Tebrekler canim.. Allah kucaginiza almayi nasip etsin. Anali babali buyutsun.. Darisi isteyen herkesin basina..
Selamlar..
Gözümüz aydın, o kadar çok sevindim ki. Ne güzel. Allahım tamamına erdirsin. Dualarım sizinle. Çok tebrik ederim.
Allah dilerse 11 kez tüp yaparsın tutmaz 8 sene beklersin gelmez ama benden ümidini kesme diyerek 3ay içinde böyle mutlu eder kulunu..
Allah tamamına erdirsin canım. bütün isteyenlere de hayırlısıyla nasip etsin...
Bebiğini sağlıkla kucağına alırsın inş canım.Rabbim meleğini göndermiş bedenine
Aclik duygusu bendede vardi, yiyordum sonra yine acikiyordum hatta esimede dedim migdem sanki bombos hala yemek istiyorum, ama tabii bu kadar erken belirti olmaz yanliz aynisini bende yasadim artik tesadufmü orasi malum ohaoldumsmile
allahım hayırlı ve analı babalı büyütsün ve saglıklı yine benimkide 4hafta 4 günlük ama korkuyorum seninki kaç haftalık
allahım hayırlı ve analı babalı büyütsün ve saglıklı yine benimkide 4hafta 4 günlük ama korkuyorum seninki kaç haftalık
allah kucağına almayaıda nasip eder inşallah.bende 3 seneden fazla bekledim ama geldi sonunda meleğim.
allahim gonlune gore versin insallahhhhh...saglikla kucagina alirsin bebisimizi a.s.
evet ya sanki bişey yememişım gibi,bugun da ateşimi ölçtüm 36.7 düşmemiş. :Saruboceq:
cünkü 2 düşük yılbasında 17 haftalık ölü dogum yaptım bunada birsey olur diye korkuyorum allahım hayırlı ve saglıklı yine kucagıma almayı nasif eder inşllah tüm bebiş isteyen herkese hayırlı ve saglıklı yine
hayırlı uğurlu sağlıklı olsun hiç bırakmasın annesiniii
çooooooooooooooookkkkkkkkkk mutlu oldum
darısı bizim başımızaaaa:)))))))))))))))))
Canim ya korkma desem yalan olur bendede endiseler var acaba bisey olacakmi diye. Galiba bu duyguyu herkes yasiyor gayet normal, sonucta daha cok mini minik bende 4+4 oldum bugünden itibaren ikimiz ayniyiz [/COLOR][/FONT][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?