• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

artık cızelgeyı kaldırmışlar asumann olmuyacakmış cızelgelerımız
:gitme: çok sevmiştim çizelgemdeki fingirdek karıyı ben akannehir
canım hıç durma gıt dr vakıt kaybetme gec olmasın sonra

15 tatilde gidecez cnm eşime söyledim
hem derslerinden geri kalmayız hemde bu ara grip salgınından hastaneler çok kalabalık diye o zaman götürelim dedi :delphin:

kaptanım sanada kolay gelsin bu arada kızlar ben leslie teyzeyi aramaktan vazgeçtim
türk işi ebru şallı varken napıyım ben leslieyi dimi amakaydirigubbakcemile2 her sabah kaçta başlıyo spora ve nekedar sürüyo takip eden varmı aranızda

kimsecikler yokkkk
burada ilk önce yandaki alış verişlerimiz sonra çizelgeler yakında avatar ve nickimizde gidecek galibaakaydirigubbakcemile3

selam kızlarrrr

haberler iyimi kötümü pek bilemedimmm....biraz beynim sulandı ve karıştımmm....

dr. gittim yani 18 aydır gittiğim kendi dr.a..ameliyatı riskli buluyor...evet düşük tehlikesi ve erken doğum tehlikesi olduğunu söyledi...ama bu ameliyatı yapması için benim 3 tane düşük yaptıktan sonra olmam gerektiğini çünkü riskli bir ameliyat olduğu için smeliyattan sonra rahimde sorunlar yaşayabileceğimi hatta rahmi tamamen kaybedebileceğimi söyledi....

beni başka bir dr. daha yönlendirdi onada git bir konuş ama benim düşüncem bu dedi..

yani önce tedavi ile hamile kalıp düşük olmazsa zaten problem yok ama erken douğm olabileceğini veya düşük olursa 3 kere deneyip ameliyatı öyle olmam gerektiğini söyledi...

birde hamile kalırsam rahmim kalp şeklinde olduğu için bebek makata doğru gelişirmiş o yüzden erken doğum tehlikesi olurmuş veya sezeryan olurmuşumm....

Allahım çok büyük bir çıkmazdayımmm sen bana bir yol göster Rabbimmm....

hee bir dr. dediki kilo vermişsin gıdın gitmiş dedi......evet en son mayısta ona gittiğimde 86 idim şimdi 81 geliyorum.......bu hafta artıyım kızlar özür dilerim amakendimi topladım merak etmeyinnn.....3 gündür çok dikkat ediyorumm.....ve edicemde.....

selam kızlarrrr

haberler iyimi kötümü pek bilemedimmm....biraz beynim sulandı ve karıştımmm....

dr. gittim yani 18 aydır gittiğim kendi dr.a..ameliyatı riskli buluyor...evet düşük tehlikesi ve erken doğum tehlikesi olduğunu söyledi...ama bu ameliyatı yapması için benim 3 tane düşük yaptıktan sonra olmam gerektiğini çünkü riskli bir ameliyat olduğu için smeliyattan sonra rahimde sorunlar yaşayabileceğimi hatta rahmi tamamen kaybedebileceğimi söyledi....

beni başka bir dr. daha yönlendirdi onada git bir konuş ama benim düşüncem bu dedi..

yani önce tedavi ile hamile kalıp düşük olmazsa zaten problem yok ama erken douğm olabileceğini veya düşük olursa 3 kere deneyip ameliyatı öyle olmam gerektiğini söyledi...

birde hamile kalırsam rahmim kalp şeklinde olduğu için bebek makata doğru gelişirmiş o yüzden erken doğum tehlikesi olurmuş veya sezeryan olurmuşumm....

Allahım çok büyük bir çıkmazdayımmm sen bana bir yol göster Rabbimmm....

hee bir dr. dediki kilo vermişsin gıdın gitmiş dedi......evet en son mayısta ona gittiğimde 86 idim şimdi 81 geliyorum.......bu hafta artıyım kızlar özür dilerim amakendimi topladım merak etmeyinnn.....3 gündür çok dikkat ediyorumm.....ve edicemde.....

cnm geçmiş olsun
ay ne zor bi durum allah yardım etsin
şimdi hamile kalacan bebek düştü düşecek diyemi bekliycen ben anlamadımki kafam karıştı
rabbim yar ve yardımcın olsun cnm
dert veren rabbim dermanınıda verir umarım :Saruboceq:

amın meltemcıĞımmmm....

Valla evet Öyle olucak hamıle kalınca dÜŞtÜmÜ dÜŞÜcekmı dıye geÇecek yada erken doĞum olucakmı dıye.....benımde kafam Çok karıŞtı.....

naber kızlar hihoyyyt
topikte kimseler kalmamış :1ninca: ne zaman vardıki kaydirigubbakcemile3
yarın büyük gün laelaelaelaelae kilo verdiğime inanıyorum bakalım yarın görecez :hooray:
bu hafta lahana çorbasına talim ettim inşallah faydasını görmüşümdür

beni lahana güzeli seçiiiiinnnnnnn :lepi: :dance:

delikafadulden :lepi: :teytey: :dance: sositososito kaydirigubbakcemile2 süprizzzzz

bu kadar seviniyorum umut ediyorum inşallah yarın mort olmam :roflol: :roflol:

pantolonlarımdan anlayamadım bu hafta ama içime verdim gibi doğuyo yaww alkisalkisalkis alkisalkisalkis zemuszemus

ıyı akşamla ben geldım cok başım agrıyor mıdem bulanıyor galıba domuz gırıbı oldum yada olacagımm cok hastayım başım catlıyor

iyiakşamlar kızlar aySe CeYLıN den haber verecem 1 kilo vermiş bılgisayarı bozulduğu icin kk ye giremedi yarın gırmeye calişacak opuyorumnanaktan

Back
X