8 yıllık sevgılım benı 2 aydır tandıgı kızla aldatıp sözlendi ne yapacam

selen3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2014
137
33
43
nerden nasıl başlayacagımı bılmıorum cok fazla sevdım asırı güvendim ilk aldatıldıgımı öğrendiğimde günlılerce nefessiz agladım kızda benımle aldattıgını bılıordu ama o onu affetti. benım ıcın bundan sonrası önemlı bı hata yapıs kabul edıorm dedı ve 2 aydır sevgılıler sözlendiler temmuzdada düğünleri bvar esyalar alındı sımdıde ev bakıyorlarmıs bunları duydujca daha cok aglıyorum kendıme engel olamıyorum oysakı bız evlenecektik bunlar benım hayalimdi.. benı aldattıgını ogrenelı 1 ay olmadı daha ortak facebbok ınstagram adresı acmıslar fotograflarını atıyorlar mutluyz su bu vs. hala inanamıyorum ben evlenm ek için 7 yıl bekledim o ise beni 2 aydır tanıdıgı kıza degıstı.. arkadaslar hıc aranızda bu durumu yasayan varmı ben unutamıyorum cok kötüyüm benım ah ımla mutlu olamaz desemde o cok mutlu syanda bende hergun sabaha kadar aglıyorum bna bıkere bıle senı sevmıyorum demedı.. bu yaptıklarına pişman olurmu? yoksa ömür boyu bi baskasıyla mutlu mu olur ? benım ne yaomam lazım.. nolur yardım edın hıc ıyı degılım

Allah yardimcin olsun canim. Kac yasinda bu pislik?

sevenin ahı asla yerde kalmaz. ki sana umut vermiş bunca yıl. İnşallah herşey gönlünce olur sende çok çok çok mutlu olursun...

Geri döneceğini sanmam ama mutlu olabilirde olmayabilirde zaten bir erkek 8 yıl boyunca sevgili olup evlenmiyorsa (evlilikden tek taraflı kaçıyorsa) zaten eni sonu terkeder başkasına gider ..

Insanlarin yaptigi sahte paralar gibi dunyaninda yaptigi sahte insanlar vardir buda onlardan ne yazik ki
Degmez demek isterdim onami uzulecen koskoca harcadigin yillarinami unutmak zor olacak biliyorum bu sekil yapmasi hic unutulacak gibi gorunmuyor
Bosver o s... ligiyle kalacak

ya artık mutlu olsa nolur olmasa nolur senden çıkmış gitmiş allaha havale et yoluna bak.. ve en önemlisi ondan daha yakışıklı ve maddi anlamda güçlü bir erkek bul .. oda sana 8 yılını verdi karşıklı beraber oldunuz.. bence bu tecrübeyle çok daha iyi bir hayat inşaa edersin kendine.. bol bol dua et yeni hayatın seni bekliyor:)

Sakın uzatma. Kendine yapışık, onursuz dedirtme.

O beni terk etti diye de düşünme. Bu adam birkaç yıl sonra bu kızı da aldatır. Karaktersiz herif. Bence dua et, kurtulmuşsun.

Adinin tekiymiş, 8 yıl boyunca hiç böyle bişey hissetiniz mi aranız nasıldı? 8 yılı unutmak kolaymı yani hiç mi sevmemiş tanımadığı biriyle evleniyor

canım kimsenin ahı kimsede kalmaz.ve mutlu göründüklerine bakma nerden bilebilirsinki içlerinde yaşanan şeyleri. dimdik ayakta dur git giyin süslen çık dışarı gez toz o seni yıkamadığını görünce daha iyi olacak emin ol. biliyorum kolay değil eminim bende yaşıyorum bunu ve yaşamış biri olarak söylüyorum.. kalk ayağa silkelen ve kendine gel. seni aldatan biriyle olmaz zaten bunuda unutma. biz evlenecektikte deme o seçimini yapmış zaten. allaha havale et kendine uğraşılar bul kafanı yoğunlaşır beni dinlee o seni hak ediyor mu ???????? söyle hakediyor mu???? emeklerini sevgini sadakatini hakediyor muuu????? hayır... o zaman kalk ayağa. değmeyenler için gözyaşı akıtmamıza değmez..

Pat diye bitirip, pat diye mi sözlendi?

Yani bir şeylerin ters gittiğini hiç anlamadın mı?

Şimdi ne söylesek boş gelecek ilerde anlayacaksın ayrılmanızın hayırlı olduğunu ve sevinmen gerektiğini.

Vay şerefsiz.. Öküzün önde gideni. .Biliyorum hala sevdiğin için sana bu sözlerim ağırgelebilir. Ama seni bu halde bırakıp da yaptıkları üstelik de göstere göstere fotoğraf paylaşmaları gerçekten çok adice.. Sen eğer acını hafifletmek istiyorsan. .KEndini dinle biraz. Ne bileyim dışarı çık yürü. .ARkadaşlarınla buluş. Tiyatro ve sinemaya git... Ama iş intikam alayım, bunu bana niye böyle yaptı boyutunduysa boşa kürek çekersin. .Biraz acı çekeceksin belki ama hiçbir acı ölümden daha büyük değildir.. Yani o aşağılık adam için demiyorum...Bir acı sevdiğin bir yakının ölümünden daha kötü olamaz.. Bu zamanı geçirmeye bak... Asla onlara bu acıyla yaşadığını gösterme..Ben olsam gider arkadaşlarımla gezer tozar fotoğraf çeker internette paylaşırım.. onlar mutlu mu oluyor ne b.k yiyorsa yesin.. Bana ne .... Onlara ezik ve acılı gözükme yeterki....Bu zamanları doldurmaya bak.. İnanki geçecek..

Kimsenin ahı kimse de kalmaz.
Niye ah olarak bakıyorsun ki olaya?

Evlilikler bitiyor, insanlar 50 yaşından sonra boşanıyor.

Belli bir zaman ilerlemişler gerçek ama birden sarpa sarıyor ve heyecanı kalmadıysa insanların kendilerini ebedi mutsuzluğa mahkum etmelerini beklemek ne kadar doğru?

annen senı kadır gecesı dogurmus canım.8 yıllık sevgılın...sana bu ott beyınlı senı sevıyorum dememıs.sen onunla evlılık hayallerı kurmussun o senı aldatmıs.karsıdakı mıdesız kadın affetmıs..bence telli babada dua et...evlendıgınde daha cok aglıcaktın..ınan bana en fazla 6 ay...sonrasında guzel gunler senı beklıyor.bıze guven :)

Eski heyecan kalmadıysa konuşsun ayrılsın aldatmak niye?

Yav bilmiyorum ama evlilikte bile 7 .yılda bir sallantı olur derler..Yada evlililğin belli bir zamandan sonra rutine biner ilk günkü heyecanı falan kalmaz denir .insanlar evli oldukları için devam ederler yada bitirirler vs. vs
8 yıllık evlilik öncesi ilişki mi olur. İnsanlar bu kadar yıldan sonra anlaşamayıp boşanıyorlar bile
bence bukadar uzun sürmesinden sonra böyle bir ayrılık normal diye düşünüyorum .Hiç bir şey ilk günkü heyecanında kalmamıştır artık.E yeni birini görünce de yelkenler suya inmiş..Tek sorun keşke önce sizinle bitirip sonra yoluna devam edebilseymiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…