ay canım sın ya,kız bu ay bende senin gibi kafama takmadım,burda da fazla girmedim,bi bakarsın 2 gün sonra bende haberlerle gelirim,adet günüm bugundu ama gelmedi,bakalım 2 güne kadar beli olur
:Saruboceq:
canım adına çooook mutlu oldummmm
ALLAHIM kucagına aldıgın gunlerıde görmeyı nasıp etsin İNŞAALLAHH
Kiz sana birsey diyeyimi, internetten aldigim testler bes para etmez. Sabah varla yok arasi cikti yine, sonra eczaneye gittim bir kac dakika icinde hemen ikinci cizgi belli oldu. Internetten alinan testlere artik güvenim kalmadi hepsi yalanciktan satiliyor, dogruluk payi bile yok. Sende test yaptinmi peki? Ayy insallah insallah beraber takip ederiz.
tabiki cnm.internetten 30 tane test bu kadar ucuza kim verir,vardır bişeyler kesin.ben bir sefer aldım artık almam,test yaptım cnm dün,kaktım gittim eczaneye sadece 2.50 tl testle varmış,yane okadar hasas değil onlar,yaptım akşam saat 18.30 gibi ama bişey çikmadı,bu testler galiba 25 yada 50mlu.yazmıyor üstünde
Bugün hayatimda ilk defa ikinci cizgi gözle görünür belli cikti. Tedavilerde silik bile cikmamisti, hep yalanci gölge gibi cikiyordu sonrasi adet oluyordum. Cift cizgi görmeyi cok istiyordum sükur bugünlere :lepi: Bide bebegimiz saglicakla gelsin, senide tebrik ederim masallah 9 haftalik olmusun insallah her hafta saglikla ilerleriz. Senin dogum ne zaman?
Ben tam 2010 aralik son annesi adayiyim, bide esimin dogum gününe den geliyor :1rolleyes:
11 tüp bebek denemsi, 6 asilama, yumurtlama takibi, cikolata kisti derken ameliyatlar , histeroskopi vs bildiginiz tipdaki bütün tedaviler pesinde kosa kosa hepsini 8 yilima sigdira bildim ama malesef hepsinde negatif sonuc aldim. En iyi kalite yumurta, sperm ve embro derken, blastosist, assisted hatching, glu, derken yine olmadi yine olmadi alsanaalsanasmile
Yüce mevlam isterse olur, biz ne kadar pesinden kosarsak kosalim yine rabbimin izni olmadan hic birsey olmuyor. Bizim icin en hayirlisini ve en iyisini bilen yaradanimiz. Umudunuzu kaybetmeyin, tam herseyi biraktim derken kendiligimden hamile kaldim.
Hic kafaya takmamaya calistim, ovalusyon günlerimi, adet günleri var yoktan saydim hic hesaplama yapmadim.Bunda yarim sene önce 4 ay menopaza girdim cikolata kistim yüzünden arkasindan hemen 2 negatif tüp bebek denemesi yine gerceklesti ve 3 ay sonra kendiligimden gebeyim. Insallah bebegim saglikli buyür ve 9 ay sonra kucagimizda olur tek dilegim bu lütfen sizde dua edin, allahim dileyen herkese gönlündekini versin
valla bilmıyorum,internette alış veriş yapmak bu işte,bakamıyoruz,incelıyemıyoruz boyle kazık iyioruz bende bu eczaneden aldım test 1 tane kaldı olmazsa 2 gün sonra sabah ilk çişimle yaparım kaydirigubbakcemile3 ya kız be birkaç gündür kurt gibi açim ha,dolaptan ayrılmıyorum,biraz once yedim şimdi sanki midem boş bişey yemedim.
canim bende internetten aldigim testle yaptim iki cizgi cikti hemen eczaneden gittim test aldim ondada cikti benim dogum allahin izniyle 15kasim esiminde 1 kasim dogum günü belki denk gelirkaydirigubbakcemile3
inanamıyorummmmmmm....asırı derecede cok sevındım.bu topıge ılk uye oldugumda konustugum ılk ınsanlardan bırısınn.allhım kucagına almayı nasp etsın ınşşş...bızlerede duanı eksık etme...
canım seni forumlardan hatırlıyorum ve inan cok ama cok sevindim tatlim...Allah kucaginda gormeyi nasip etin insallahhh!!! :Saruboceq::Saruboceq:
Allah razi olsun, evet forumlarda az gezmemistim ama son aylar bayaga bi uzak kaldim herseyden, bebek olayinida rafa koymustum ve simdi kendisi bize geldi :)
ben de cikolata kistinden muzdaribim laparoskopi sonrasi 4. ayim ve bu ay klomene baslatti doktor beni.. bizler icin de dua eder misin? hami$lerin duasi kabul olurmus!
Elbet dua ederim, inanin ben bu duyguyu cok ama cok iyi biliyorum. Dünyanin tedavileri olmadi, giden paralar emekler hepsi cabasi demekki yasanacakmis dedik sonra hep sükrettik. Rabbim bekleyenlere tez zamanda bu sevinci yasatsin. Hep aklimda dualarimdasiniz
canımmmm alahtan hiç umut kesilmes bunu gösterdin bize bende 6 yıldr bekleyen olarak allah kucağındada göstresin okula giderkende evlenirkende ...........
Vakti zamani diyorlarya hani, gercektende buna inanmak lazim. Biz sansimizi ne kadar zorlasakta olmuyor, ben bunlardan biriydim hic bos durmadim belki hatayida burda yaptim, ama sonunda anlayip pes ettim ve aradan 3 ay gecmedi simdi gebeyim. Bak inaniyorum sende yakinda anne olacaksin bunu hissediyorum, allahim seninde gönlüne göre versin cnm
gözünüz aydın allahım sağlıcakla kucağınıza almayıda nasip etsin allahım sabırla bekleyen bütün kullarına anne olmayı naip etsin hiç kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
maşaAllah arkadaşım, mevlam ikinizide korusun ve hayırlı sağlıklı bir şekilde birbirinize kavuştursun
bu günler çok riskli , kendine özel muamele yap, çok dikkatli ol.. güçlüyüm kuvvetliyim bana birşey olmaz deme sakın e mi..
Hayırlısıyla bebeğini kucağına al inşallah...
:Saruboceq:
Ne zor şeyler yaşamışsın ama bak gördün mü?
Rabbim büyük...
Sana da kapı açtı...
:1hug:
canım tebrik ederim Allah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder inşallah. Allah sabrının mükafatını vermiş. tadını çıkar hamileliğinin.
tebrikler.darsısı başıma inşallah.
ne kadar güçlüsün aslında.. 11 kez tüp bebek,6 aşıalama yapmaya ben cesaret edemez coktan pes ederdim.1 kez asılamam negatıf oldu dıye bebek ısınden vazgecmıstım bı ara..allah azmının odulunu vermıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?