• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

eyvah eyvah..aman boşver canım dediğin gibi iyi olsun da naz yapsınkaydirigubbakcemile2
sen napıyorsun peki gelen gdenden fırsat bulup diyetine sporuna devam edebildin mi canım??
vallahi spor yok yapamıyorum gelne gidenden fırsat bulamıyorum diet konusunda dikkat ediyorum elimden geldiğince işte ilk günler dieti unuttukta şimdi toparlandım biraz
yapsın yapsın ınsanın nazını cekecek bırılerı olması ne güzel
evet çok güzel birşey şimdiden pazarlık yapıyorum ama ben doğum yaparsam sende bana böyle bakacaksın diyorum tamam diyor yazık :roflol:
ilter bu arada yedıklerını göremedım ama
yazamadım ki misafir geldi birazdan birleri daha gerlecekmiş yetiştire bilirsem ozaman kadar yazacam canım
ben ve şu devrik cümlelerim :roflol:
lafa bak ilterdi benim eşim hala eşim iltermi :tomato:
neyse yaff ben yazıyım siz anlayın
kızımı okula bırakmam lazım şimdi çıktım görüşürüz a.s.
azra bu konuyu ayarlıyacaktı canım

21/10/2009

sabah :
1 k.k kadar peynir
1 domates
2 dilim ekmek
çok az tava yumurta

ÖĞLEN :
1 kase haşlanmış patlıcanlı yoğurt

akşam :
yarım kasa çorba
3 çatal taze fasülye
4 yemek kaşığı çiger sote
1 dilim ekmek
yogurt çok az

sıvı :
2 lt su + 4 fincan çay + 1 fincan türk kahvesi

kızlar ben çıkıyorum zaten ben nezaman gelsem kimse olmuyor
misafirlerim gelecek girebilirsem sonra gelirim öptüm sizleri

kızlar ben çıkıyorum zaten ben nezaman gelsem kimse olmuyor
misafirlerim gelecek girebilirsem sonra gelirim öptüm sizleri
nasıl yokuz canım ya ben hep burdayım arada 80-89 a bakıyorum o kadar..akannehirsana kolay gelsin canım opuyorumnanaktan

ilterim yan ne güzel spora başlamıştıın :(

ahh ahh bir de şu spora yeniden başlayabilsem:hulya:

kaptanım kaptanım şu eşleştirme işini ne zaman halledecen yoksa ben yine eski düzen ilterin yediklerini not alıyımmı

ya kızlar bizim şirketin yemek firması değişti süper oldu acayip güzel yemekelri var resmen direniorum kadınlar bi mantı açıo bi yemekler yapıo tek kelime ile süper herkes sevindi bu olaya ben hariç diğer firmanın yemekleri kötüydü gönül rahatlığıyla çorbamı içip kalkıodum oofff offff bugünde fırın sütlaç gelmiş 2 tatlı şaığı aldım sonra frennnnnakannehir

ya kaç dakika siteye giremedim ahan da şirket engelledi dedimm ooyyyy nese halloldu mevzuu

selam canım a.s.
hiçbişey kaynatılmıyo malesef topikte kimse yok
biz neyiz aaa aşkolsunopuyorumnanaktan

ya kızlar bizim şirketin yemek firması değişti süper oldu acayip güzel yemekelri var resmen direniorum kadınlar bi mantı açıo bi yemekler yapıo tek kelime ile süper herkes sevindi bu olaya ben hariç diğer firmanın yemekleri kötüydü gönül rahatlığıyla çorbamı içip kalkıodum oofff offff bugünde fırın sütlaç gelmiş 2 tatlı şaığı aldım sonra frennnnnakannehir
amanın bu senin için kötü olmuş be canım bizde de hergün 2 çeşit tatlı var ama ben yanına bile uğramıyorum..bizim yemekler de eh işte ama diyet menüsü de var ayrıca
öleymiş cnm yaaa

bu arada kızlar kk da sorun vardı birsüre yazamadım..

ağlama len ne ağlıyon :teselli:
eşlilere dokunulmaz heralde boşta kalanları eşleştirirler tahminimce CADIARZU

kaydirigubbakcemile

bizi kaptan bile ayıramaz canım merak etme senlaelaelaelaelae

laelaelaelaelae lülülülülülü

lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü:enbuyukkk:

:1ninca:

ya kaç dakika siteye giremedim ahan da şirket engelledi dedimm ooyyyy nese halloldu mevzuu

AYY BENDE DELİ OLDUMMMMM..........

Kızlarr fecı ŞıŞım yaaaa...delı olucamm adet oldum ama sÖkÜlemıyorumm....bır dÜn geldı okadar....:(:(:(

neslihan ve elimpia çokk daraldıysanız maydanoz suyu için ben bilmeden adetliyken maydanoz suyu içtim içimi dışımı söktü valla tam 17 gün sürdü illallah demiştim yaniii düşünün-tatlicadiarzu- maydanoz direk rahmi etkiliyomuş tabi ben bunu sonradan öğrendim

Back
X