8 yaş küçük sevgili

Geçmişte yaşadığım şeyleri sevgilime anlattım. Takılma böyle şeylere onlar dün vardı, bak bugün yoklar dedi. Maddi açıdan dolayı psikiyatri destek alamıyorum. Çeyizime para biriktiriyorum inşallah evlenirim. Bu site de çok olumlu mesajlar aldım. Çevrem de böyle düşünen olmayınca, burda yazılanları okuyunca çok mutlu oldum.

Ben lisede servisle okula giderken erkekler Allah korusun onun yanına oturulur mu derlerdi benim için. Biraz çevrem de dışlandım tipimden dolayı.
Lisede hormonları patlamış, domates çorbasına bile erekte olan, bütün gün top peşinde koşturan, at gibi kokan erkeklerin dediğinin etkisinden çıksan mı artık?
benim parmaklarım çok ince ve elim çok uzun diye öyle dalga geçerlerdi ki erkekler cadı gibi dokunsak kırılacak derlerdi tırnaklarım da takma gibi duruyomuş hfsdugysdghh o zaman nefret ediyordum onlar yüzünden şimdi elime haksızlık ettiğimi fark ettim :confused:
58 kilom 167 boyum vardı şişman derlerdi. tamam zayıf değildim ama şişman demek de biraz abartı değil mi
sivilcelerimi kapatmayınca ona laf ederlerdi kapatıcı sürünce sen böyle değilsin yüzünü boyamışsın derlerdi
basketbolu iyi oynardım bu kiloyla nasıl oynuyo denildi
voleybolu iyi oynardım eli kürek gibi bi zahmet denildi
maymundan hallice tipler bu tiple kim sana bakar derlerdi vb....
Yaniii sonuç olarak seni incitmek isteyen insanlar mutlaka bir yolunu bulur şimdiyse bana canım cicim yapıyorlar unutmuş gibiler. Bizler okulda öğrendiğimiz bir çok şeyi unuturuz ama zorbalıklar unutulmuyor önemli olan bunları aşmak şimdi bana hepsi aptalca geliyor kıskanç köpekler sjdfhsughfg

Ben 42 yaşındayım. Bu zaman kadar hiç gerçek anlam da sevgilim olmadı. Yazıştıklarımın derdi de ilişkiydi. Sevgilimimin olmama nedeni biraz çirkin olmam. Tenim de çok fazla çil var. Aslın da fiziğim iyi ama güzel değilim işte. Şimdiler de konuştuğum bir genç var 34 yaşında. Elbet te bize karşı toplumda dedikodular, ayıplanmalar olacaktır. Ailemiz kafayı nufüs kağıdına taktığı için onay vermiyorlar. Bu yaşıma kadar ilk defa ciddi görüştüğüm adamı elimden kaçırmak istemiyorum. Bu benim son fırsatım gibi geliyor. Ailemi dinlersem bu yaştan sonra evlenemem gibi. Sevgilimin ciddi olduğunu düşünüyorum çünkü hiç öpmeye bile yeltenmedi. Sadece el ele tutuştuk o kadar. Sevgilim ailelerimizi dinlemeyip evlenelim diyor. Çünkü aylardır ikna etmeye uğraşıyoruz ama sonuç alamadık. Bende artık mutlu olmak istiyorum. Görüşlerinizi bekliyorum.
Ailenizin hayır deme sebebi sadece yaş hususu mu, yoksa başka şüphe ettikleri bir durum mu var acaba? Adamdan emin misiniz, bu çok önemli. İnsan duygusal boşlukta olduğu zaman, olmazları oldurmaya çalışır. Ve olumsuz noktaları göz ardı eder. Adamı eğrisi doğrusuyla iyice değerlendirdiniz mi?
Bir de çirkinim falan demişsiniz. Size klişe gelebilir ama buna sonuna kadar inanıyorum, çirkin insan yoktur, kendini beğenmeyen, özgüvensiz insan vardır. Fıstık gibi boyunuz varmış. Ayrıca çil de çok tatlı bir detay. Kadına çok hoş, özgün bir hava katıyor. Kendine değer ver, kendini sev lütfen. Bunu başaramıyorum diyorsan, profesyonel bir destek alman çok iyi gelecektir sana.
Karşındaki adam zamanla kendini beğenmediğini, kendinle barışık olmadığını fark ederse bu yanına oynar. Kendini o ilişkide olumsuzluklara karşı koruyamazsın. Sen kendini seveceksin ki o da senin sevgiye değer biri olduğunu düşünecek. Sen kendine saygı duyacaksın ki o da sana saygı duyacak. Her şey kendimizle başlıyor.
Sevgiler 🌺

Geçmişte yaşadığım şeyleri sevgilime anlattım. Takılma böyle şeylere onlar dün vardı, bak bugün yoklar dedi. Maddi açıdan dolayı psikiyatri destek alamıyorum. Çeyizime para biriktiriyorum inşallah evlenirim. Bu site de çok olumlu mesajlar aldım. Çevrem de böyle düşünen olmayınca, burda yazılanları okuyunca çok mutlu oldum.
Sevgiline güveniyorsan etrafa çok kulak asma. Eğer sevgilin de başkalarının laflarına çok takan biri değilse yaşar gidersiniz zaten ne önemi var ki herkes illa konuşacak bir şey bulur.

kadının pardon konu sahibinin boyu 1.88 mi sahi mi? :KK57:
Yaşadığım şehri değiştirdim tanıyan çıkmaz her halde. Topuklu giyince sevgilim at gibi olmuşsun diyor.
Ailenizin hayır deme sebebi sadece yaş hususu mu, yoksa başka şüphe ettikleri bir durum mu var acaba? Adamdan emin misiniz, bu çok önemli. İnsan duygusal boşlukta olduğu zaman, olmazları oldurmaya çalışır. Ve olumsuz noktaları göz ardı eder. Adamı eğrisi doğrusuyla iyice değerlendirdiniz mi?
Bir de çirkinim falan demişsiniz. Size klişe gelebilir ama buna sonuna kadar inanıyorum, çirkin insan yoktur, kendini beğenmeyen, özgüvensiz insan vardır. Fıstık gibi boyun varmış. Ayrıca çil de çok tatlı bir detay. Kadına çok hoş, özgün bir hava katıyor. Kendine değer ver, kendini sev lütfen. Bunu başaramıyorum diyorsan, profesyonel bir destek alman çok iyi gelecektir sana.
Karşındaki adam zamanla kendini beğenmediğini, kendinle barışık olmadığını fark ederse bu yanına oynar. Kendini o ilişkide olumsuzluklara karşı koruyamazsın. Sen kendini seveceksin ki o da senin sevgiye değer biri olduğunu düşünecek. Sen kendine saygı duyacaksın ki o da sana saygı duyacak. Her şey kendimizle başlıyor.
Sevgiler 🌺
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Ailemin hayır demesi maalesef yaş farkından ötürü. Sevgilim 9 yıldır aynı yerde çalışıyor. Kendi çabasıyla evini almış. Kendini geliştirmiş ve çok olgun düşünüyor. Yanlış anlamayın maddi açıdan dolayı evlenmek istiyormuşum gibi algılanmasın lütfen.

Yaşadığım şehri değiştirdim tanıyan çıkmaz her halde. Topuklu giyince sevgilim at gibi olmuşsun diyor.

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Ailemin hayır demesi maalesef yaş farkından ötürü. Sevgilim 9 yıldır aynı yerde çalışıyor. Kendi çabasıyla evini almış. Kendini geliştirmiş ve çok olgun düşünüyor. Yanlış anlamayın maddi açıdan dolayı evlenmek istiyormuşum gibi algılanmasın lütfen.
O zaman yaş problem olacak bir şey değil. Önemli olan ikinizin problem etmemesi. Aileler de bir şekilde ikna edilir. Anne babanızın yumuşak yanını siz daha iyi bilirsiniz. Oradan yanaşarak tatlı tatlı ikna etmeye çalışın.😊

Düşündüm ama gidemedim. Ben de şöyle bir şey var. Erkek yada kadın bakımlı, güzel ise onunla konuşamıyorum. Yüzüne bile bakamıyorum. Kendimi ona karşı küçük görüyorum.
Güzelliğin göreceli olduğunu bu kadınlar kulübünde daha iyi anladım kime göre neye göre güzel yada çirkin geçenler de bir konu açıldı gülşen bubikogluna benzetildiği için arkadaşına küsen biri vardı travestiye benzetiyormus gülşen bubikoglunu düşün artık. Öz güven gerçekten çok önemli ben ne çirkin kadınlar gördüm öyle ozguvenlilerdiki çok güzel olduğum söylenen ben yanlarında kendimi kötü hissederdim. Kendinize güvenin bu yaştan sonra ailenizin onayını da çok umursamayın hayat kısa yarın ne olacagimizin garantisi yok mutluluk sizinde hakkınız

napıcan çevreyi, çevrenin Allah belasını versin,çevre kimin mutlu olmasını istemiş, varsa yoksa gıybet,kaygı, nefret saçsınlar, Sartre boşuna dememiş başkaları cehennemdir diye.
Allah belasını versin ve sartre ı aynı cumlede kullandım bu arada.

Yaş farkına pek sıcak bakmam ama olumlu düşündüm sizin için. İyi birine benziyorsunuz. Çevreyi dinlemeyin, evlenin derim. Allah mutluluk ve geçim versin 🌺

Ben 42 yaşındayım. Bu zaman kadar hiç gerçek anlam da sevgilim olmadı. Yazıştıklarımın derdi de ilişkiydi. Sevgilimimin olmama nedeni biraz çirkin olmam. Tenim de çok fazla çil var. Aslın da fiziğim iyi ama güzel değilim işte. Şimdiler de konuştuğum bir genç var 34 yaşında. Elbet te bize karşı toplumda dedikodular, ayıplanmalar olacaktır. Ailemiz kafayı nufüs kağıdına taktığı için onay vermiyorlar. Bu yaşıma kadar ilk defa ciddi görüştüğüm adamı elimden kaçırmak istemiyorum. Bu benim son fırsatım gibi geliyor. Ailemi dinlersem bu yaştan sonra evlenemem gibi. Sevgilimin ciddi olduğunu düşünüyorum çünkü hiç öpmeye bile yeltenmedi. Sadece el ele tutuştuk o kadar. Sevgilim ailelerimizi dinlemeyip evlenelim diyor. Çünkü aylardır ikna etmeye uğraşıyoruz ama sonuç alamadık. Bende artık mutlu olmak istiyorum. Görüşlerinizi bekliyorum.
Bence olur 20lik değil ya sonuçta

Back
X