• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben geldım cok uyumusum ya neyse kı yetıstım oglene kadar ozur dılerım bu kadar gec kaldıgım ıcın.. 57,0 benım kılo bu sabah ıtıbarıyle, tabı ayrıldgm kıloya gore yazılacak sanırım bu yuzden artı gozukcem. ama bu benım ıcın gene de basarı bu hafta. pazartesı sabah 57.8 ıdım ustelık hastalandım dun. 57 odum ama hedefıme ulasamadım 56.9 da olsa 56 lı rakam gormek ıstemıstım :(
olsun özlemcim sonuçta kilo vermişsin..tebrik ederim canım..

bende yazayım kg 82200 olmuşum galıba gıden yanlış hesaplamadımsa 600/COLOR]

tebrikler selmacım...süpersin...

ben hemen kg cızelgemı degıştıreyımm cünkı kendıme söz verdım her hafta kg cızelgem degışecek hemde hıç artı olmayacagım bu hafta ınşallah sporda yapacagımm sözzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bu sefer bu kilolları atacaksın selmacım..çok inanıyorum sana..aynen devam..
Kızlar bana dua eder misiniz?
Sinirden sıkıntıdan ölebilirim.
hayırdır canım neyin var?çok sıkma kendini bak az önce bir arkadaş bir müşteriye çok sinirlendi kaısldı kaldı hastaneye kaldırdılar..aman ha..
kızlar bn çıktıım
çitos arkadaşımz geri dönmk üzeer ayrıldı
çiğdem mezun
yeni üye de yan eski üye oslem takıma girdiiii
tamam kaptanım..güle güle..

saol cnaım eşim iyi bu gün dikişleri alında daha iyi artık

hadi bakalım gözünüz aydın iltercim..tekrar çok geçmiş olsun

nıhal bence sen bundan sonra kendıne şu dr verdıgı kılasık menuler varya o şekılde menü hazırla asla şoklara gırme bak gene almışsın ha şişlıkde olabılır bence bu şışlıgın sebebı havalar ödem yapıyor bende cok şışım bellı oluyor cünkı /COLOR]

Nihalciğim benim yerimde kim olsa bırak sinirlenmeyi çatlardı herhalde...
Düşünebiliyor musun ya olabilir mi böyle şey, eşimin babası bundan sonra eşinin ve çocuklarının hiçbir dediğini almayacaksın verdiği iki kuruşa dayanarak bundan sonra benim dediğim olacak sözümden dışarı çıkmayacaksın dedi telefonda konuşurken duydum gelde delirme. 16 yıllık evliyim anladımki(çoğu şeye gözümü kapadım kinci olmadığımdan)eşiminailesinden bana dost olmazmış onlara yazıklar olsun.

Düşünebiliyor musun ya olabilir mi böyle şey, eşimin babası bundan sonra eşinin ve çocuklarının hiçbir dediğini almayacaksın verdiği iki kuruşa dayanarak bundan sonra benim dediğim olacak sözümden dışarı çıkmayacaksın dedi telefonda konuşurken duydum gelde delirme. 16 yıllık evliyim anladımki(çoğu şeye gözümü kapadım kinci olmadığımdan)eşiminailesinden bana dost olmazmış onlara yazıklar olsun.

yanınızdamı oturuyorlar canım eşının aılesı boş ver konuşsunlar nöbet tutmuyacaklar ya allah ne verırse herkesın kendıne versın rabbım başkasının elıyle gelen öyle oluyor ışte konuşurlar malesef üzülme opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hadi bakalım gözünüz aydın iltercim..tekrar çok geçmiş olsun
tşkler canım benim saol
gecmış olsun ıltercım
saol cnaım çok saol
İyi olduğuna sevindim Rabbim tekrar üzüntü yaşatmasın.
amin saol cnaım
Kızlar bana dua eder misiniz?
Sinirden sıkıntıdan ölebilirim.
elbette ama neden kendini sıkıyorsun bir problem mi var
ilter artıdamısın anlayamadımda
evet canım artıdayım çok üzgünüm sana yakışır bir eş olmadığım için özür dilerim bu hafta
hafta başında kilom sıkıntıdan mı neden bilmiyorum ama 75 kadar çıktı kendimi 2 gün önce toparladım zaten o gündede bukadar gitti 74,1 kaldım 1,3 artıda çıkmış oldum böylelikle nasıl olduğunu inan bende anlamadım ama ben sıkıntıya hiç gelemiyorum anında kilo aldırıyor bana malesef mafoldumbenmafoldumben mafoldumben mafoldumben

Yok yanımzda değiller ama işte
onların oturduğu yerde herkes benden söz ederken geneli iyi bir gelin derler.

Halbuki annemin vefatından sonrada(zaten öyleydim ) kayınvalideme dört elle sarındım ANNEMMMMM
dedim am değmezlermiş.

nıhal bence sen bundan sonra kendıne şu dr verdıgı kılasık menuler varya o şekılde menü hazırla asla şoklara gırme bak gene almışsın ha şişlıkde olabılır bence bu şışlıgın sebebı havalar ödem yapıyor bende cok şışım bellı oluyor cünkı /COLOR]

haklısın canım ben de aynen dediğin gibi yapacağım akşam yemeklerini çok hafif geçiştircem spor yapcam..ana öğünüm öğle olacak..

selmacım çok ayıp söyledikleri ama sen de canını sıkma he de geç..o öyle dedi diye bunları mı yapacak eşin..size ekonomik destek mi veriyor?buna dayanarak mı söylior bunları..belki ona göre fuzuli olan bişiler almışsınızdır ona sinirlenmiştir..hiiç canını sıkma canım...önemli olan eşinin tutumu..

Halbuki annemin vefatından sonrada(zaten öyleydim ) kayınvalideme dört elle sarındım ANNEMMMMM
dedim am değmezlermiş.

üzülme canım mesela ben kayın valıdeme hıç anne demedı oda cok ıstıyordu bırgün bana tam 10 tane adana burgusu bılezık almış gelın olduktan ssssonra belkı anne derım dıye malesef dıyemedım cünkı cok sıkılgan bır yapım var o yüzden söyleyemedım ama yınede benı cok severdı rahmetlık bılıyordu benım utandıgımı olmadı işte keşke yapabılseydım kayın valıdem hep derdıkı ınsan gelının ve damadını cak sevecek ama herkes aynı fıkırde olmuyor malesef

nıhal ben bu hafta kacamak yaptım aslında ama öglen yedım yemek ıstedıgım şeylerı zaten öylen güzel yıyınce akşam cok ac olmuyorsun

selmacım çok ayıp söyledikleri ama sen de canını sıkma he de geç..o öyle dedi diye bunları mı yapacak eşin..size ekonomik destek mi veriyor?buna dayanarak mı söylior bunları..belki ona göre fuzuli olan bişiler almışsınızdır ona sinirlenmiştir..hiiç canını sıkma canım...önemli olan eşinin tutumu..

Ne olursa olsun bize karışmaya hakları yok. Zamanında (100-150 tl.) yemeğe götürürken takımlar alır eşim benden habersiz(duyunca gereken tepkiyide vermedim olan olmuş dedim geçtim) para yardımı yaparken iyiydi de şimdimi kötü oldu.

Şuna emin olun benim kadar eşinin tarafıyla iyi geçinen kayınvalidesini şapur şupur öpüp şakalaşan kayın babasını kayınvalidesi için karşısına alıp onu savunun gelin eminim ki yoktur.Bunu söylerken beni yanlış anlamayın(bunuda eşimin biraz gelin ol sen gelinisin kızı olamazsın istediğin kadar iyi davran seni kızı gibi görmezler der.) Hakkatende adam doğru söylemiş.

üzülme canım mesela ben kayın valıdeme hıç anne demedı oda cok ıstıyordu bırgün bana tam 10 tane adana burgusu bılezık almış gelın olduktan ssssonra belkı anne derım dıye malesef dıyemedım cünkı cok sıkılgan bır yapım var o yüzden söyleyemedım ama yınede benı cok severdı rahmetlık bılıyordu benım utandıgımı olmadı işte keşke yapabılseydım kayın valıdem hep derdıkı ınsan gelının ve damadını cak sevecek ama herkes aynı fıkırde olmuyor malesef

Bence canını sıkma bu durum birtek sende değil çoğu gelinde var yadi seninki normal olmayan bi durum değil.Keşke bende başından anne demeseydim. Şimdi eskisi gibi olmadığım için(3 aydır) üzülüyor ama olsun arkamdan konuşupta yüzüme gülmeliri zoruma gidiyor .Her zaman dedim ki ben kulağımla duymadıktan sonra.... falan filan işte...
Eşim benden hep mesafekoymamı istedi 16 yıl boyunca yapmadım daha doğrusu yapamadım Ama maalesef mesafeninde alası geldi sanırım.

ben de nişan takıldığındna beri hep anne baba dedim ama eşim de hatta ennecim babacım diyor canım ama bilezik falan yok bize:roflol:

Ne olursa olsun bize karışmaya hakları yok. Zamanında (100-150 tl.) yemeğe götürürken takımlar alır eşim benden habersiz(duyunca gereken tepkiyide vermedim olan olmuş dedim geçtim) para yardımı yaparken iyiydi de şimdimi kötü oldu.

sıkma canını selma..sakin ol..boşvermeye çalış..

**** 6.TAKIM 127.ETAP ***

referans ( 76,2 / 76,1 / 0,1 / 0,13 % )
Naz ( 62,7 / 60 ,0 / 2,7 / 4,31 % )
mmmf27 ( 59,9 / 59,4 / 0,5 / 0,83 % )
yumukum ( 73,0 / 73,0 / 0,0 / 0,0 % )
mopsy ( 65,7 / 63,8 / 1,9 / 2,89 % )
lıghtlife ( 79,0 / 77,5 / 1,5 / 1,90 % )
pınarım (84,5 geri dönmek üzere ayrıldı
melek ( 72,3 / 70,6 / 1,7 / 2,35 % )
kirazz_z ( 70,2 / 69,2 / 1,0 / 1,42 % )
özi16 ( 73,0 / 74,0 / -1,0 / -1,37 % )
nevra73 ( 88,5 / 87,0 / 1,5 / 1,69 % ) yeni üye

6.TAKIM TOPLAM KıLO ( 720,5 / 710,6 / 9,9 / 1,37 % )

iltercim umarım buralardasındır...listemiz hazır canım kontrol edebilirmisin.

Back
X