- 4 Haziran 2015
- 321
- 653
- 18
- 28
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Şerefsizler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimmis o maho?pedofili maho o yaştaki kız çocuğuyla halvet olursa uygulayanda çok olur..erkeklerin işine geliyor..
pedofili maho o yaştaki kız çocuğuyla halvet olursa uygulayanda çok olur..erkeklerin işine geliyor..
Bu olaydaki "damat" eğer ki eşcinsel ilişki yaşadığı ispatlanmış gay bir erkek olsaydı muhtemelen çok büyük cezalar alırdı ya da en iyi ihtimalle toplumdan dışlanırdı.Ama 8 yaşındaki kızın gözünün yaşına bakmayıp ölümüne sebep olan bu sapık hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam edebilecek...Süper islami ülkenin süper adaleti...Ülkede 2009 yılında evlilik yaşı yasal olarak 17 olarak belirlenmişti. Ancak düzenleme 'islami kurallara uygun değil' diyerek sonradan yürürlükten kaldırılmıştı.
pedofili maho o yaştaki kız çocuğuyla halvet olursa uygulayanda çok olur..erkeklerin işine geliyor..
![]()
40 yaşındaki bir adamla evlendirilen 8 yaşındaki çocuk gelin, ilk gecesinde girdiği cinsel ilişki sonrasında hayatını kaybetti.
Kuveyt gazetesi El Vatan'ın haberine göre, 'Rawan' adındaki 8 yaşındakiYemenli bir kız çocuğu, gerdek gecesi sonrasında cinsel organına meydana gelen kanama sonucu hayatını kaybetti.
Kuveytliler adama ve kızın evlenmesine izin veren ailesine karşı ayaklandılar. Olay Yemen'in Suudi Arabistan'a sınır olan Hardh bölgesinde meydana geldi.
15 YAŞINDA EVLENDİRİLİYORLAR
Bildirilene göre Yemendeki kızların yüzde 25'i, 15 yaşın altında evlilik yapıyor.
Ülkede 2009 yılında evlilik yaşı yasal olarak 17 olarak belirlenmişti. Ancak düzenleme 'islami kurallara uygun değil' diyerek sonradan yürürlükten kaldırılmıştı.
http://www.medyafaresi.com/haber/8-yasindaki-kiz-gerdek-gecesinde-oldu_490974.html
islami kurallara uygunmu ne diyosunuz siz yahu...8 yaşındaki bir kız çocuğuna karşı cinsel istek duyulması, daha evcilik oynamayı bile beceremeyecek bir çocukla evlenilmesi, rıza ehliyeti olmayan bir çocuğa tecavüz edilmesi, vücudunun henüz tahammül edemeyeceği bir faaliyete parçalaya parçalaya zorlanması "islami kurallara uygun" ama. Ölmeseydi her gece aynı işkenceyi çekmeye devam edecekti. Ölmüş de kurtulmuş bari.
KOCAMAN BİR AMİNNNN RABBİMİN AZABI ÇETİN OLSUNN..Başlığı okudum, konuyu okuyamadım. Okuyamam içim daralır, acır, deliririm, mafolurum. Ama yorumum var;
Müslümanlığı ne hale getirdiniz be insafsız ş..refsizler. Allah topunuzu helak etsin, uçkur düşkünü, sapık, pedofili, ruh hastaları, mesnetsiz, haysiyetsiz, çocuk istirmacıları. Cehennem de odun olun, insan muamelesi bile görmeyin İiiinşAllaaah.
islami kurallara uygunmu ne diyosunuz siz yahu...nerden uyduruyorsunuz böyle şeylerii..
kızacaksan Time'a değil. Kuveytli yöneticilere kız.Ülkede 2009 yılında evlilik yaşı yasal olarak 17 olarak belirlenmişti. Ancak düzenleme 'islami kurallara uygun değil' diyerek sonradan yürürlükten kaldırılmıştı.
zaten ne geliyorsa bu arapların islamı yanlış yorumlamalarından gelmiyormuu.. şurda totomu yırtıyorum islam dini bu değil ışıd canileri islamı yansıtmıyor.lütfen arkadaşlar ülke olarak islamı en iyi yaşamaya çalışanlardanız araştıralım . ve dinimizi kimselere yem etmeyelim...çünkü ben din konusunda çok hassasım ve çok sinirleniyorumm..Kakao yine kendi kendine celalleniyorsun, Time tırnak içine almış ifadeyi. bak aşağıda ne yazıyor.
kızacaksan Time'a değil. Kuveytli yöneticilere kız.
Evet düşündüğün malesef.Ne desem icim sogur onu düşünüyorumCidden kim bu maho?? Insallah düşündüğüm gibi degildir..!!
Evet düşündüğün malesef.Ne desem icim sogur onu düşünüyorum