8 yıl sonra gelen mınık sey :)

Allah dilerse 11 kez tüp yaparsın tutmaz 8 sene beklersin gelmez ama benden ümidini kesme diyerek 3ay içinde böyle mutlu eder kulunu..
Allah tamamına erdirsin canım. bütün isteyenlere de hayırlısıyla nasip etsin...

Bebiğini sağlıkla kucağına alırsın inş canım.Rabbim meleğini göndermiş bedenine

Tebrekler canim.. Allah kucaginiza almayi nasip etsin. Anali babali buyutsun.. Darisi isteyen herkesin basina..

Selamlar..

Amin, allah herkese nasip etsin insallah.

Gözümüz aydın, o kadar çok sevindim ki. Ne güzel. Allahım tamamına erdirsin. Dualarım sizinle. Çok tebrik ederim.

Allah razi olsun canim, rabbim tüm isteyen kardeslerime nasip etsin. Hayirli saglikli, sihhatli evlatlar gelsin insallahhh :ecrin_bebek:

Cok ama cok dogru diyorsun arkadasim, gercektende rabbim isteyince oluyor. Allah herkese nasip etsin insallah hic kimsenin kucagi bos kalmaz.

Bebiğini sağlıkla kucağına alırsın inş canım.Rabbim meleğini göndermiş bedenine

Sagol canim, sende insallah kucagina sag salim alirsin. Ne güzel yolu yarilamisin insallah o günleri bende görürüm:ecrin_bebek:

allahim gonlune gore versin insallahhhhh...saglikla kucagina alirsin bebisimizi a.s.

allahım hayırlı ve analı babalı büyütsün ve saglıklı yine benimkide 4hafta 4 günlük ama korkuyorum seninki kaç haftalık

Aclik duygusu bendede vardi, yiyordum sonra yine acikiyordum hatta esimede dedim migdem sanki bombos hala yemek istiyorum, ama tabii bu kadar erken belirti olmaz yanliz aynisini bende yasadim artik tesadufmü orasi malum ohaoldumsmile

evet ya sanki bişey yememişım gibi,bugun da ateşimi ölçtüm 36.7 düşmemiş. :Saruboceq:

cünkü 2 düşük yılbasında 17 haftalık ölü dogum yaptım bunada birsey olur diye korkuyorum allahım hayırlı ve saglıklı yine kucagıma almayı nasif eder inşllah tüm bebiş isteyen herkese hayırlı ve saglıklı yine

allahım hayırlı ve analı babalı büyütsün ve saglıklı yine benimkide 4hafta 4 günlük ama korkuyorum seninki kaç haftalık

Canim ya korkma desem yalan olur bendede endiseler var acaba bisey olacakmi diye. Galiba bu duyguyu herkes yasiyor gayet normal, sonucta daha cok mini minik bende 4+4 oldum bugünden itibaren ikimiz ayniyiz

hayırlı uğurlu sağlıklı olsun hiç bırakmasın annesiniii
çooooooooooooooookkkkkkkkkk mutlu oldum
darısı bizim başımızaaaa:)))))))))))))))))

allah kucağına almayaıda nasip eder inşallah.bende 3 seneden fazla bekledim ama geldi sonunda meleğim.

Seninde bebegin hayirli olsun canim insallah sag saglim kucagimiza alacagimiz günlerde gelir.

allahim gonlune gore versin insallahhhhh...saglikla kucagina alirsin bebisimizi a.s.

Amiiin, sagol canim rabbim seninkinide saglicakla kucagina versin insaaaalllahh

evet ya sanki bişey yememişım gibi,bugun da ateşimi ölçtüm 36.7 düşmemiş. :Saruboceq:

Hadi insssss sende hamilelik kervanina katilirsin, ama olmazsada üzülmek yok canim, sende biraz ara verirsin kafana takmazsin o zaman bakarsin geli verir giymetlin zemuszemus

Ah ah gecmis olsun canim allahim bi daha yasatmasin, beterinden saklasin insallah bu yeni bebegine bisey olmaz. Sen moralini yüksek tutmaya basla bak ne guzel arkasindan hemen yine gebe kalmisin ve hersey yine ayni olacak diye birseyde yok.

amin inşalah
bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileklerimle

hayırlı uğurlu sağlıklı olsun hiç bırakmasın annesiniii
çooooooooooooooookkkkkkkkkk mutlu oldum
darısı bizim başımızaaaa:)))))))))))))))))

Insallah insallah birakmaz canim benim olumunekankayizsmile Sende kendine iyi bak, kafani rahat tut, bebek gelmezse gelmesin ruh sagligim, huzurum önemli de, stresten uzak dur insallah seninde olur o zaman tatlim.
:Saruboceq::Saruboceq:

valla bende değişik bır durum yok bu hafta sperm testı yaptırıcaz sperm sayısında yukselme oldumu dıe.3 aylık tedavı suresı bıttı.kurban oldugum allh ınşşşş yuzumuzu guldurur.10 mılyon cıvarıysa dıger ay esımı ıkna edıp asılamaya baslıcam.ınş gerek kalmaz

sizin hikayenizi okumuştum. tanışmasakta bu habaere çok çok sevindim. rabbim 9 ay boyunca mutluluğunuzu sürdürsün. eşinizi ve sizi tebrik ederim. allah kolay bir hamilelik hayırlı bir evlat nasip etsin...

Canim ya korkma desem yalan olur bendede endiseler var acaba bisey olacakmi diye. Galiba bu duyguyu herkes yasiyor gayet normal, sonucta daha cok mini minik bende 4+4 oldum bugünden itibaren ikimiz ayniyiz [/COLOR][/FONT][/B]

kız bende hesapladım şimdi eğer hammileysem benimki 4+3 sen benden 1 gün once erken davrandın kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…