• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

çok sabırsızım yarını iple çekiyorum bu haftaki sporumun ve diyetimin etkisini görebilecekmiyim acaba delikafadulden delikafadulden delikafadulden

iyi akşamlar kızlarrrr....

tebrik ederim meltemcimmm azimli hatunsunn sen...senin kadar olamadım bir....

ben artıyım kızlar bu haftaaa......

günaydın o kadar streslyım kı bu saatte burdayım sekılde gordugnuz gıbı kotu bı hafta oldu benım ıcın. ve sonuc uzulerek soyluyorum kı +1 :( ama haftaya -2 kg olcak söz verıyorum elma dıyetı falan yapcam 2 kg gıtcek baska sansı yok yanı. sındırım sıstemı acaıp ınatcı cok fenayım valla 56.8kg bu sabah

günaydın arkadaşlar ben hepinizden özür diliyorum haftalardır sabit geliyorum ve ne takıma ne de kendime bi faydam oluyor ben takımdan ayrı kalmak istemiyorum ama birazcık ara vermek istiyorum bu aradada diyet lafı duymak istemiyorum doktora önümüzdeki ay devam edicegimi söledim formula 7 aldım bekletiyorum çünkü artık rüyalarıma bile giren diyet lafını birazcık unutmak istiyorum
dediğim gibi takımdan ayrılmak istemiyorum ama birazcık ayrı kalmak istiyorum sizce bu mümkünmüdür kaptanım ve arkadaşlarım???
kilom 69.7:((((üzgünüm tartımı doktorun verdiği listeleri formula 7 mi kaldırdım hepsi biarada biraz ara verdikten sonra başlamak istiyorum
hepinizi çok öpüyorum

günaydın kızlar nerdesiniz yaaaaa
veeee mutlu haber -1kg çok mutluyum yaaaa şuan 80kiloyum acep bayrama kadar 3 kilo verebilirmiyim

gÜnaydın arkadaŞlar.....

Ve benn aslında p.tesı gÖre -lerdeyım ÇÜnkÜ hafta baŞında 83 gÖrdÜm:(....

Neyse bugÜn sabahkı kılom 80,90 geldım maalesefff Ço.kkk ÜzgÜnÜm.......

Ama dedıĞım gıbı 3 gÜndÜr topladım kendımı dıyetıme dıkkat edıyorumm.....bu hafta yaŞananlar benım ıÇın Çok kÖtÜ oldu....bırde hamıle kalırsam sÜreklı dÜŞÜk tehlıkesı yaŞayacaĞım fıkrı benı bıraz ÜzdÜ ama bunun ıÇın bıle kılo vermem gerek.....

günaydın kızlar
kaptanım ben bu hafta hem sporuma hemde diyetime çok özen gösterdim
hafta boyunca 1-2 kaçamağım oldu ama yinede en az 1 kilo gitmiştir diyodum
az önce tartıldım sadece yarım kilo verebilmişim :bbo: geçen hafta 70 le sabittim bu hafta 69.5 geldim
olsun buna şükür napalım en azından doğru yoldayım onu gördüm

**** 6.TAKIM 129.ETAP ***

referans ( 76,5 / 75,5 / 1,0 / 1,31 %)
Naz ( 60 ,0 / 60,0 / 0,00 / 0,00 % )
mmmf27 ( 58,7 / 60,5 / -1,8 / -3,07 % )
yumukum ( 73,0 / 73,0 / 0,00 / 0,00 % )
mopsy ( 63,8 / 64,0 / -0,2 / -0,31 % )
lıghtlife ( 77,5 / 78,0 / -0,5 / -0,65 % )
melek ( 70,6 / 69,8 / 0,8 / 1,13 %)
kirazz_z ( 69,2 / 71,9 / -2,7 / -3,9 % )
özi16 ( 74,0 / 74,3 / -0,3 / -0,40 % )
nevra73 ( 87,0 / 85,3 / 1,7 / 1,95 %

6.TAKIM TOPLAM KıLO ( 710,3 / 712,3 / -2,0 / - 0,28 % )

kardeş takımım nasılsınız . rica etsem listemizi kontrol edermisiniz.

günaydın arkadaşlar malesef bende sabıtım ama bu hafta dıyetıme cok dıkkat edemedım ondan bu gün ıtıbarıyle gene başlıyorum haftaya bakalım ne olur

Back
X