• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

:gitme: :gitme: :gitme: :gitme: senağlama kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae lülülülülülü lülülülülülü

ohhhhhhhhh girdim sonunda vallahi giremiyorum hata!!!diyo
dün yine girdim böle yazdım msjımı ama hata dedi gelmemiş baktım şşimdi
inşallah bu gelir
yarın diyetisyene gidiyorum kızlar yeter artık kilom durmuş vaziyette eşimde gidiyo beraber yapmamız daha güzel olcak

çok güzel
inşallah balık kızartılmış değildr

hayır kaptanım ızgaraydı

ohhhhhhhhh girdim sonunda vallahi giremiyorum hata!!!diyo
dün yine girdim böle yazdım msjımı ama hata dedi gelmemiş baktım şşimdi
inşallah bu gelir
yarın diyetisyene gidiyorum kızlar yeter artık kilom durmuş vaziyette eşimde gidiyo beraber yapmamız daha güzel olcak
bende çok zor girdim cnm ya hadi hayırlısı cnm her tarafdan destekli olucan diyetisyenede gidince kesin kurtulursun bu sefer opuyorumnanaktan

23/10/2009

sabah :
1 k.k kadar peynir
yarım domates
1 dilim ekmek

öğlen
1 yumurta (sahanda )
1 dilim ekmek

ara : 1 bardak süt + 1 dilim kek

akşam :
patlıcan yemeği + yogurt + börülce salatası

sıvı :2 lt su + 3 fincan çay

24/10/2009
sabah :
1 k.k kadar peynir
domates
1 dilim ekmek
1 tane ceviz

öğlen:
kabak mücüver 1 tane
4 tane küçük sarma

akşam :
hamsi 5-6 tane
salata
patates cips 5+6 tane sadece
1 dilim ekmek

sıvı : 1,5 lt su + 4 fincan çay +1 fincan nescafe

ILTERCIM BU HAFTA SENIN YAZDIKLARIN YANLIŞ DEGILSEM BUNLAR

AMA BÖYLE OLMUYOR SPOR YOK olmaz böyle ıltercım ınşallah kg vermışsındır kötükedihüso:oklava:

neyse ben ortagımın raporunu yazdım şımdıden artık yatayım yarın tartı günü ben ınşallah artı cıkmam sabah

kızmayın bana nolur ama 69.5 elimden gelen herşeyi yapıyorum böyle olunca yeterrrrrrrrrr diye bağırıp ne var ne yoksa yemek istiyorum diyet rejim lafı duymak istemiyorum ama busefer son.hayatımda ilkdefa diyetisyene gidicem

günaydın kızlarr hazır girebilmişken hemen kilo bildirimi yapıyımhala 81im ama regl dönemime bağlıyorum yoksa bu hafta vermem gerekiyodu

günaydın ben bu sabah 55.8 im yanı hedefımın altındayım =) cok mutluyum umarım ortımde hedefe ulasmıstır.. nerdesin ortiiiimmmmm??? dün yediklerimi de yazayım

sabah

domates, peynir, yumurta ( hepsinden 3-4 çatal), 1 dilim kepek ekmek, 1 fincan şekersiz siyah çay, 1 bardak yeşilçay

akşama doğru fastfood yedim. 5 kentucky tavuğu, kızarmış patates, 1 büyük boy kola

6-7 tane kestane yedim.
1 küçük bardak şekersiz çay içtim.
1 litre su
2 bardak yeşilçay
spor yok ama bütün gün sabah 10 bucuktan aksam 8 e kadr yürüdüm =) sürekli dolaştım dun .

bütün bu haftaki düzensiz ve kötü beslenmeme rağmen hedefin altındayım =) ben de şaşkınım.. sanırım diyete biraz ara vermek iyi geldi bana=) çok güzel veriyorum şimdi

kızmayın bana nolur ama 69.5 elimden gelen herşeyi yapıyorum böyle olunca yeterrrrrrrrrr diye bağırıp ne var ne yoksa yemek istiyorum diyet rejim lafı duymak istemiyorum ama busefer son.hayatımda ilkdefa diyetisyene gidicem
CADIARZUCADIARZUCADIARZU
günaydın kızlarr hazır girebilmişken hemen kilo bildirimi yapıyımhala 81im ama regl dönemime bağlıyorum yoksa bu hafta vermem gerekiyodu
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
günaydın ben bu sabah 55.8 im yanı hedefımın altındayım =) cok mutluyum umarım ortımde hedefe ulasmıstır.. nerdesin ortiiiimmmmm??? dün yediklerimi de yazayım

sabah

domates, peynir, yumurta ( hepsinden 3-4 çatal), 1 dilim kepek ekmek, 1 fincan şekersiz siyah çay, 1 bardak yeşilçay

akşama doğru fastfood yedim. 5 kentucky tavuğu, kızarmış patates, 1 büyük boy kola

6-7 tane kestane yedim.
1 küçük bardak şekersiz çay içtim.
1 litre su
2 bardak yeşilçay
spor yok ama bütün gün sabah 10 bucuktan aksam 8 e kadr yürüdüm =) sürekli dolaştım dun .

bütün bu haftaki düzensiz ve kötü beslenmeme rağmen hedefin altındayım =) ben de şaşkınım.. sanırım diyete biraz ara vermek iyi geldi bana=) çok güzel veriyorum şimdi

a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydın kızlarr kilo bildirimimi bende yapayım dioum ama elim varmıo valla 75,6mafoldumben mafoldumben

Back
X