- 4 Mayıs 2016
- 3.013
- 8.214
- 158
- 28
- Konu Sahibi seraphcano
Ay Allah aşkına bisey demeyeyim demeyeyim diyorum ama bu yüzyılda çirkinlik kaldi mi sizce kadinlar için?heeer şeyin çaresi var her şeyin. Hem de estetik ameliyatlar falan demiyorum, makyajla istedigin yeri öne çıkarır istediğin yeri saklarsin yuzunde. Lutfen cirkinim diye düsünmeyin, siz kimseye ben çirkinim demeseniz bile içten buna inanirsaniz halinize tavriniza yansiyacaği icin çirkin olarak görünürsünüz. Bakin asla görünüşünüz degil, tavirlarinizdan sizi ezik vs görürler. Lutfen kendinize bunu yapmayin. Özgüven her seydir. Çirkin olduğunuzu düşündüğünüzde gucci gibi unlu markalarin modellerine bakin. Aslinda o kadinlar bile çirkin degil, sadece FARKLI. Bu donemin problemi herkesin aynı oluşu. Ayni kaş ayni burun ayni dudak.. farklilik guzeldir. Lutfen aynada kendinize daha sevecen bakin. Herkes gibi olmamanizla guzelsiniz siz d belkide?Ben lisede servisle okula giderken erkekler Allah korusun onun yanına oturulur mu derlerdi benim için. Biraz çevrem de dışlandım tipimden dolayı.
tek problem yaş ise ben aileme kararli ve net olduğumu söylerdim. Ikna etmeye çalışırdım ama zaten 42 yasindasiniz ne kadar onunuzde durabilirler ki?