Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar meraba bugün bizim evlilk yıldönümümüz onun için yemeğe gittik ama abartmadım
sabah kahvaltı yapmadım
öğle ekmeksiz ızgara tavuk ve salata yedim
ikindi 1 kupa dondurma
akşam yemek yemedim şuan mandaline yiyorum
kızlar meraba bugün bizim evlilk yıldönümümüz onun için yemeğe gittik ama abartmadım
sabah kahvaltı yapmadım
ikindi 1 kupa dondurma
ahh selmacım ah neyse artık afiyet olsun diyeyim
canım bu ne böyle çok düzensiz besleniyorsun daha dikkatli ve sağlıklı beslen lütfen şu su olayınada bir çözüm bul
benim yediklerime gelince
sabah : 1 k.k kadar peyniş+ 1 domates + 1 dilim ekmek
öğlen : 1 dilim kek
akşam : 1 tane balık + 1 tane karnı yarık + salata
sıvı : 2 lt su +bol miktarda çay
senin indirdiğin başlangıç olanı sanıorum 2-3 gün bunu yapıp sonra diğerlerine geçin fln diolar bende birazdan bi site bulup indiricemben sadece basta 1 tane gordugum ıcın onu ındırmıstım 30 dakıkalık bısey. bugun fırsatım olursa dıgerlerını ınceleyıp onlardan da bırını ındırebılırım. walk slim-fast start-1&2 miles (28min) (fitness) imiş benım ındırdıgım.
sabah kahvaltı yapmadım
ikindi 1 kupa dondurma
senin indirdiğin başlangıç olanı sanıorum 2-3 gün bunu yapıp sonra diğerlerine geçin fln diolar bende birazdan bi site bulup indiricem
teşekkür edrim kızlar saolun
hehehehe maç vardı benim herif fanatik bir fenerli ama felaket bişey onunla bi maç izleseniz gülmekten kırılırsınız neyse bende beşiktaşllıyımdır okadar fanatik deilimdir ama takımımı değişmeyecek kadar fanatiğimdir (11 yıldır birlikteyiz değiştirtemedi) işte bana dediki kız dedi şebnem bu maçı alalım sana yarım altın sözz dua et yenelim tabi ben hop otur hop kalk dualar edeede yani fener bahçe bana çok şey borçlu yendiler bende yarım altını taktım göğsüme gezdim neyse maç tamamen bitii hopladı zıpladı bide 50 lr attı sehpanın üzerine çatlarsınız gülmekten görseniz süper oldu bana yani