• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

neslihan ve elimpia çokk daraldıysanız maydanoz suyu için ben bilmeden adetliyken maydanoz suyu içtim içimi dışımı söktü valla tam 17 gün sürdü illallah demiştim yaniii düşünün-tatlicadiarzu- maydanoz direk rahmi etkiliyomuş tabi ben bunu sonradan öğrendim

valla canım ben sabahları kayısı da yemeye başladım 5 i biyer de içiyorum ama davul gibiyim ya maydanozu yemeyi bile sevmem suyunu içemem sanırım ya:umursamaz:

valla canım ben sabahları kayısı da yemeye başladım 5 i biyer de içiyorum ama davul gibiyim ya maydanozu yemeyi bile sevmem suyunu içemem sanırım ya:umursamaz:

maydanozu sevmiyosan suyunu hiç içemezsin berbat bi tadı var çünki bide ben 5. 1yerde çayı fazla içince bağırsaklarımı bozuyo o yüzden bende günde 1 kere içiyorum sen kaç kere içiyosun

maydanozu sevmiyosan suyunu hiç içemezsin berbat bi tadı var çünki bide ben 5. 1yerde çayı fazla içince bağırsaklarımı bozuyo o yüzden bende günde 1 kere içiyorum sen kaç kere içiyosun

3 kere içiyorum normalde ama dün 2 kere bugün bir kere içtim unutmuşum..bozuyor derken fazla mı çalıştırıyor az mı o kısmı anlamadım..

tşk ler şebnemcim bunun tadı ceheesecake e benziyordur di mi??kreması da tiramisuya..aman aman ben yapmam valla eşim de yemeyiversin bir süre..:gitme:65 e düşünce yapıp denicem ama söz:)
aynen misafirlerim senin dediğini dediler:) çok süper olmuştu ama :(
Paranın Gücü Budur İşte:))) Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

18 yasindaki kiz, annesine iki aydir
> hastalanmadigini soyler. Annesi, cok tedirgin olur
> ve eczaneye bir hamilelik testi almaya gider ve
> sonuclar kizinin hamile oldugunu gosterir.. Anne
> cildirmistir, bagirir cagirir ve 'Bunu yapan hangi
> domuz,bilmek istiyorum!!! ' der.
> Kiz telefon acar ve yarim saat icinde bir
> Ferrari evin onundedurur, icinden hafif kirlasmis
> saclari ve cok pahali bir elbisenin icinde manyak
> yakisikli biri iner ve kapidan iceri girer. Anne
> baba ve kizla beraber otururlar.
> Adam: ' Kiziniz durumu anlatti' der.
> 'Kisisel durumumdan dolayi kizinizla evlenemem.
Ancak tum sorumlulugu aliyorum' der. 'Eger bir kiz
cocugu dogarsa, annesine bir ev, bir yazlik villa ve
1 milyo n dolarlik bir banka hesabi...'
'Eger bir erkek cocuk olursa, birkac
fabrika ve bir milyon dolarlik bir hesap...'
'Eger ikiz dogarsa, her ikisine de 500 bin
dolarlik hesap ve birer fabrika verecegim.' der.
'Ancak dusuk olursa....'
O zamana kadar sessizce bekleyen baba
elini dostca adamin omuzuna koyar ve
'O zaman tekrar denersiniz evladim ' der.

--------------------------------------------------------------------------------
çok komik ya para işte
merhaba kızlar nasılsınız bakalım

iyiyiz canım sen nasılsın eşin daha iyimi??

ya kızlar bizim şirketin yemek firması değişti süper oldu acayip güzel yemekelri var resmen direniorum kadınlar bi mantı açıo bi yemekler yapıo tek kelime ile süper herkes sevindi bu olaya ben hariç diğer firmanın yemekleri kötüydü gönül rahatlığıyla çorbamı içip kalkıodum oofff offff bugünde fırın sütlaç gelmiş 2 tatlı şaığı aldım sonra frennnnnakannehir
frenlediysen kendine ne alaaaaŞeniz

biz neyiz aaa aşkolsunopuyorumnanaktan

amanın bu senin için kötü olmuş be canım bizde de hergün 2 çeşit tatlı var ama ben yanına bile uğramıyorum..bizim yemekler de eh işte ama diyet menüsü de var ayrıca

bu arada kızlar kk da sorun vardı birsüre yazamadım..
diet menüsüde varsa ne ngüzel işte nihalciiim süper walla:lepi:
Kızlarr fecİ ŞİŞİm yaaaa...delİ olucamm adet oldum ama sÖkÜlemİyorumm....bİr dÜn geldİ okadar....:(:(:(
:teselli::teselli: takma kafana
neslihan ve elimpia çokk daraldıysanız maydanoz suyu için ben bilmeden adetliyken maydanoz suyu içtim içimi dışımı söktü valla tam 17 gün sürdü illallah demiştim yaniii düşünün-tatlicadiarzu- maydanoz direk rahmi etkiliyomuş tabi ben bunu sonradan öğrendim
ilkkez duydum
zyıflattığını duymuştum ama bunu ilkkez

aynen misafirlerim senin dediğini dediler:) çok süper olmuştu ama :(
al işte sonra diyolar nihal neden kilolusun yahu bende öyle bir yeme zevki ve damak tadı var ki birşeyi tatmadan bile neye benzediğini biliyorum:roflol:şu ölememek için yiyen insanlardan olamadım Allahımmafoldumben

diet menüsüde varsa ne ngüzel işte nihalciiim süper walla:lepi:
evet canım hergün diyet menüde bir yağsız tuzsuz çorba,yağsız tuzsuz et yemeği ya da sebze yemeği ya da kepekli makarna ya da pirinç lapa falan oluyor..ama sadece öorba içeceksem ya da normal menüde çok kalorili bişey yoksa ordan da yiyorum bugün çok güzel ıspanak vardı mesela gerek kalmadı diyet menüye..ama pirinç lapa olunca ya da tavuk haşlama hiç kaçırmıyorum..

ben oldum orticimm hemde kilo almak için sürekli yiyenlerdendimmm...ahh eski günler ahhh....

kızlar benı bır stres sardıı anlatyamammm

ÇarŞambayı ıple Çekıyorummmm

ben oldum orticimm hemde kilo almak için sürekli yiyenlerdendimmm...ahh eski günler ahhh....

yok valla canım bana hiç ay nolur kızım ye diyen de olmadı ben nhep başımın çaresine bakıyordum..ama şu va hep balıketliydim 70-72..80 e 2003 de falan çıktım sonra da 85 lere en son da 87 ye iştemafoldumbenbenim için çok büyük zevktir her zaman yemek yemek..yapmayı da çok severim zaten...
ay kızlar bir zamanlar şimdi zayıflamak istiyorum diye bir yarışma vardı hatırlar mısınız birsürü kişi katılmıştı bizim gibi her hafta tartılıyorlardı evlerini de bbg evi gibi gösteriyolardı..sürekli yiyeceklerden, tatlılardan bahsediyolardı ot falann yiyip birbirilerine tatlı tarifleri falan veriyolardı aynı onlara benzedik ha:roflol:

yok canım bana gelmedı bıŞı....sadece bır topıkte gÖrdÜm bırılerıne uyarı gelmıŞ...bana gelmedı Çok ŞÜkÜrkı saÇma sapan etıket yapmıyorum zaten.....

Bu arada ben Çıkıyorummmm

ben o etiketler nereye ekleniyor onu bile bilmiyorum:)gükle güle ortim bir ara yediklerini yaz bana özelden de buraya da..ilter bu cuma rapor istiyor unutma canım..

ortıcımm bebek haberını bu ay bır versemm hayırlısı ıle baŞksa hıÇ bıŞı ıstemıyorumm

dÜn 2 kıŞı gÖrdÜ ve kılo vermıŞsın maŞaallah dedı...dedım bır 7-8 kılo daha vermem gerek dedımde bana bır ÇÜŞŞ Çektı ıkısıde....hehehehe

neyse ben kaÇtımmm

Back
X