8 yaş küçük sevgili

Nasıl bir çil ki toplumdan dışlanasanız aklım almıyor boy fizik on numara ama -çillisin çirkinsin- e mi çıkıyor tüm yollar..
Ben de çilliyim foto atsana ben de sana atarım çiltoşluk dostluğu

kendinizden 15 yaş küçük biriyle nasıl evlendiniz sorun oldu mu
5-10 değil 15
Ben erkeğinde 15 yaş büyük olmasını fazla buluyorum o yüzden sordum
Aranızda sorun oldu mu yaş
Bizim aramizda sorun olmadi,cocuklarimiz oldu ,toplam 3 yildir beraberiz ,

Öpmeye yeltenen ınsanlar ya da opusen ınsanlar cıddı degıldır dusuncesı dogru degıl yalnız.
@Nnyop nıcklı arkadas yukarıda bısey sormus bende sorayım, maddi durumunuz ıyı mı?

Hatta bence tam tersi insan sevdiğini öpmek ister. Öpmüyorsa sıkıntı var derim.

Konu sahibi kesinlikle lafım size değil ama 1 yıllık sevgilim beni öpmese ben onun sevgisinden şüphe edip ayrılırdım. 1 yıl bekleyemezdim bile.

Annemin bir arkadaşı komple çilliydi aklıma o geldi, acaba siz de mi öylesiniz... yüzü, elleri, kolları açık kahverengi noktalarla kaplıydı. küçükken bana garip gelirdi, farklıydı herkesten. Çirkin falan değildi tabii. evli çocuklu öğretmen kadındı annem yaşlarında. Büyüdükçe dış görünüşün önemsizliğini anladım elbette.

Kendine bakan kadınlar yıllar geçtikçe güzellesiyorlar. Aldatan adam her türlü aldatır. Sanki kadın küçük olunca aldatilmiyor. Karakter meselesi bu.
Konu sahibi sen kalbinin sesini dinle.

Annesi ailesi sorunlu bı komsum var.ıkk kızınvar.bı kzı cokk guzel.ıkısı de ewlenemedi ailesi yuzunden.herkese bir kulp buldular.sımdı evde bırbırlerını yiyorlar kabga kıyamet . Amme babalar her zaman haklı degildir.koskoca kadknsınız.guwenılır bırı ise kımseyi umursamayın.ailenizi ıkna edin derim

Evlen bacım.
Ailen, bu yaşa kadar evlenmedi artık evlenmez diye düşünüyordu sanki. Yaşlılığa yatırım gibi bakıyorlardı sana.
Planları değişecek ondan kabul etmiyorlar.
Alışırlar dert etme evlen sen.

Evlenmek için gayet uygun yaşlar
Aradaki yaş farkı rakamdan ibaret 30 üstü olunca iki taraf
Yalnız bende arkadaşlar gibi öpme olayına takıldım ?
Hiç mi yeltenmedi yahu ?

Ona ve kendinize güveniyorsaniz bence olur.30lu yaşlarda sevgiliniz madem ayar tutar diye düşünüyorum

benim Eşim 35 ben 42 Yaşımdayım , 3 yıllık evliyim hiç bir sorun yaşamadım, gene olsa gene evlenirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…