• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 yıldan sonra terkedildim

Liseden beri sevgiliydik univ birlikte okuduk diyorsunuz. Gozunu ilk sizinle actigi icin sikilmis olabilir macera aramis olabilir kendine. Hayatinda olmamanizin nasil birsey oldugunu su an icin bilmiyor bence.

Geri donecegine eminim. Ama sakin sakin affetmeyin. Tam herseyin yoluna girecegi zaman eften puften sebepler ureterek gitmis yolu acik olsun birakin da. Sizin hayatiniza, yasayisiniza,kilik kiyafetinize, isinize saygi duymayan adamla isiniz olmasin zaten.

Bir gun karsiniza sizi oldugunuz gibi kabul eden, mesleginize saygi duyan, sizi herseyden ustun tutan biri ciktiginda bugun sizi terk ettigi icin ona dua edeceksiniz....

Tesekkur ederim anlayisiniz icin.
Allah tan tek dilegim bu biliyormusunuz. Agzimdan cikan tek cumle "Allah im bana sabir ver". Butun hayatimi onun uzerine kurmusken. Bu sekilde birakilmak asiri zoruma gitti

Allah kurtarmış. Dönerse sakın kabul etme bu mağara adamını.
Ağlayacaksan da mutluluktan ağla kurtulduğun için. Bi tasma takmadığı kalmış bu ne saygısızlık yahu evcil hayvan muamelesi yapıp adamım diye ortada dolaşan bu heriflere uyuz oluyorum. Nesillerinin tükenmesi dileğiyle...
Sana gelince canım miss gibi mesleğin var , kendi paranı kazanmanın tadını cıkar,gez dolaş özgürce. Ailenin fedakarlıklarını bu öküze yedirtmediğin içinde ayrıca şanslısın.

Kurban kesiceğine üzülüyorsun emin ol derdi isteklerini yaptırmak blöf yapiyor kısaca ama sakın donme boyle kafada ki birine

Haklisiniz ne diyim :(
Sadece gogsumdeki aciyi dindiremiyorum. Aptalim belkide. Salagim. Ama içimdeki kesiği kapayamiyorum

Kızkardesiminde benzer bir ilişkisi oldu ,kapanır ve evde oturursan evlenebilirim aileme kabullendiririm dedi.Kızkardesimde kabul etmedi kapanirsam bu Allah rizasi icin olur,meslegimide kimse yapmama karsi gelemez, bu emeği boşa harcamadim dedi ve ayrildi.Beyefendi cok gecmedi evlendi ne komiktir ki kıza dışardan uni okuttu,hatta ismini bile daha modern bir isimle mahkemeye verip değistirtti.Simdi ortak tanidiklar kadina gerizekali diye herkesin icinde hakaret ettigini soyluyor.Diyeceğim o ki senin kendine saygın olacak ki baskasi da saygı duysun.....

Benim hatam hep degisicek demek oldu iste. Tesekkur ederim.

Anladım. Okumuş ama adam olamamış, okumak cehaleti alır eşeklik baki kalır türünden bir insanmış.

Birde ben " ailemin emeklerini bosa cikarmicam" dedigimde " hic birsey bosuna degil cocuklari egitirsin" demesini hangi cumleye sigdirebilirimki ben. En son konustugunda bana dedigi cumleler... bu sadece bir tanesi.

Haklisiniz ne diyim :KK43:
Sadece gogsumdeki aciyi dindiremiyorum. Aptalim belkide. Salagim. Ama içimdeki kesiği kapayamiyorum
Kendine zaman ver biraz. Ama o adama daha fazla zaman harcama. 8 yıl dile kolay. Bence çok bile.! Seni olduğun gibi kabul eden ve seven birisi ile yuva kurman gerekir..

cok ucuz bahaneler bunlar. kendini salma emin ol geri gelecek. ama bu kadar zihniyetsiz davranan biri tekrar kabul edilir mi sana kalmış.

Cok zoruma gidiyor. Oyle cok hemde. Dindiremiyorum icimdeki aciyi. Ben ondan baska kimseyi bilmedim. Ondan baska kimseyi sevmedim. Nasil yapti bunu. Nasil yapar. 24 yasindayim.muhendisim ve calisiyorum. Calismak istemem mi yanlis. Ben nerde yaptim yanlisi arkadaslar. Cigerimi sökuyolar yerinden. Aklim almiyor.

saçmalamayın. tabi ki yanlış değil. o adam kafasını herhalde bin yıl öncede unutmuş.

diyorum ya harika olmuş. daha çok gençsiniz. size ve kadınlık gururunuza saygı duyan biriyle birlikte olun bundan sonra. ilk kriteriniz bu olsun.

tabi birlikte büyümenin alışkanlığın acısı var, ama geçecek. hatta bu sevgi miymiş bile dersiniz ilerde :KK66:

cok ucuz bahaneler bunlar. kendini salma emin ol geri gelecek. ama bu kadar zihniyetsiz davranan biri tekrar kabul edilir mi sana kalmış.

Kesinlikle haklisiniz.
Bana hep soylediler ama ben gormedim. Duzelir dedim. Degisti dedim. Artik oyle dusunmuyo dedim. Dememe kalmadan tekrar eski fikirlerine geri döndü. Hakettim belkide

saçmalamayın. tabi ki yanlış değil. o adam kafasını herhalde bin yıl öncede unutmuş.

diyorum ya harika olmuş. daha çok gençsiniz. size ve kadınlık gururunuza saygı duyan biriyle birlikte olun bundan sonra. ilk kriteriniz bu olsun.

tabi birlikte büyümenin alışkanlığın acısı var, ama geçecek. hatta bu sevgi miymiş bile dersiniz ilerde :KK66:

Evet en cok canimi yakanda bu zaten. Birlikte buyumus olmamiz.
Cok tesekkur ederim. Insallah.

Birlikte büyümüşsünüz ama aynı noktaya gelememişsiniz. Bu kadar ciddi farklarla mutlu olmanız mümkün değilmiş zaten. İstediği hayata adapte olamazdınız, zaten olmamalısınız da. Şu an üzülüyorsunuz fakat farkına vardığınızda "ben ne yapıyormuşum?" diyeceksiniz.

Kesinlikle haklisiniz.
Bana hep soylediler ama ben gormedim. Duzelir dedim. Degisti dedim. Artik oyle dusunmuyo dedim. Dememe kalmadan tekrar eski fikirlerine geri döndü. Hakettim belkide
Hakettim dersen karsındakini haklı bulursun. Bu seferde suçluluk psikolojisiyle basın derde girer. Her ilişkide inişler cıkıslar olur. Bu arada hiç bir ilişkide tek taraflı bir haklılık veya suclulukta yoktur. Neden-sonuc ilişkisi vardır. Seninde yaptıgın bazı hatalar muhakkak vardır. Ama sekiz yıl gbi uzun bir ilişkiyi cok ucuz sebeplerden dolayı bitirmekte birazda ahmaklık. Zamana bırak hersey düzelir emin ol:KK51:

Bir kere meslek olarak cok şanslınız. Erkek dolu bir meslek. Çalışma ortamınızda iyi gözlemleyip, çok daha inçe eleyip Harika bir insanla sevgili olabilirsiniz. 16 yasında yaptığınız seçimle şimdiki asla bir olmaz, şimdiki çok daha güzel olacak umarım. Bir şey olduysa hayrı vardır. Siz bundan ders çıkarmaya bakın.

Hakettim dersen karsındakini haklı bulursun. Bu seferde suçluluk psikolojisiyle basın derde girer. Her ilişkide inişler cıkıslar olur. Bu arada hiç bir ilişkide tek taraflı bir haklılık veya suclulukta yoktur. Neden-sonuc ilişkisi vardır. Seninde yaptıgın bazı hatalar muhakkak vardır. Ama sekiz yıl gbi uzun bir ilişkiyi cok ucuz sebeplerden dolayı bitirmekte birazda ahmaklık. Zamana bırak hersey düzelir emin ol:KK51:

Haklisiniz. Cok tesekkur ederim.

canim bak ayrilik acisi bazen yillar suruyor..bazendd unutuveriyorsun.
bence sakin ol..bi yuzunu yika..hatta abdest al sukr namazi kil..
unutuliyo valla..problem yok..relax..
degmez yani anliyomisin..
ask denilen seyi bu kadar abartma..hayat karsina daha iyilerini cikarsin..o zaman bu yasadiklarina gulersin..

Bir kere meslek olarak cok şanslınız. Erkek dolu bir meslek. Çalışma ortamınızda iyi gözlemleyip, çok daha inçe eleyip Harika bir insanla sevgili olabilirsiniz. 16 yasında yaptığınız seçimle şimdiki asla bir olmaz, şimdiki çok daha güzel olacak umarım. Bir şey olduysa hayrı vardır. Siz bundan ders çıkarmaya bakın.

Onunda tek derdi meslegimdi.muhendis olmami erkeklerle dolu bir sektorde ayakta oldugumu gormeyi istemiyordu.

Onunda tek derdi meslegimdi.muhendis olmami erkeklerle dolu bir sektorde ayakta oldugumu gormeyi istemiyordu.

Boşverin bu zihniyette bir adamı kendinize koca, çocuklarınıza baba yaptığınıza üzülecektiniz emin olun. Çok güzel bir mesleğiniz var, neden kendinizi eve kapatasınız? Kız çocukları anneleri babaları tarafından ne zorluklarla okutuluyor. Çalışmayan, üretmeyen, evde yatan koca sözü dinlemek için kapıdan dışarı çıkmayan insanlardan olmayın.

Evet en cok canimi yakanda bu zaten. Birlikte buyumus olmamiz.
Cok tesekkur ederim. Insallah.

evet ama farklılaşmışsınız değişmişsiniz o muhafazakarlaşmış iyice. sizse güçlü bi kadın olmuşsunuz. güçlü bir erkeğe ihtiyacınız var kadını ezerek güçlü rolü yapan bi çocuğa değil.

bu kadar baskıyla sizi sindirmiş asla hak etmiyorsunuz bunu bir birey olarak. inanın ileride iyi ki ayrılmışız diyeceksiniz. daha sevgiliyken bu kadar baskı evliyken ne olurdu? belki kızınız olsa okutmayacaktı buna katlanabilir miydiniz?

Back
X