• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

iyidir canım sen nasılsın..beni ele alın ya çok fena moralim bozuldu..burda bişiler söyleyerek kimsenin moralini bozmak istemiyorum ama eski şevkim kalmadı valla..sürekli başa sarıyormuşum gibi hissediyorum kaç aydır bir 80 nin altına düşemedim..tam az kaldı dedim yine ibre artıya döndü..nedendir bilmem acayip de şişim...
sende nasıl durumlar..

yapma ya bende aynı durumdayım 69 küsürden 1 gram oynamıyo
doktora gittinmi şişlik için

yapma ya bende aynı durumdayım 69 küsürden 1 gram oynamıyo
doktora gittinmi şişlik için

canım sen zaten çok kilo vermişsin ondan vücut direnç gösteriyor olabilir..benimki klasik yeme ver azık ye al durumu..hastayken fazla vitamin yükledim kendime bir de bünye zayıf düşmesin diye yedim tamam çok abartmadım ama spor olmayınca noluıyor alıyorsun..şişlik de muhtemelen reglim yaklaştı ondan diyorum..

hoşbuldummm selma
bu arada sabah kahvaltımı yazıyım 5i1yerde çay 1domates 1salatalık yağda yumurta 5zeytin

selam canım hoşgeldin..

hoşbulduk canım bozma moralını bende aynı şeylerı yaşıyorum ama artık tek hedefım var haftada 100 gr olsa vermek artı cıkmamak başka türlü olmuyor bır ver bır al başka yaptıgımız bırşey yok ama bundan sonra daha dıkkatlı olacagım ınşallah sende dıkkat et olurmu yılbaşında mezunıyet balomuz var dermışım delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ben şımdı bıraz cıkıyorum arkadaş kahvaltıya cagırdı gıdıp geleyım cok yememeye calışayım

tamam canım afiyet olsun kısa sürelli hedefim cuma sabit çıkmak..en azından aldığımı vermek o güne dek..ben de öğlen arkadaşla yemeğe çıkıyorum mercimek çorbası içcem..

sabahları 5 i biyerde içiyordum geçen haftadan beri içmiyorum belki ondandır her sabah 2 kayısı yiyordum onu da yemedim sabahları çok zor kalkıp ucunda servise yetişiyorum..silkelenmem gerek ..
aynı durumdayız bende uykudan son anda uyanıorum koştur koştur çıkıorum evden silkelenmek gerek kesinlikle katılıorummmm
bence yap yine kayısıyı çayı fln

günaydın kızlar nasılsınız elimpiacım daha iyimisin
levrekim naber?
iidir cnm sendn naber?

selam kızlar

20 ekim salı

sabah:küçük bir tabak patates kızartması
2 bardak tatlandırıcılı çay

öğle:1 tabak biber dolma ve lahana sarması (ikisi 1 tabağın içindeydi)
1 tabak salata
2 bardak çay

akşam:2 dilim börek
1 kase ayran çorbası
yeşil çay

aralarda:1 muz

su:2 lt

spor:30 dk bisiklet
50 twister
30 şinav
20 sağ..20 sol bacak hareketi
20 mekik

tünaydın kızlar anca gelebildim kahvaltı hazırla evi toparla bulaşıkları yıka yazlıkları kaldır kışlıkları çıkart felan derken öğlen olmuş naılsınız bakalım bu arada yine bir msj yazlıp gidiliyor nihal hariç kimse doğru düzgün topiğe girmiyor inanın bu durum beni üzüyor toparlanmamız lazım deniyor ama bu konuda kimse birşey yapmıyor her defasında zorla mı kendinize geleceksiniz ya hep uyarmak zorundamı kalacam ben sizleri yada azramı uyaracak
azra kişisel uyarılarını yaptıktan sonra bende tek tek yapacam ve bu hafta son hafta herkez için bunu söyliyeyim önümüzdeki hafta kurallar ve cazalar daha ağır şekilde gelecek

tünaydın kızlar anca gelebildim kahvaltı hazırla evi toparla bulaşıkları yıka yazlıkları kaldır kışlıkları çıkart felan derken öğlen olmuş naılsınız bakalım bu arada yine bir msj yazlıp gidiliyor nihal hariç kimse doğru düzgün topiğe girmiyor inanın bu durum beni üzüyor toparlanmamız lazım deniyor ama bu konuda kimse birşey yapmıyor her defasında zorla mı kendinize geleceksiniz ya hep uyarmak zorundamı kalacam ben sizleri yada azramı uyaracak
azra kişisel uyarılarını yaptıktan sonra bende tek tek yapacam ve bu hafta son hafta herkez için bunu söyliyeyim önümüzdeki hafta kurallar ve cazalar daha ağır şekilde gelecek

tünaydın iltercim hoşgeldin canım Şeniz

20/10/2009

Sabah :
Domates biber sote
1 k.k kadar peynir
2 tane ceviz
2 dilim ekmek

Öğlen :
1 tabak melemen
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek

Akşam :
Çok az et yemeği
Haşlanmış patlıcanlı yoğurt

Ara :
1 dilim kek
1 bardak kola

Sıvı : 2 lt su + 3 fincan çay

hoşgeldin iltercim..benim de şu kışlık yazlık olayına girmem gerek..bu pazar halletmeyi planlıyorum cuma-cumartesi misafirim var ...haftaya 29 ekim tatilinde de kayınvalidemler gelecek sıkı işlerim var anlayacağınız:))
aslında misafir severim ama diyetteyken misafir çok ciddi düzenini bozuyor insanın..kayınvalidemler yanında da diyetteyim modunda görünmek istemiyorum aslında...kilo takıntısı var zaten karşılarına kurbanda incelmiş olarak çıkmak istiyorum..beni gördüğünde gözleri vücudunum heryerinde geziyor hissediyorum....benim farketmediğim yerlerimdeki incelmeyi bile anında farkediyor:(off bakalım nasıl halletcem..

hoşgeldin iltercim..benim de şu kışlık yazlık olayına girmem gerek..bu pazar halletmeyi planlıyorum cuma-cumartesi misafirim var ...haftaya 29 ekim tatilinde de kayınvalidemler gelecek sıkı işlerim var anlayacağınız:))
aslında misafir severim ama diyetteyken misafir çok ciddi düzenini bozuyor insanın..kayınvalidemler yanında da diyetteyim modunda görünmek istemiyorum aslında...kilo takıntısı var zaten karşılarına kurbanda incelmiş olarak çıkmak istiyorum..beni gördüğünde gözleri vücudunum heryerinde geziyor hissediyorum....benim farketmediğim yerlerimdeki incelmeyi bile anında farkediyor:(off bakalım nasıl halletcem..
bence sen hedefine ulaşacaksın kafana takma bunları kayınvaldenlerde eltinde nekdar inceldiğini fark edecekler belki sana birşey demezler ama içlerinden bunu söyleyeceklerine eminim sen sadece daha sağlıklı nasıl klo verebilirim onu düşün ve kimsenin laflarına aldırış etme bunlar snei üzmesin daha çok kamcılasın bence

Back
X