canım benim ya,bak gördüğünmu konuştuk ya kafaya takmıyecaz bu ay yeter rahat olacaz,bak bebeğin seninle şimdi,allah kucağına almayı nasip etsın inşallah
allahımmmmmmmmmmmm sen ne büyüküsn yarrabbim canım çok sevindim inşallah sağsalim kucağınada alırsın bizleri unutmayın yaaaa
belirtiler nelerdır cnm,belirtin varmı bu sefer.
süper ya maşallah.rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al işallah.rabbim ol diyince hiç bir şey engel olmuyor.
Simdi belirtiler var elbet ama bunlar hep adet öncesi olan belirtiler oldugu icin pek aldirmadim.
Bugün eczaneye gidip 2 test almam sadece bir tesadüftü icimden öyle bir ses geldi git al diye. Suan belirtilere pek takilmiyorum, ama inan hic adet olacakmisim gibi karnim falan agrimadi belki sonradan gelir bilemiyorum.
kuzum sen şoktasın halla belirtiler farketmıyorsun opuyorumnanaktan
Inan takmiyorum varsin olsun canim, belirti oldukca icim daha rahatliyor. Simdi zaman nasil gececekse, persembe doktorum var. Gerci sadece kanda bakacaklar. Insallah kucagimiza alacagimiz günüde görurum.
11 tüp bebek denemsi, 6 asilama, yumurtlama takibi, cikolata kisti derken ameliyatlar , histeroskopi vs bildiginiz tipdaki bütün tedaviler pesinde kosa kosa hepsini 8 yilima sigdira bildim ama malesef hepsinde negatif sonuc aldim. En iyi kalite yumurta, sperm ve embro derken, blastosist, assisted hatching, glu, derken yine olmadi yine olmadi alsanaalsanasmile
Yüce mevlam isterse olur, biz ne kadar pesinden kosarsak kosalim yine rabbimin izni olmadan hic birsey olmuyor. Bizim icin en hayirlisini ve en iyisini bilen yaradanimiz. Umudunuzu kaybetmeyin, tam herseyi biraktim derken kendiligimden hamile kaldim.
Hic kafaya takmamaya calistim, ovalusyon günlerimi, adet günleri var yoktan saydim hic hesaplama yapmadim.Bunda yarim sene önce 4 ay menopaza girdim cikolata kistim yüzünden arkasindan hemen 2 negatif tüp bebek denemesi yine gerceklesti ve 3 ay sonra kendiligimden gebeyim. Insallah bebegim saglikli buyür ve 9 ay sonra kucagimizda olur tek dilegim bu lütfen sizde dua edin, allahim dileyen herkese gönlündekini versin
canim gözün aydin sizi ovulasyon topigindende takip ediyordum yazismistik ordada bende simdi 9haftalik hamileyim okadar cok negatiflikler yasadimki bende uzun bir aradan sonra kavustum bebegime insallah hep beraber güzel bir hamilelik gecirir yavrularimizi sag salim aliriz kucagimiza:Saruboceq::Saruboceq::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?