Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
günaydın o kadar streslyım kı bu saatte burdayım sekılde gordugnuz gıbı kotu bı hafta oldu benım ıcın. ve sonuc uzulerek soyluyorum kı +1 ama haftaya -2 kg olcak söz verıyorum elma dıyetı falan yapcam 2 kg gıtcek baska sansı yok yanı. sındırım sıstemı acaıp ınatcı cok fenayım valla 56.8kg bu sabah
günaydın arkadaşlar ben hepinizden özür diliyorum haftalardır sabit geliyorum ve ne takıma ne de kendime bi faydam oluyor ben takımdan ayrı kalmak istemiyorum ama birazcık ara vermek istiyorum bu aradada diyet lafı duymak istemiyorum doktora önümüzdeki ay devam edicegimi söledim formula 7 aldım bekletiyorum çünkü artık rüyalarıma bile giren diyet lafını birazcık unutmak istiyorum
dediğim gibi takımdan ayrılmak istemiyorum ama birazcık ayrı kalmak istiyorum sizce bu mümkünmüdür kaptanım ve arkadaşlarım???
kilom 69.7(((üzgünüm tartımı doktorun verdiği listeleri formula 7 mi kaldırdım hepsi biarada biraz ara verdikten sonra başlamak istiyorum
hepinizi çok öpüyorum
Ve benn aslında p.tesı gÖre -lerdeyım ÇÜnkÜ hafta baŞında 83 gÖrdÜm....
Neyse bugÜn sabahkı kılom 80,90 geldım maalesefff Ço.kkk ÜzgÜnÜm.......
Ama dedıĞım gıbı 3 gÜndÜr topladım kendımı dıyetıme dıkkat edıyorumm.....bu hafta yaŞananlar benım ıÇın Çok kÖtÜ oldu....bırde hamıle kalırsam sÜreklı dÜŞÜk tehlıkesı yaŞayacaĞım fıkrı benı bıraz ÜzdÜ ama bunun ıÇın bıle kılo vermem gerek.....
günaydın kızlar
kaptanım ben bu hafta hem sporuma hemde diyetime çok özen gösterdim
hafta boyunca 1-2 kaçamağım oldu ama yinede en az 1 kilo gitmiştir diyodum
az önce tartıldım sadece yarım kilo verebilmişim :bbo: geçen hafta 70 le sabittim bu hafta 69.5 geldim
olsun buna şükür napalım en azından doğru yoldayım onu gördüm