8 yaş küçük sevgili

Ben lisede servisle okula giderken erkekler Allah korusun onun yanına oturulur mu derlerdi benim için. Biraz çevrem de dışlandım tipimden dolayı.
Ay Allah aşkına bisey demeyeyim demeyeyim diyorum ama bu yüzyılda çirkinlik kaldi mi sizce kadinlar için?heeer şeyin çaresi var her şeyin. Hem de estetik ameliyatlar falan demiyorum, makyajla istedigin yeri öne çıkarır istediğin yeri saklarsin yuzunde. Lutfen cirkinim diye düsünmeyin, siz kimseye ben çirkinim demeseniz bile içten buna inanirsaniz halinize tavriniza yansiyacaği icin çirkin olarak görünürsünüz. Bakin asla görünüşünüz degil, tavirlarinizdan sizi ezik vs görürler. Lutfen kendinize bunu yapmayin. Özgüven her seydir. Çirkin olduğunuzu düşündüğünüzde gucci gibi unlu markalarin modellerine bakin. Aslinda o kadinlar bile çirkin degil, sadece FARKLI. Bu donemin problemi herkesin aynı oluşu. Ayni kaş ayni burun ayni dudak.. farklilik guzeldir. Lutfen aynada kendinize daha sevecen bakin. Herkes gibi olmamanizla guzelsiniz siz d belkide?

tek problem yaş ise ben aileme kararli ve net olduğumu söylerdim. Ikna etmeye çalışırdım ama zaten 42 yasindasiniz ne kadar onunuzde durabilirler ki?

Çokta iyi sayılmaz. Babam emekli maaşı ile geçiniyor. Başka geliri yok.

Aslın da sevgilimin tarafıda istemiyor yaştan ötürü. Sevgilim aile ve toplum baskı elbette olacaktır diyor. Ama zamanla alışırlar diyor.
İnsallah cok mutlu olursun.

beybi boyunu dediğin anda seni tanıyan çıkar boyunu sil istersen.
ben boyumu söylesem 1.66 diye kimse tanımaz, ama maşallah zebellah gibi senin kadar birini tanısam şıp diye tanırım. turkiye de 8-10 tane falan vardır. adamın boyu kaç?
yaştan önce boy uyar mı?

duzelttim mesajı
boyumuzu yazınca tanınıyormuyuz yahuu.allah allah ben bir sürü bilgi veriyorum kendi hakkımda çoktan deşifre oldum demek ki :KK70:

Ben 42 yaşındayım. Bu zaman kadar hiç gerçek anlam da sevgilim olmadı. Yazıştıklarımın derdi de ilişkiydi. Sevgilimimin olmama nedeni biraz çirkin olmam. Tenim de çok fazla çil var. Aslın da fiziğim iyi ama güzel değilim işte. Şimdiler de konuştuğum bir genç var 34 yaşında. Elbet te bize karşı toplumda dedikodular, ayıplanmalar olacaktır. Ailemiz kafayı nufüs kağıdına taktığı için onay vermiyorlar. Bu yaşıma kadar ilk defa ciddi görüştüğüm adamı elimden kaçırmak istemiyorum. Bu benim son fırsatım gibi geliyor. Ailemi dinlersem bu yaştan sonra evlenemem gibi. Sevgilimin ciddi olduğunu düşünüyorum çünkü hiç öpmeye bile yeltenmedi. Sadece el ele tutuştuk o kadar. Sevgilim ailelerimizi dinlemeyip evlenelim diyor. Çünkü aylardır ikna etmeye uğraşıyoruz ama sonuç alamadık. Bende artık mutlu olmak istiyorum. Görüşlerinizi bekliyorum.
Lütfen önce şu düşünceden kurtulun ne demek ben çirkinim. Allah'ın yarattığı her varlık güzeldir, önemli olan ondaki güzelliği görebilmek. Yaş farkına gelince adam sizden 8 yaş büyük olsaydı eminim aileniz bir şey demeyecekti.Ne olacak ki 8 yaş küçükse. Ben eskiden bu konuya çok takılırdım şimdi bakıyorum da son +10,-10taraflar istedikten sonra sorun değil. Kaldı ki adam 30'unu çoktan geçmiş. Eğer gerçekten sevgilinize güveniyorsanız aileleri ikna etmeye çalışın. Dilerim bütün güzellikleri, bütün mutlulukları yaşarsınız. Sizin için tüm güzel dileklerimi gönderiyorum.

Ben okul dönemin de iken zorlu günler geçirdim. Çünkü hep alaycı gözlerle bakıldı. Odam da saatlerce ağlardım. İsyan ederdim. Okula gitmek istemezdim. Arkadaş çevrem çok olmadı. Ama şuan çalıştığım yerde mutluyum. İlk defa bir erkek gerçek anlam da beni seviyor. Ben çocuk düşünmüyorum. Çünkü çocuğum da benim gibi olur da aynı sıkıntıları yaşar diye.

Ben okul dönemin de iken zorlu günler geçirdim. Çünkü hep alaycı gözlerle bakıldı. Odam da saatlerce ağlardım. İsyan ederdim. Okula gitmek istemezdim. Arkadaş çevrem çok olmadı. Ama şuan çalıştığım yerde mutluyum. İlk defa bir erkek gerçek anlam da beni seviyor. Ben çocuk düşünmüyorum. Çünkü çocuğum da benim gibi olur da aynı sıkıntıları yaşar diye.
Psikolojin ıcın bır uzmandan destek almayı dusundun mu hıc?

Psikolojin ıcın bır uzmandan destek almayı dusundun mu hıc?
Düşündüm ama gidemedim. Ben de şöyle bir şey var. Erkek yada kadın bakımlı, güzel ise onunla konuşamıyorum. Yüzüne bile bakamıyorum. Kendimi ona karşı küçük görüyorum.

Adam gay falan mi acaba sizi baska bisi icin mi kullaniyor ,benim esim benden 15 yas Kucuk ,resmen ustume saldirirdi ,buldugu yerde sikistirirdi,ciddiligi boyle algilamayin
Sizin aileniz ilk başta karşı çıktımı 15 yaş küçük olmasına?

Düşündüm ama gidemedim. Ben de şöyle bir şey var. Erkek yada kadın bakımlı, güzel ise onunla konuşamıyorum. Yüzüne bile bakamıyorum. Kendimi ona karşı küçük görüyorum.
Mevzu bebegım de bana Benzerr dıye cocuk dusunmuyorum demen. Bu cok saglıklı bir dusunce degıl.
Guzellige gelınce, sana guzel gelen kalan herkese cırkın gelebilir. Guzellık oyle Birtane degıl.
Bence bır uzmandan destek al.
Ha cocuk yapmak veya istemek zorunda degılsın yanlıs anlama, ama istememe sebebin saglıklı degıl

Akran zorbalığı diyorlar buna. Öğrencilik döneminde bazen arkadaşlarımız çok acımasız yaklaşabiliyorlardı. Bu konuda psikolojik destek alabilirsiniz dilerseniz. Çocuk düşünüp düşünmemek tamamen sizin tercihiniz ama bunu çocuğum da benim gibi olur düşüncesiyle istiyorsanız çocuk ertelemeyin. Bu hayat sizin komşu Ayşe teyze, kuzen Mehmet, bakkal Hüseyin, Gül Hanım'ı hayatı değil.

Kesinlikl bu konuda psikiyatrik destek alin, gerekirse kredi çekin iyi bir doktora başlayın. Oyle ciddi sizin durum

Ben lisede servisle okula giderken erkekler Allah korusun onun yanına oturulur mu derlerdi benim için. Biraz çevrem de dışlandım tipimden dolayı.
Çevremiz aşamalarla dolu boşverin. 8 yas hıc sorun değil. Dilerim çok mutlu olursunuz❤

Çokta iyi sayılmaz. Babam emekli maaşı ile geçiniyor. Başka geliri yok.

Aslın da sevgilimin tarafıda istemiyor yaştan ötürü. Sevgilim aile ve toplum baskı elbette olacaktır diyor. Ama zamanla alışırlar diyor.

bence gayet iyi, bırakma çocuu.

Back
X