sözde ama olmadıı
başka bi işim çıktıı
ama gelince hepinz hakkında ki raporlarımı verceğiim
haydin şimdilk eyvallah

kızlar saat 9:30 ve elimphiadan hariç kimse yok
çok kızıyorum bilesinz

güle güle canım..bugün daha iyiyim ama moralim bozuk sabah baktım artıdayım..motivasyonumu kendi kendime sağlam tutmaya çalışıyorum ama olmuyor galiba..takıma ihtiyacım var açıkçası şu yazılarını ben de merakla bekliyorum canım..hadi git gel bakalım..kaydirigubbakcemile2

iyidir canım sen nasılsın..beni ele alın ya çok fena moralim bozuldu..burda bişiler söyleyerek kimsenin moralini bozmak istemiyorum ama eski şevkim kalmadı valla..sürekli başa sarıyormuşum gibi hissediyorum kaç aydır bir 80 nin altına düşemedim..tam az kaldı dedim yine ibre artıya döndü..nedendir bilmem acayip de şişim...
sende nasıl durumlar..

slm kızlar bende bu takıma katılmak istiyorum,benide alın aranıza.adım asuman yaş 21 kilo 81 hedefim 60 kilo sizlerle birlikte nisana kadar fazla kilolarımdan kurtulmak istiyorum

iyidir canım sen nasılsın..beni ele alın ya çok fena moralim bozuldu..burda bişiler söyleyerek kimsenin moralini bozmak istemiyorum ama eski şevkim kalmadı valla..sürekli başa sarıyormuşum gibi hissediyorum kaç aydır bir 80 nin altına düşemedim..tam az kaldı dedim yine ibre artıya döndü..nedendir bilmem acayip de şişim...
sende nasıl durumlar..

cnm bende fena değilim hafta sonu fena geçti bende de cuma d.günüm die herkes hafta sonu geldi sofrada gelenin hesabı yoktu güçtü benim için pasta yedim bende korkudan tartılmıorum aksilikler üst üste geldi cnm sende de yaa hastalık fln kolay değil merak etme atlatırsın artı gördn die moralin bozuldu senin böle
sabahları şu şişlik ve kabızlık olayı için bişey yapıomsn? ya o olay varya felaket bişey ben biara gazdan dolayı ne ağrılar çekiodum eğilip ayakkabımı bağlıa mıodum fln ama şimdilerde daha iyiyim şu şişkinlik olayına çare bul en azından rahatlarsın insan kendini daha ii hissedio öle bi problemi olmayınca

slm kızlar bende bu takıma katılmak istiyorum,benide alın aranıza.adım asuman yaş 21 kilo 81 hedefim 60 kilo sizlerle birlikte nisana kadar fazla kilolarımdan kurtulmak istiyorum

merhaba cnm hoşgeldin şuan takımda yer varmı bilmiorum kaptanımız gün içerisinde gelip sana yardımcı olacaktır.Umuyorum sende bizde kurtuluruz şu fazlalıklardannn

Selam canım takımda yer yok bildiğim kadarıyla ama açılabiliyor..takımda yer almadan da paylaşımda bulunabilirsin..80-89 topğindeydin di mi??
cnm bende fena değilim hafta sonu fena geçti bende de cuma d.günüm die herkes hafta sonu geldi sofrada gelenin hesabı yoktu güçtü benim için pasta yedim bende korkudan tartılmıorum aksilikler üst üste geldi cnm sende de yaa hastalık fln kolay değil merak etme atlatırsın artı gördn die moralin bozuldu senin böle
sabahları şu şişlik ve kabızlık olayı için bişey yapıomsn? ya o olay varya felaket bişey ben biara gazdan dolayı ne ağrılar çekiodum eğilip ayakkabımı bağlıa mıodum fln ama şimdilerde daha iyiyim şu şişkinlik olayına çare bul en azından rahatlarsın insan kendini daha ii hissedio öle bi problemi olmayınca

canım ben bağırsak problemi yaşıyorum kronik olarak 3 günde bir falan gidebiliyorum belki de ondan böyle oldu..bu uzun bir süreç moral bozmamak gerek ama 12 temmuzdan beri 7 kilo veremedim..ver al ver al..neyse bozmuycam moralimi napayım..elimden geleni yapmaya çalışcam..:enbuyukkk:

buna mutlaka bi çözüm bulmaya çalış 3 gün çok fazla...Ya ender saraçın bi çayı var elmalı tarçınlı onu yap,sabah kayısı ye yada ballı limonlu sıcak su iç fln dene kendine uygununu bul bence bide mutlaka git otur bekle ben bi seferinde doktora gitmiştim artık durumum feklakettti ama ozmn dediki terbiye etmek zorundasın oturup bekliceksin fln dedi

2 hafta deneme süresi verdi kaptan.
levrek tşkr edrim hoşbulduk
elimpia evt 80_89 topiğindeydim

Son düzenleme:
buna mutlaka bi çözüm bulmaya çalış 3 gün çok fazla...Ya ender saraçın bi çayı var elmalı tarçınlı onu yap,sabah kayısı ye yada ballı limonlu sıcak su iç fln dene kendine uygununu bul bence bide mutlaka git otur bekle ben bi seferinde doktora gitmiştim artık durumum feklakettti ama ozmn dediki terbiye etmek zorundasın oturup bekliceksin fln dedi

sabahları 5 i biyerde içiyordum geçen haftadan beri içmiyorum belki ondandır her sabah 2 kayısı yiyordum onu da yemedim sabahları çok zor kalkıp ucunda servise yetişiyorum..silkelenmem gerek ..

Back
X