8 yıl sonra gelen mınık sey :)

ay canım sın ya,kız bu ay bende senin gibi kafama takmadım,burda da fazla girmedim,bi bakarsın 2 gün sonra bende haberlerle gelirim,adet günüm bugundu ama gelmedi,bakalım 2 güne kadar beli olur
:Saruboceq:

Kiz sana birsey diyeyimi, internetten aldigim testler bes para etmez. Sabah varla yok arasi cikti yine, sonra eczaneye gittim bir kac dakika icinde hemen ikinci cizgi belli oldu. Internetten alinan testlere artik güvenim kalmadi hepsi yalanciktan satiliyor, dogruluk payi bile yok. Sende test yaptinmi peki? Ayy insallah insallah beraber takip ederiz.

tabiki cnm.internetten 30 tane test bu kadar ucuza kim verir,vardır bişeyler kesin.ben bir sefer aldım artık almam,test yaptım cnm dün,kaktım gittim eczaneye sadece 2.50 tl testle varmış,yane okadar hasas değil onlar,yaptım akşam saat 18.30 gibi ama bişey çikmadı,bu testler galiba 25 yada 50mlu.yazmıyor üstünde

Internetten aldigim hassas test 10mlu inanilmaz silik cikti yani varla yok arasi, eczaneden aldigim bi tanesi 25mlu digeride 50mlu(dijital) ikiside cikti hatta 25mlu ikinci cizgisi cok belli cikti yani gözle görünür tam pozitif bir test. Hassaslara artik inanma, yalaaann kim bilir icindeki 50mlu bizim gibilerde hassas diye aliyoruz nede olsa kontrol edemiyoruz ama bende o ucuz hassas belli belirsiz cikti digerleri tam pozitif ee düsun yani.

valla bilmıyorum,internette alış veriş yapmak bu işte,bakamıyoruz,incelıyemıyoruz boyle kazık iyioruz bende bu eczaneden aldım test 1 tane kaldı olmazsa 2 gün sonra sabah ilk çişimle yaparım kaydirigubbakcemile3 ya kız be birkaç gündür kurt gibi açim ha,dolaptan ayrılmıyorum,biraz once yedim şimdi sanki midem boş bişey yemedim.

canim bende internetten aldigim testle yaptim iki cizgi cikti hemen eczaneden gittim test aldim ondada cikti benim dogum allahin izniyle 15kasim esiminde 1 kasim dogum günü belki denk gelirkaydirigubbakcemile3

inanamıyorummmmmmm....asırı derecede cok sevındım.bu topıge ılk uye oldugumda konustugum ılk ınsanlardan bırısınn.allhım kucagına almayı nasp etsın ınşşş...bızlerede duanı eksık etme...

canım seni forumlardan hatırlıyorum ve inan cok ama cok sevindim tatlim...Allah kucaginda gormeyi nasip etin insallahhh!!! :Saruboceq::Saruboceq:

ben de cikolata kistinden muzdaribim laparoskopi sonrasi 4. ayim ve bu ay klomene baslatti doktor beni.. bizler icin de dua eder misin? hami$lerin duasi kabul olurmus!

guzel haberlerini bekliyoruzz..kaydirigubbakcemile5

canımmmm alahtan hiç umut kesilmes bunu gösterdin bize bende 6 yıldr bekleyen olarak allah kucağındada göstresin okula giderkende evlenirkende ...........

Aclik duygusu bendede vardi, yiyordum sonra yine acikiyordum hatta esimede dedim migdem sanki bombos hala yemek istiyorum, ama tabii bu kadar erken belirti olmaz yanliz aynisini bende yasadim artik tesadufmü orasi malum ohaoldumsmile

arkadaşım çok çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin hayırlı gebelikler dilerim...

canim bende internetten aldigim testle yaptim iki cizgi cikti hemen eczaneden gittim test aldim ondada cikti benim dogum allahin izniyle 15kasim esiminde 1 kasim dogum günü belki denk gelirkaydirigubbakcemile3

Bugün internetten aldigim testle yine yaptim gölge gibi hala bisey cikmiyor, ama eczanedeki cift cizgi CADIARZU bende bugün hastaneyi aradim 2 hafta sonra kalp atisini görecez, bunu yazmak bile tuhafima gidiyor bilmiyorumkismile aaa 17 kasimda benim dogum günüm bakalim minik bebek hangisinde gelecek hehe.

Allah razi olsun canim, elbet dualarimi sizden esirgemiyecegim. Sen ne durumdasin?

gözünüz aydın allahım sağlıcakla kucağınıza almayıda nasip etsin allahım sabırla bekleyen bütün kullarına anne olmayı naip etsin hiç kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın

maşaAllah arkadaşım, mevlam ikinizide korusun ve hayırlı sağlıklı bir şekilde birbirinize kavuştursun
bu günler çok riskli , kendine özel muamele yap, çok dikkatli ol.. güçlüyüm kuvvetliyim bana birşey olmaz deme sakın e mi..

Hayırlısıyla bebeğini kucağına al inşallah...
Ne zor şeyler yaşamışsın ama bak gördün mü?
Rabbim büyük...
Sana da kapı açtı...
:1hug:

canım tebrik ederim Allah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder inşallah. Allah sabrının mükafatını vermiş. tadını çıkar hamileliğinin.

tebrikler.darsısı başıma inşallah.
ne kadar güçlüsün aslında.. 11 kez tüp bebek,6 aşıalama yapmaya ben cesaret edemez coktan pes ederdim.1 kez asılamam negatıf oldu dıye bebek ısınden vazgecmıstım bı ara..allah azmının odulunu vermıs.

gözünüz aydın allahım sağlıcakla kucağınıza almayıda nasip etsin allahım sabırla bekleyen bütün kullarına anne olmayı naip etsin hiç kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın

Amin arkadasim darisi tüm isteyenlere. Sende saglicakla kucagina alirsin insallah

Sagol tatlim, zaten suan hastaliktayim testte cift cizgiyi görünce riske atmadan hemen isyerimi aradim hastalik yaptim. Insallah sag saglim kucagima almayida nasip eder rabbim.

Hayırlısıyla bebeğini kucağına al inşallah...
Ne zor şeyler yaşamışsın ama bak gördün mü?
Rabbim büyük...
Sana da kapı açtı...
:1hug:

Evet canim, cok seyler yasadik hepsi insallah geride kalacak yeni bebegimizle unutacagiz. Demekki herseyin bir vakti zamani varmiz, kimin nerde nasil olacagini bir tek allah bilir. Rabbim herkese yasatsin anneligi.

canım tebrik ederim Allah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder inşallah. Allah sabrının mükafatını vermiş. tadını çıkar hamileliğinin.

Amin, cok sagol canim. Insallah ilerleyen zamanlarda tadini cikarmaya basliyacam :CüvCüv:

Darisi sana ve tüm isteyenlere arkadasim, tez gecmeden rabbim sizlere nasip etsin.
Valla olacagi varsa oluyormus. Allah herseye kadir. Sabrimizi siniyor, bu yüzden asla yilmayin, pes etmeyin hep guclu olun insssssssssss

Tebrekler canim.. Allah kucaginiza almayi nasip etsin. Anali babali buyutsun.. Darisi isteyen herkesin basina..

Selamlar..

Gözümüz aydın, o kadar çok sevindim ki. Ne güzel. Allahım tamamına erdirsin. Dualarım sizinle. Çok tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…