Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Liseden beri sevgiliydik univ birlikte okuduk diyorsunuz. Gozunu ilk sizinle actigi icin sikilmis olabilir macera aramis olabilir kendine. Hayatinda olmamanizin nasil birsey oldugunu su an icin bilmiyor bence.
Geri donecegine eminim. Ama sakin sakin affetmeyin. Tam herseyin yoluna girecegi zaman eften puften sebepler ureterek gitmis yolu acik olsun birakin da. Sizin hayatiniza, yasayisiniza,kilik kiyafetinize, isinize saygi duymayan adamla isiniz olmasin zaten.
Bir gun karsiniza sizi oldugunuz gibi kabul eden, mesleginize saygi duyan, sizi herseyden ustun tutan biri ciktiginda bugun sizi terk ettigi icin ona dua edeceksiniz....
Kurban kesiceğine üzülüyorsun emin ol derdi isteklerini yaptırmak blöf yapiyor kısaca ama sakın donme boyle kafada ki birine
Ağlaya ağlaya gelecek birgün kapına. Güçlü ol acın taze ama unutma ki hiç bir acı sonsuza kadar sürmez. Güçlü olduğunu görsün ki neler kaybettiği ne yansın bırak.
Kızkardesiminde benzer bir ilişkisi oldu ,kapanır ve evde oturursan evlenebilirim aileme kabullendiririm dedi.Kızkardesimde kabul etmedi kapanirsam bu Allah rizasi icin olur,meslegimide kimse yapmama karsi gelemez, bu emeği boşa harcamadim dedi ve ayrildi.Beyefendi cok gecmedi evlendi ne komiktir ki kıza dışardan uni okuttu,hatta ismini bile daha modern bir isimle mahkemeye verip değistirtti.Simdi ortak tanidiklar kadina gerizekali diye herkesin icinde hakaret ettigini soyluyor.Diyeceğim o ki senin kendine saygın olacak ki baskasi da saygı duysun.....
Anladım. Okumuş ama adam olamamış, okumak cehaleti alır eşeklik baki kalır türünden bir insanmış.
Kendine zaman ver biraz. Ama o adama daha fazla zaman harcama. 8 yıl dile kolay. Bence çok bile.! Seni olduğun gibi kabul eden ve seven birisi ile yuva kurman gerekir..Haklisiniz ne diyim
Sadece gogsumdeki aciyi dindiremiyorum. Aptalim belkide. Salagim. Ama içimdeki kesiği kapayamiyorum
Cok zoruma gidiyor. Oyle cok hemde. Dindiremiyorum icimdeki aciyi. Ben ondan baska kimseyi bilmedim. Ondan baska kimseyi sevmedim. Nasil yapti bunu. Nasil yapar. 24 yasindayim.muhendisim ve calisiyorum. Calismak istemem mi yanlis. Ben nerde yaptim yanlisi arkadaslar. Cigerimi sökuyolar yerinden. Aklim almiyor.
cok ucuz bahaneler bunlar. kendini salma emin ol geri gelecek. ama bu kadar zihniyetsiz davranan biri tekrar kabul edilir mi sana kalmış.
saçmalamayın. tabi ki yanlış değil. o adam kafasını herhalde bin yıl öncede unutmuş.
diyorum ya harika olmuş. daha çok gençsiniz. size ve kadınlık gururunuza saygı duyan biriyle birlikte olun bundan sonra. ilk kriteriniz bu olsun.
tabi birlikte büyümenin alışkanlığın acısı var, ama geçecek. hatta bu sevgi miymiş bile dersiniz ilerde![]()
Hakettim dersen karsındakini haklı bulursun. Bu seferde suçluluk psikolojisiyle basın derde girer. Her ilişkide inişler cıkıslar olur. Bu arada hiç bir ilişkide tek taraflı bir haklılık veya suclulukta yoktur. Neden-sonuc ilişkisi vardır. Seninde yaptıgın bazı hatalar muhakkak vardır. Ama sekiz yıl gbi uzun bir ilişkiyi cok ucuz sebeplerden dolayı bitirmekte birazda ahmaklık. Zamana bırak hersey düzelir emin olKesinlikle haklisiniz.
Bana hep soylediler ama ben gormedim. Duzelir dedim. Degisti dedim. Artik oyle dusunmuyo dedim. Dememe kalmadan tekrar eski fikirlerine geri döndü. Hakettim belkide
Hakettim dersen karsındakini haklı bulursun. Bu seferde suçluluk psikolojisiyle basın derde girer. Her ilişkide inişler cıkıslar olur. Bu arada hiç bir ilişkide tek taraflı bir haklılık veya suclulukta yoktur. Neden-sonuc ilişkisi vardır. Seninde yaptıgın bazı hatalar muhakkak vardır. Ama sekiz yıl gbi uzun bir ilişkiyi cok ucuz sebeplerden dolayı bitirmekte birazda ahmaklık. Zamana bırak hersey düzelir emin ol![]()
Bir kere meslek olarak cok şanslınız. Erkek dolu bir meslek. Çalışma ortamınızda iyi gözlemleyip, çok daha inçe eleyip Harika bir insanla sevgili olabilirsiniz. 16 yasında yaptığınız seçimle şimdiki asla bir olmaz, şimdiki çok daha güzel olacak umarım. Bir şey olduysa hayrı vardır. Siz bundan ders çıkarmaya bakın.
Onunda tek derdi meslegimdi.muhendis olmami erkeklerle dolu bir sektorde ayakta oldugumu gormeyi istemiyordu.
Evet en cok canimi yakanda bu zaten. Birlikte buyumus olmamiz.
Cok tesekkur ederim. Insallah.