8 yıldır takılı olan spiralimin ipi elime geldi. Spirali çıkarttırırken problem yaratır mı, bilen ya da başına gelen var mı arkadaşlar?

Hillstrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2020
16
6
36
37
Arkadaşlar 10 yıllık evliyim bir kızım var. Doğum yaptıktan hemen sonra spiral taktırdım 8 yıldır sorun olmadı hiç. Bugün elime ip geldi. Araştırdım bu şekilde olunca histeroskopi diye bir işlemle spiral çıkartılıyormuş. Ama bu durumda adetli mi olmam gerekir? Kafamda deli sorular..

Sakın kendiniz çekmeyin. Muayeneye gidin Kaymiş belli ki. Korunmasiz iliskiye de girmeyin.

Ben de tedirgin oldum zaten korunmasız sıkıntı olabilir. Teşekkürler..

Eger histereskopi yapilacaksa endiselenmeyin o cok basit bir islem kamera ile bakip alicaklar. Anestezi altinda kisa suren bi islem ayni gun cikarsin eve.

Eger histereskopi yapilacaksa endiselenmeyin o cok basit bir islem kamera ile bakip alicaklar. Anestezi altinda kisa suren bi islem ayni gun cikarsin eve.
Yaa çok teşekkürler.. Randevum yarın ve ben bugün stres içindeydim. Biraz olsun rahatlattınız beni :))

Kanamam olmadı hiç spiral tanıdığımdan beri hiç sorun yaşamamıştım. Aslında korkma nedenim birazda adet döneminde olmayışımdan. Adetli iken gidilmesi gerektiğini söylerler hep ama bakalım neler olacak merak ediyorum.. Çok teşekkür ederim umarım iyi geçer

Merhaba gittiniz mi hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…