• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın arkadaşlar
hiç vaktim yok hemen dünkü yediklerimi yazıp kaynanamlara uçacam

23 ekim cuma

sabah:
2 dilim kepek ekmek
1 k.k. peynir
3 zeytin
2 bardak tatlandırıcılı çay

öğle:
yarım porsiyon döner
1 servis kaşığı amerikan salatası
1 dilim incirli tatlı
4 bardak çay

akşam:
2 kase lahana çorbası
azıcık pırasa yemeği
2-3 kaşık bulgur pilavı
2 bardak metabolizma hızlandırıcı çay

aralarda:
1,5 armut

su:2 lt

spor:20 dk bisiklet .............

bugunden ıtıbaren defter tutmaya baslıyorum kucuk sevımlı bı defterım var =) hergun ıcın 1 sayfa bı tarafında benım yedıklerım bı tarafında senın yedıklerın yazacak. ama ısın kotusu ben dun ne yedıgımı unuttum.. 2 dılım ekmekten peyaz peynırlı tost yemıstm. brokolı yedım aksam bıraz. 4-5 bardak oldu sanırım ıctıgım yesılcay yatıp kalkıp yesılcay ıcıyorum =) su 1 lt anca ıctm. spor yapmadm dun. yarım paket cıkolata yedım su eti wanted dan ay bı de sker yedımm ama gene de sabah 56.9 tum :) dunden daha az cıktım :) bılmıyorum neden

selmacığmmmm tekrear okudumda liste çok basitt tek sorun lahana çorbasıı işyerinde kokar mı ki acaba....en kötüsü pazartesi başlayabilirim....

hmm peki öslemmciğimmm pişirmesini evde yapacağım için burda ısıstacaım için bşi olmaz sanırımmm......

yalnız dünkü şişlik halen devam ediyor ve sabah tartıldım düne göre + geldimmm.....hemde öyle böyle değilll....bir günde insan 1,3 kg. + gelirmi.....

Yalnız bu corba o normal yaptıgımız corbadan farklı bu daha sulu oluyor benım arkadaŞım yapmıŞtı onda tadına bakmıŞtım

neyse bu 3 günlük detoks sanırımm bana ii gelir....inşşş....çünkü haftaya kesinlikle 78 görmek istiyorummm....feci kararlıyımmm... zemuszemus :lepi:

hmmm ben itiraf edimm yaklaşık 2-3 ay önce bu detoksu yapmak için malzemeleri almıştım lahana bulamadığım için yapamamıştımmm.....ama artık lahanada var yapabilirizzz....ya öğlen 1 tabak içer akşama evde içerim napımmmm....bol bol su içerimm arayı kapatırımmmm

irademi salı günü deneyeceğimmmm neden mi çünkü burda bir ark. d.günü ve pasta alınırsa yemeyecemm bu da benim için büyük bir başarıdır tabii ki....

irademi salı günü deneyeceğimmmm neden mi çünkü burda bir ark. d.günü ve pasta alınırsa yemeyecemm bu da benim için büyük bir başarıdır tabii ki....

BEN O KADAR PASTA TATLI SEVMEM BENIM EN BÜYÜK HATAM EKMEK COK YERIM COK SEVERIM YEMEKLERI BANDIRARAK YEMEYI O YÜZDENDE COK KG ALIYORUM laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

kızlar daha iyiyim allahım sabah neydim o öyle sıcAk S u torbasına su bıraktım belime iyi geldi

verdiğim listeye harfiyen uyuyorum ama arada bişey yemiycektim ya dışardayım demiştim hastayım diye çıkamadım çorba bi kase içicem bol limonlu

divinity ------------1,5---------2,10%
selma12------------0,6---------0,72%
şebnem -----------0,2----------0,29%
neslihan165------0,2-----------0,25%
selmay-------------0,1------------0,18%
azra-sıla---------(-0,4)----------(-0,35%)
levrek------------(-0,3)-----------(-0,40%)
özlem------------(-0,3)------------(-0,53%)
elimpiha--------(-1,3)------------(-1,60%)
iltercakır--------(-1,3)-------------(-1,79%)

ilterciğim süpersin ya hakkaten her hafta not alıp listeyi hazırlamak yorum yapmak öyle hiçte göründüğü gibi kolay değil azracığımı ve seni tebrik ve teşekkür ediyorum.a.s.a.s.a.s.:nazar:

kızlar daha iyiyim allahım sabah neydim o öyle sıcAk S u torbasına su bıraktım belime iyi geldi

verdiğim listeye harfiyen uyuyorum ama arada bişey yemiycektim ya dışardayım demiştim hastayım diye çıkamadım çorba bi kase içicem bol limonlu

Şebnemciğim geçmişolsun üşüttün mü yoksa?

offf ya ne iğrenç birgünnnn

herkes çıktıııı off offf bende gitmek istiyorummm

Back
X