• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sivasııın çok soğuk olduğunu biliriim
ama bn çok soğukta yaşayamam
diyarbakırda yazı tam yaz kışı tam kış bir memlekettidelikafadulden

bn adana ya kar yağdını hiç görmedim
aman yağmasın da
biz koca kışı elektrk sobası yada klimayla geçiririz
:delphin: valla bazen canıma tak diyo yaz memleketlerine tayin iste gidelim diyorum eşime ama anam babam kardeşlerim hep burda gurbet zor dayanamam diyom geri vazgeçiyom
biz yaklaşık 1500 tl yakıt parası veriyoruz + kaloriferci parası
dumandan göz gözü görmüyo kışın sivasta
kar yağıyo ama hertaraf isten simsiyah oluyo
evlerin içi pis kapıların önü pis kafamçokkarıştı off ne duruyomuşum sivasta yaww çekip gitmek varken hayret bişey :roflol: :roflol:
yazın bızde gıderız ama kışın cogunluk teleferıkle gıdıyor e tabı ben de yükseklek korkusu var tırılyon verseler bınemem gercı arkadaşlar bayıltalım senıakannehir öyle bındırelım dıyorlar ama asla bınmem :olmaz: denızden yüksekten bırde kardan cok korkarım bırde dogal olarak ucaktan akannehirakannehir yazın neyımıze yetmıyor gıttık ışte ve cok güzel doga harıkası

ılter bızde dogal gazla ısınıyoruz ama hıc evımız ısınmıyor ısıtmak ıcın aylık yedı sekız yüz vermek gerek oda cok zor en güzelı odun sobası ben cok severım apartmanda kızmasalar belkıde yakarım dedıgın gıbı tak eksısı pıslıgı :olmaz:

canım korkmadığın başka bişey kaldımı herşeyden korkuyon sende mübarek kaydirigubbakcemile3
ben kardan niye korktuğunu anlamadım
karın nesinden korkuyonki CADIARZU

2 kasım pazartesi

sabah:çeyrek ekmekten kaşarlı tost
2 bardak tatlandırıcılı çay

öğle:2 kase lahana çorbası

akşam:1 tabak kuru fasülye
biraz çiğ lahana

aralarda:
1 kivi
yarım elma
1 mandalina
1 nar
1 trabzon hurması
1 fincan yeşil çay
4 tane kuru kayısı

su: 2 lt.

spor:
20 dk bisiklet
30 şinaw
50 twister
30 sağ-30 sol bacak hareketi
10 dk değişik bacak hareketi ve dambıllarla egzersiz

kızımla birlikte diyet ve spor yapıyoruz
anne benide takıma alsınlar nolur diyo kaydirigubbakcemile3
kendine defter tutuyo yediklerini not alıyor
sabahları erken kalkıp ebru şallının spor programını izliyo ve aynılarını yapmaya çalışıyo
kızımın listesinide yazıyım hevesleniyo garibim kaydirigubbakcemile3

2 kasım pazartesi

sabah:5 dilim tost (kek dilimi kadar)

öğle okulda:1 poğaça
biraz bisküvi
1 meyve suyu

akşam:1,5 tabak kuru fasülye
çiğ lahana

aralarda:3 mandalina
1 trabzon hurması
yarım elma
çok az nar

su:suyu çok içiyo ölçmedim her dakka içiyo nerdeyse

spor: 15 dk bisiklet
50 twister
50 şinav
100 bacak hareketi
5 dakika dambıl
10 dk farklı bacak hareketi (ebru şallıdan görmüş)

sabahları erken kalkıp ebru şallının spor programını izliyo ve aynılarını yapmaya çalışıyo

2 kasım pazartesi

biraz bisküvi
1 meyve suyu

çiğ lahana

1 trabzon hurması
yarım elma
çok az nar

50 twister
50 şinav
100 bacak hareketi
5 dakika dambıl

canım benim yaaa inş. kızın istediği kiloya ulaşıropuyorumnanaktan

hayırdır levrek neler oluyo CADIARZU

Ayy çok gergindi yaa bizim denizcilik firması gemiye gidenlerden biri raporlu deliymiş gemiyi birbirine kattı neler yaptı ne zararlar verdi bize varya sonra adam bugün şirkete geldi helalleşmeye geldim die içeriye girmiş tuhaf tuhaf şeyler yaptı adama hasta die bişeyde yapamıosun diyemiosun tuhaf tuhaf şeyler yaşadık yanii

Ayy çok gergindi yaa bizim denizcilik firması gemiye gidenlerden biri raporlu deliymiş gemiyi birbirine kattı neler yaptı ne zararlar verdi bize varya sonra adam bugün şirkete geldi helalleşmeye geldim die içeriye girmiş tuhaf tuhaf şeyler yaptı adama hasta die bişeyde yapamıosun diyemiosun tuhaf tuhaf şeyler yaşadık yanii

amaaaannn korktum valla dikkat et kendine yerimseniben

:delphin: valla bazen canıma tak diyo yaz memleketlerine tayin iste gidelim diyorum eşime ama anam babam kardeşlerim hep burda gurbet zor dayanamam diyom geri vazgeçiyom
biz yaklaşık 1500 tl yakıt parası veriyoruz + kaloriferci parası
dumandan göz gözü görmüyo kışın sivasta
kar yağıyo ama hertaraf isten simsiyah oluyo
evlerin içi pis kapıların önü pis kafamçokkarıştı off ne duruyomuşum sivasta yaww çekip gitmek varken hayret bişey :roflol: :roflol:

canım korkmadığın başka bişey kaldımı herşeyden korkuyon sende mübarek kaydirigubbakcemile3
ben kardan niye korktuğunu anlamadım
karın nesinden korkuyonki CADIARZU

dıvınıtı kayıp düşmekten korkuyorum düşünsene benım düştügümü kımın gücü yeter benı kaldırmaya şaka bır yanada gercekten cok korkuyorum düşerim dıye kendımı kasıyorum kara basınca :kedi::kedi::kedi:

neslıhannnnnnnnnnnnnnnnn hoş geldın canım pek bu aralar görüşemiyoruz nerelerdesın ne zaman amelıyat oluyorsun

2 kasım pazartesi

biraz bisküvi
1 meyve suyu

çiğ lahana

1 trabzon hurması
yarım elma
çok az nar

50 twister
50 şinav
100 bacak hareketi
5 dakika dambıl

DIVINITI BIRAK O COCUGU YAZIK NE YERSE YESIN BENIM KIZIMDA KILOLUYDU ERGEN OLUNCA CÖP GIBI KALDI ŞIMDIDE OGLUM TOMBIŞ AMA BOŞVER ŞIMDIDEN DIYETE SOKMA ZATEN SONRA GIRECEKLER DIYETE MESELA BENIM OGLUM AŞIRI KOLA ICIYOR VE HAREKET ETMIYOR CIK DIŞARDA OYNA BIRAZ DIYORUM GITMIYOR :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

dıvınıtı kayıp düşmekten korkuyorum düşünsene benım düştügümü kımın gücü yeter benı kaldırmaya şaka bır yanada gercekten cok korkuyorum düşerim dıye kendımı kasıyorum kara basınca :kedi::kedi::kedi:
CADIARZU hmm anladım yaws
biz sürekli o tehlikeyle burun burunayız
hatta benim ev sivasın tepe bi yerinde 4 tarafı yokuş kışın çıkması kolayda inmesi pek zor oluyo kaydirigubbakcemile3
DIVINITI BIRAK O COCUGU YAZIK NE YERSE YESIN BENIM KIZIMDA KILOLUYDU ERGEN OLUNCA CÖP GIBI KALDI ŞIMDIDE OGLUM TOMBIŞ AMA BOŞVER ŞIMDIDEN DIYETE SOKMA ZATEN SONRA GIRECEKLER DIYETE MESELA BENIM OGLUM AŞIRI KOLA ICIYOR VE HAREKET ETMIYOR CIK DIŞARDA OYNA BIRAZ DIYORUM GITMIYOR :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ya ciddimisin gerçekten kızın çocukken kiloluydu sonradan verdimi
benim kız hiç verecek gibi durmuyo eti çok sıkı taş gibi :nazar:
of nerdesn< kızlar

ben ateş almaya gelmiştim kaptanım :delphin:

CADIARZU hmm anladım yaws
biz sürekli o tehlikeyle burun burunayız
hatta benim ev sivasın tepe bi yerinde 4 tarafı yokuş kışın çıkması kolayda inmesi pek zor oluyo kaydirigubbakcemile3

ya ciddimisin gerçekten kızın çocukken kiloluydu sonradan verdimi
benim kız hiç verecek gibi durmuyo eti çok sıkı taş gibi :nazar:

ben ateş almaya gelmiştim kaptanım :delphin:

yanı cok degıldı ama yanı ogluma göre daha zayıftı şu an hepsı gıttı kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4 senın kızda verır cocugun pıskolojısını bozma öyle dıyetle felenn :ecrin_bebek::ecrin_bebek: ama ben cocukkende şışko buyuk oluncada şışko yemek yemeyı cok sevıyorumm bu gün arkadaşlarım gelmışlerdı kapıdan gırer gırmez dogru mutfaga gıttıler ne pışırdın dıye ışte bız öyleyız :roflol::roflol::roflol:

Back
X