- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
- Konu Sahibi misskokulumm
Hastalıklı düşünceleri olan biri bence. Dede diye masum bakmayın, yaşlı başlı evli barkli görünen insanlardan ne ileri derece sapıklar çıkıyor. Yalnız bırakmayın sakın onunla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel bir örnek oldu yazdığınız...abartmışsın diyen arkadaslaraBenim dedem de küçükken beni memikler büyümüş diye severdi. Her seferinde yapardı bunu rezil.
Nefret ettim hep ondan rüyama girdi kaç kere bana dokunmaya çalıştığı.
Hiç unutmam öldüğünde 15 yaşındaydım.
Zerre üzülmedim.
Reenkarnasyona mı karıştı, cehennemin en güzel köşesinde bekliyor mu emin değilim.
Umarım gittiği yerde mutlu olamaz.
Bunun şakası olmaz. Niyet bu yani. Asla cocuğunu tek başına onlara gönderme. Boşver görmesinler 8 yasında çocuğu evlendirmek isteyebilen insan müsvettesine torun göstermek zorunda değilsiniz. Yapılacak iş değil ya.Iyi geceler arkadaslar.Esimin memleketine tatil icin geldik 3 gun oldu geleli.Esimin ailesiyle sorunlarimiz oldu ama cocuklarimin hatrina gelip yilda 10 gun kalip gidiyorum.Dedeleriyle konusmuyorum 5 yildir.Ancak cocuklarima yansitmiyorum,yanlarinda onlar hakkinda konusmuyorum.kp.patavatsiz ve nerede ne konustugunu pek bilmeyen bi adamdir.
Bu aksam 8 yasindaki kizim odaya cekilmis agliyordu.cok hassas bir cocuktur zaten.noldugunu sordugumda dedesinin" babanin tarafindan birileriyle evlen kizim " dedigini soyledi.ben evlenecek miyim anne gelinlik kiz olmusum falan dedi.
Eskisehirli esimin ailesi yani oyle erken evlenme falan yok kendi kizi 30 yasinda evlendi bu adamin.
Kizimi sakinlestirip k.v.ye anlattim.o da guldu saka yapmistir iste takilmistir cart curt dedi.tepem atti.
Benim kizim zaten hassas bir cocuk niye psikolojisini bozuyor durup dururken nerden cikti 8 yasindaki cocuga evlenme muhabbeti dedim.kizim ben dedemi sevmiyorum anne dedi aglarken.onu da soyledim.kendinden sogutur cocugu ben kimse hakkinda kotu konusmuyorum sonra suclu ben olurum dedim.halen kimle isterse onunla evlenir diyo kadin.yaa mevzu istedigiyle evlenmesi degil 3.sinifa gidecek kizima evlilik muhabbeti acilmasi..
Kayinvalideme biraz sert ciktim dogrusu azarladim gibi oldu.konusurum onunla bi daha demez oyle sey dedi.
Vicdan yaptim.sakadir kizim diyip gecistirse miydim mevzuyu zaten yilda 10 - 15 gun goruyoruz.huzursuzluk cikmadan evime gitmek istiyorum her yaz.
Tamam yapılan yanlış da çok abartılacak bir durum değil. Yaşlılar genelde böyledir bizden farklılar bu şaka çok yapılır malesef keşke alttan alıp çocuğa gerekli açıklamayı yapsaydınız.
Bi de kp gücün yetmeyip kvye bağırmışsın gibi olmuş kadına üzüldüm.
Konu uzun ama soyle ozetleyim sizin icin evlendikten sonra zorunlu hizmet icin bir ile tayin istedik ben 5 yil boyunca ev alalim diye cabaladim.esimin menleketine gelmek istiyordum.tek erkek cocuk geyigi falan .insaatta ev bakin tatilde gelip kredi cekelim sonra tayin isteriz diye her yaz soyledim durdum.umursamadilar ciddiye almadilar onlardan para isteriz diye korktular sanirim.Herşeyden önce Saçma sapan bir muhabbet olmuş sonuna kadar Haklısınız.yaptıklarınızın hiç biride abartı değil ama direk dedeye söyleyin zaten konuşmuyorsunuz bişey kaybetmezsiniz.yıllar önceki konu neydi merak ettim gerçekten
Onceleri 1 ay kaliyorduk donerken kusuyorlardi az kaldiniz yaz tatili bitmedi diye zamanla azalttik yavas yavas .Adam densiz orası kesin ancak kv iyi biriyse gönlünü alabilirsiniz yarın vicdanınız da rahat eder hem.
Ama mesela 10gün fazla geliyorsa 7ye düşürün mesela böyle böyle azaltırsınız bakarsınız hal ve davranışlarına ilerleyen zamanlarda düzelme olmazsa hiç gitmezsiniz.
Ya bilmiyorum ben kendim babanne annane dede sevgisi yasamadim.arkadaslarimda vardi oyle annannesini falan cok seven arayan konusan deger verenler.hep ozendim 32 yasindayim bir babannem hayatta olse sadece Allah rahmet eylesin der gecerim sanirim o kadar uzagiz.cocuklarim bu sevgiden mahrum kalmasin istiyorum .Bunun şakası olmaz. Niyet bu yani. Asla cocuğunu tek başına onlara gönderme. Boşver görmesinler 8 yasında çocuğu evlendirmek isteyebilen insan müsvettesine torun göstermek zorunda değilsiniz. Yapılacak iş değil ya.
Edit: annanne babanne dede görmeyenler bir şey kaybetmiyor. Bunlardan sadece zarar gelir.