8 yil kandirildim

Burada benzer bi konu okuduğumu hatırlıyorum; Iyi bi yönetici, eşcinsel şüpheli eş profili...

Dilerim paravan evlilik değildir.. .

Ulkemizde genel olarak homoseksuellik hakkinda bilgi yetersizligi oldugu icin konunuza inanmayanlar olmus. Oysa ki cok klasik bir paravan evlilik ornegisiniz. Kendim LGBT destekcisiyim ve en yakin iki arkadasim gay. Esiniz sizinle beraber olabilir - aktif bir gayse eger cok basit bir mekanizma ile malesef beraber olabilir. Hosuna gitmesi gerekmiyor, amac size bir sey hissettirmemek. Aslinda sizin en buyuk kanitiniz esinizin asiri derecede homofobik olmasiymis. Ulkemizdeki paravan gaylerin en buyuk ortak ozelligi homoseksuellikten nefret etmeleri ve disariya bunu ofke ile yansitmalari. Kendilerinin yonelimlerinden o kadar rahatsizlar ki (toplum baskisi, dini ogeler sebebiyle) bunu ters psikoloji ile yansitirlar.

Bu konuda en magdur sizsiniz, kesinlikle kandirilan tarafsiniz ama bence ofkenizi bir kenara birakip esinizle bu konuyu konusun. Ortak bir cocugunuz var, esiniz yasi ilerledikce ozguven kazanip kendini kabullendiyse eger bu konuyu cocugunuza en dogru sekilde aktarmak durumundasiniz. Homoseksuellik bir hastalik veya tercih degil, yonelimdir. Babasini tu pis kaka olarak aktarmayin lutfen cocugunuza.

Son olarak onerim size HIV ve Hepatit B icin test yaptirmaniz. Esinizin hastaliklardan bu kadar korkmasinin sebebi escinseller arasinda ozellikle HIV' in cok yaygin olmasi olabilir. Isinizi sansa birakmayin derim.

2 yılda tanımadınız da mı evlendiniz veya 8 sene neden sabrettiniz? böyle konulara anlam veremiyorum. sabretmişsiniz ve sonunda boşanıyorsunuz şimdi mi aklınıza ev almadığı vs geliyor?

hayır eşcinsel kendi cinsinden olanlara ilgi duyan kişidir
homoseksüel ile aynı yani
erkek olanına gay denir
kadınsa lezbiyen
biseksüel hem kadın hem erkekle beraber olabilen ve iki cinse de ilgi duyan kişidir
aseksüel ise hiçbir cinse ilgi duymaz
insanların “normal” olarak kabul ettiği ise heteroseksüelliktir.
Valla mi ? Bilmiş oldum sağol hahaha

Evet malasef hep cok kibardi basina gelmeden asla anlamayazsin . Ailesine karsida cok pisirik ama ben sevdim bu adami hemde 11 sene taniyamadim
sevmeyi nasıl becerdiniz.size dokunmayan teninizi bile görmeyen bir adama nasıl sevgi ile baglandınız.
mutlu bile degilmişken ailesine sizi ezdirmişken hangi sevgidir bu.
kusura bakmayın siz kendinizi kandirmasına izin vermişsiniz
üstelik boşanmayı karşı taraf açmasa gene umrunuz olmadan devam edecekdiniz size dokunmayan bir adama.
izine ayrılmışsa çocugun velayeti sende kalacak ben bakamam diyin hemen işe geri döner hatta merdiven silip bakar.
eş cinsel bir insan 11 yıl süren bir hayat pes rol yapılırda aktör olmalık mış adam

Nereden biliyorsun eşcinsel OLDUĞUNU ?
Iyi bir avukat bul o sana ne yapman gerektiğini Söyler .

kocan evi terkedene kadar boşanmaya niyetin yokmuş ki.

şimdi mal mülk gidecek diye telaş yapmışsın.

8 senede az akıllı davranıp birikim yapsaydın.

ayrıca seni kullanıp atan adamı yola getirmek istiyorsan "ya hakkımı verirsin ya da gay olduğunu herkese söylerim" diye korkutacaksın.

Duygu Asena'nin Paramparça diye bir biyografik romanı var fırsat bulursanız göz gezdirin derim tam olarak sizin durumunuzu anlatıyor.
Evet Türkiyede pek çok biseksüel erkek özellikle muhafazakar bir toplumda yetiştiyse paravan evlilik yapıyor. Ayşe Arman'ın bu konuyla ilgili yaptığı bir röportaj vardı ve kadın eşindeki bazı tuhaf davranışları anlatıyordu mesela adam kadının giysilerini kıskanıyordu .Havlu ile sarınıp saatlerce koltukta oturuyordu,bardaktan su içerken serçe parmağı istemsizce havaya kalkıyordu vs gibi...
Tabi bunlar net kanıtlar falan değil ama sizin de gözlemlediğiniz bazı davranışlar olabilir.
Benzer bir örnek de benim cevremde vardı adam eşinden çok çok çok daha fazla alışveriş ve makyaj tutkunuydu.
Eşine sürekli talep etmediği halde kıyafet ve makyaj malzemesi alır bazen ortak giyeriz diye unisex olduğunu iddia ettiği kadınlara mahsus kıyafetlerle eve gelirdi .

hayır yani biraz mantık yeterli:)
iki erkek baş başa başka bir eşçinsel olmayan erkek gelsin diye beklemiyorlar herhalde..
Erkek egemen toplumdan kaynaklı bir anlaşılamama o aslında. Çünkü topluma göre edilgen olan eşcinsel, etken olan ise hetero kabul ediliyor. Yani bir erkekle seks yapan her bir birey etken ya da edilgen olsun hetero sınıfında yer almıyor elbette ama işte algılar etkenliğe göre belirlenmiş.

11 yıl nasıl bi uykudaymışsınız. Kadınlarda biraz uyanık olsun.
O şekilde sevişmeyi neden kabul ediyordunuz?
Siz böyle olursanız bundan sonraki hayatınızda da herkes sizi kullanır.
Kendinize saygınız olsun bu kadar ezilmek zorunda değildiniz.
Bizim ülkemizde eşcinsel olup evlenen çok adam var cinsel tercihlerini saklamak için bunu yapıyorlar.
Adam zaten boşanacağını biliyormuş ki üzerine mal bile yapmamış.

Eşinizle telefonda konuşurken gay sayfalarına girdiğini falan ortaya dökmek istemiyorum diyerek konuşsanız sonrada nafaka vereceksin diyerek konuşmayı bitirseniz
Muhtemelen tutuşacaktır

Eğer zamanında evdeyken telefonunda o beraber kaldığı kişiyle olan yazışmalarına bakıp ekran görüntüsü alsaydınız elinizde delil olurdu.

Şu aşamada ne desem bilemedim. Davanız çekişmeli olacak büyük ihtimalle. Sizi ağır şeylerle itham ederse siz de eşcinsel eğilimi olduğunu söyleyin. Ama nasıl ispat edersiniz bilemem..

Ücretsiz izinde olması geliri olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Kaç ay kaç yıl izin kullabilir ki? Geliri sabit sonuçta..

Arkadaslar bir insan gay'sa veya escinselse karsi cinsten zevk almayabilir ama bu birlikte olamaz anlamina gelmez. Sonucta başka seyker hayal ederek bu isi cozebilir.

Ayrica bu tip erkeklerde ozellikle is hayati olanlarda paravan evlilikler çok sık görünüyor. Liseden erkek bir arkadasim da ayni durumdaydi gay oldugunu bilen azinlk bir gruptuk gelecekle ilgili ne yapacagini sordugumuzda bize utanmadan paravan bir evlilil yapip hayatina devam edecegini söyledi. O gunden sonra iliskimi kestim. Yani maalesef acimadan başkasıni kullanabiliyorlar.

Şimdi bi bilgi paylaşcam ama banlanma sebebi midir ki ? bilemedim.

Eşcinsellerde aktif ve pasif diye ayrılıyorlarmış.
Bir tanesi erkek rolünde bir tanesi kadın.
Mesela şu bi modacı var, onun sevgilisi var. Sevgilisinin eşi ve oğlu var hatta.
Orda modacı pasif, sevgilisi aktif demek gibi.
Bu kadının eşi de , eşcinsel ilişkide erkek olan tarafsa cinsel olarak kadınla bir şey yaşayabilir.
Ama paravan olarak.
Konu sahibiyle Öpüşmemesi, biseksüel olmadığını direk eşcinsel olduğunu gösteriyor.
Adam bence direk paravan olarak kullanmış yazık.

Bu arada ben de bunları şans eseri öğrendim. :olamaz:
Yanlış anlaşılmasın biliyorum diye :KK70: ben erkeklerden hoşlanıyom :oops:

Şahsen ben de heteroyum ama nasıl olduysa oradan buradan bilgi sahibi oldum.
Hakikaten nasıl öğrendim bilmem ama bir ortamda laf açılınca anlatırsam tuhaf bakılıyor.. :KK48:

Şahsen ben de heteroyum ama nasıl olduysa oradan buradan bilgi sahibi oldum.
Hakikaten nasıl öğrendim bilmem ama bir ortamda laf açılınca anlatırsam tuhaf bakılıyor.. :KK48:
Toplumuzda bilgi,bilgisizlikten daha çok yadırganır oldu.Hele bu tip konularda (genelin hoşlanmadığı ama içten içe merak ettigi) bilgin varsa direkt acaba mi ?? bakışları falan...
Cehaletten ölünseydi,ülkenin yarısı telef olurdu

Toplumuzda bilgi,bilgisizlikten daha çok yadırganır oldu.Hele bu tip konularda (genelin hoşlanmadığı ama içten içe merak ettigi) bilgin varsa direkt acaba mi ?? bakışları falan...
Cehaletten ölünseydi,ülkenin yarısı telef olurdu

Öyle bir algı var ki sanki bu konuda bilgi sahibi olmak, konuşmak bile günahmış gibi, kirleneceklermiş gibi hissediyorlar.

Geçenlerde konusu açıldı üstünkörü geyik yaptık. Arkadaşımın tepki şu "ay neyse bu konularla temiz kalbimi kirletemem" :KK57:
Yahu ne yaptık adam mı öldürdük, tecavüz mü ettik?
Şimdi olsa cevap verirdim o an sadece güldüm nedense..

Back
X