• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selamlar arkadaşlar hihoyyyt
günüm vardı ordan geliyorum şimdi
ordaki kadınlar zayıfladığımı farkettiler çok mutlu oldum :dance:
süper canım inşallah 4 hafta sonra itediğin kiloya düşersin herkez hayran kalır sana
canım benim sayenizde başarıyorum ben bu işi :lepi:
tşkler bitanem ama sen istemeden biz bireşy yapamayız bak ben kendime bile faydalı olamadım

İltercim emeğine sağlık tşkler durmumuz içler acısı kendimi şu anda hani ödev yapmayan çocuklar vardır ya sıra kendisine gelicek diye acayip mahçuptur aynı onlar hibi hissediyorum...bana fazla ağır diyet yapma demişsin canım ama düşük kalorili diyet ve ciddi spor yapmadan bu hedefe bu kadar zamanda mümkün değil ulaşamam ve takımdan atılırım bu da istediğim en son şey:gitme:

hayırlı olsun canım güle güle kullanzemuszemus

aman canım sorma ben de aynı durumdayım:gitme:
biliyorum canım farkındayım ama inan 6 ögün olarak beslenirsen verebilirsin birde spora ağırlık ver tamam mı
şimdi benim eşim özlemmi iltercim
evet canım özlem le ikiniz çok uyumlu bir eş olacaksınız ben buna inanıyorum özlem çık hırslı bir kızdır çünki

selamlar arkadaşlar hihoyyyt
günüm vardı ordan geliyorum şimdi
ordaki kadınlar zayıfladığımı farkettiler çok mutlu oldum :dance:
işte şu zayıflamanın en sevdiğim yanı..çok hoşun agidiyor di mi insanın ..işallah daha çoğunu da vereceksin canım..
süper canım inşallah 4 hafta sonra itediğin kiloya düşersin herkez hayran kalır sana
tşkler bitanem ama sen istemeden biz bireşy yapamayız bak ben kendime bile faydalı olamadım

biliyorum canım farkındayım ama inan 6 ögün olarak beslenirsen verebilirsin birde spora ağırlık ver tamam mı

evet canım özlem le ikiniz çok uyumlu bir eş olacaksınız ben buna inanıyorum özlem çık hırslı bir kızdır çünki

ilterim spora başlıcam söz bu akşam yatılı misafirlerim var c.tesi akşamı gider bütün misafirler..c.tesi şu cdlerimi düzenlicem kendime çizelge yapcam..bir de bir spor salonu söylediler eve yakın diye ama tam bilmiyo arkadaş bir oraya gidip araştırmayı planlıyorum..olmadı evde..

işte şu zayıflamanın en sevdiğim yanı..çok hoşun agidiyor di mi insanın ..işallah daha çoğunu da vereceksin canım..

ilterim spora başlıcam söz bu akşam yatılı misafirlerim var c.tesi akşamı gider bütün misafirler..c.tesi şu cdlerimi düzenlicem kendime çizelge yapcam..bir de bir spor salonu söylediler eve yakın diye ama tam bilmiyo arkadaş bir oraya gidip araştırmayı planlıyorum..olmadı evde..
benimde çok hoşuma gidiyor zayıfladığımda havam bile değişiyor vallahi kendimi kuş gibi hisediyorum :roflol:manken gibi dolanıyorum etrafta sanki 90+60+90 olmuşum gibi :roflol:
bende eşimin iyleşmesini bekliyorum spor için sabah onunla birlikte kalkıcam o işe ben spora ordan geldikten sonrada balığa gidecem ayy çok hevesliyim yaa balık tutmayıda çok özledim bir önce iyleşsin kocacım allah başka bir dert vermez inşallah tatil yapmak istiyorum biraz

inşallah bitanem :Saruboceq:
özlem vereliniortak merhaba cnm ben yeni ortin Şeniz

evetttt çok havaya girdim şimdiden hiç sorma
bugün günde kadınlar ne yapıyon nasıl veriyon diye sordular kaydirigubbakcemile3 bende kadınlar kulübüne üye oldum zayıflama takımına katıldım tavsiye ederim çok motive oluyor insan dedim sırnaşık şey sırnaşık şey

benimde çok hoşuma gidiyor zayıfladığımda havam bile değişiyor vallahi kendimi kuş gibi hisediyorum :roflol:manken gibi dolanıyorum etrafta sanki 90+60+90 olmuşum gibi :roflol:
bende eşimin iyleşmesini bekliyorum spor için sabah onunla birlikte kalkıcam o işe ben spora ordan geldikten sonrada balığa gidecem ayy çok hevesliyim yaa balık tutmayıda çok özledim bir önce iyleşsin kocacım allah başka bir dert vermez inşallah tatil yapmak istiyorum biraz
en güzelini yaparsın canım..

evetttt çok havaya girdim şimdiden hiç sorma
bugün günde kadınlar ne yapıyon nasıl veriyon diye sordular kaydirigubbakcemile3 bende kadınlar kulübüne üye oldum zayıflama takımına katıldım tavsiye ederim çok motive oluyor insan dedim sırnaşık şey sırnaşık şey
yakında akımda kimse kalmayacak sizi de alırız deseydin ya canım:roflol:

yakında takımda kimse kalmayacak sizi de alırız deseydin ya canım:roflol:

1 senedir herkesi kk ya üye yapmaya çalışıyom ama kimsenin yüzü yok ne sanıyolarsa sanal alem sanki onları yutacak kaydirigubbakcemile3
herkes kulaktan dolma internette erkeklerle çet yapıldığını sanıyo
online konuşuyorum deyince bön bön bakıyolar :umursamaz:

olsun bız tansıırız =) valla super hırslı bı ortım oldu bız bu hırsla hedefe hemencecık ulasırız =) sızı de gecerız =)

yuppiiiii delikafadulden ortim bak bana fazla yüz verme tamammı hemen gevşerim yoksa etim senin kemiğimde senin kaydirigubbakcemile3

kızlar dünki listemi yazıyım gözünüze fazla gelen bişey varsa domates ve oklavaya hazırım
kahvaltı 5i1yerde çay
öğlen 1 tabaksebzeli tavuk salata 1 kase yoğurtlu çorba
ara 1 mandalin
akşam 1tabaksebzeli tavuk salata 6tane çiğköfte 1 bardak kola

a.s evet eşiz
kıs beni beğenmedinmi yoksa -tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile5 merhaba cnm bugün günüm vardı ben sabah kilomu bildirdim gittim daha yeni geldim kaydirigubbakcemile2

ask olsun nıye begenmıyım =) benım de acıktı ama uyumusum =) hastayım da .. günde kacamak yapmadın dı mı =)

kızlar dünki listemi yazıyım gözünüze fazla gelen bişey varsa domates ve oklavaya hazırım
kahvaltı 5i1yerde çay
öğlen 1 tabaksebzeli tavuk salata 1 kase yoğurtlu çorba
ara 1 mandalin
akşam 1tabaksebzeli tavuk salata 6tane çiğköfte 1 bardak kola

sen bu listeyemi oklava bekliyon :1shok:
ben senin yediğini yesem yerlerden toplarlar beni :1ninca:

ask olsun nıye begenmıyım =) benım de acıktı ama uyumusum =) hastayım da .. günde kacamak yapmadın dı mı =)

yok valla ortim yarım döner...1 servis kaşığı amerikan salata...az marul salatası 1 küçük dilimcik minicik incir tatlısı :icecream: ekmek neyim yemedim

yuppiiiii delikafadulden ortim bak bana fazla yüz verme tamammı hemen gevşerim yoksa etim senin kemiğimde senin kaydirigubbakcemile3

=) aman sakın haaa... vermemız lazım bu kıloları ya bıktım kendımı bıldım bılelı hep tontısımm ya mezunıyetım var valla bu sene zayıflamam lazım =) en az 7 kg daha vermem gerek. 6 kg vermıstım burdayken daha once.

yok valla ortim yarım döner...1 servis kaşığı amerikan salata...az marul salatası 1 küçük dilimcik minicik incir tatlısı :icecream: ekmek neyim yemedim

ohh =) afıyet olsun. valla ben hıc bısı yıyemıyorm hem hastyım hem yırmılık dısım cıkıyo cnm yanıyo... zaten canım da bısey cekmıyoo..

Back
X