- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
eski sevgilisi hala arıyomuş derse tabikide öyle olurdu.valla o kızın konusunu okusak "biriyle tanıştım çok heyecanlıyım ama dediğine göre eski sevgilisi hala arıyormuş. Kızlar takmamalıyım değil mi?" derdi millet de tabi canım boşver, mazide kalmış gerekirse dişini gösterirsin, sen kendi duygularına bak. Adamın ciddi düşündüğüne eminsen mutlu olmaya bak, seviyorsan devam et derlerdi.
8 yıldır hiç seni sevmiyorum dememiş.seviyor gibi davranmış yani :)8 yıldır sana daha seni seviyorum bile dememiş sana ilgisi nasıldıkı 8 yıl boyunca. çokta sevmıyormus anlaşılan 2 ayda hemen sözlendiğine gore.
sende hayatına bak boşvereksın hayatından.
bu topiğine gelipde yazılanları göreydin iyiydinerden nasıl başlayacagımı bılmıorum cok fazla sevdım asırı güvendim ilk aldatıldıgımı öğrendiğimde günlılerce nefessiz agladım kızda benımle aldattıgını bılıordu ama o onu affetti. benım ıcın bundan sonrası önemlı bı hata yapıs kabul edıorm dedı ve 2 aydır sevgılıler sözlendiler temmuzdada düğünleri bvar esyalar alındı sımdıde ev bakıyorlarmıs bunları duydujca daha cok aglıyorum kendıme engel olamıyorum oysakı bız evlenecektik bunlar benım hayalimdi.. benı aldattıgını ogrenelı 1 ay olmadı daha ortak facebbok ınstagram adresı acmıslar fotograflarını atıyorlar mutluyz su bu vs. hala inanamıyorum ben evlenm ek için 7 yıl bekledim o ise beni 2 aydır tanıdıgı kıza degıstı.. arkadaslar hıc aranızda bu durumu yasayan varmı ben unutamıyorum cok kötüyüm benım ah ımla mutlu olamaz desemde o cok mutlu syanda bende hergun sabaha kadar aglıyorum bna bıkere bıle senı sevmıyorum demedı.. bu yaptıklarına pişman olurmu? yoksa ömür boyu bi baskasıyla mutlu mu olur ? benım ne yaomam lazım.. nolur yardım edın hıc ıyı degılım
Ya bu biten ilişkilerin arkasından hep konuşulmuştur. Gönül sonsuzluğa uzanmak ister genelde gidenin arkasından.Yeninin neyi affettiğini anlamadım ben de
eski sevgilisi hala arıyomuş derse tabikide öyle olurdu.
ama eski sevgilisiyle beni aynı anda idare etmiş derse.
yolunmadık yeri kalmaz
paralel devletin verdigi kıtlıkdan gelio hep bunlar.:)"benım ıcın bundan sonrası önemlı bı hata yapmıs kabul edıorum" dediğine de inanmadım ben kızın da. Aldatmayı affedenlerin derdi nasıl olsa. Neyse
herkes hayatında bir ıssız adam yaratıo.seneler sonra görücek içi acıyacak mutsuzluktan ölecek falan diye :/Ya bu biten ilişkilerin arkasından hep konuşulmuştur. Gönül sonsuzluğa uzanmak ister genelde gidenin arkasından.
Ama belki böylesi daha hayırlıdır.
Bunu anlamak için yıllar sonra aldatan insanın çok bedbaht bir şekilde görüp de gözünün önünden hayatın film şeridi gibi geçmesine gerek yoktur bence.
Suç ve suçlu aramak zaman kaybından öte değil.
kim ne yaparsa kendine yapar bir arkadaşımda bir çocukla tanıştı çocuğun uzun süreli ,ilişkisi varmış hatta kız arkadasımın okuluna gelip ben onu seviyorum 5 yıldır birlikteyiz lütfen çık aradan felan demiş arkadaşım hemen ilişkisini bitirdi.Çocuk o uzun ilişkisi olduğu kızla evlendi ama arkadasımı sürekli rahatsız ediyordu mutsuzum falan arkadsım numarasını değiştirdi.Buda sizin olayınızın tam tersi yani siz de o kızda o adamla mutlu olamazsınız huyu karakteri bu o kızada helal olsun bu ne güven ada 8 yıllık ilişkisini senin yüzünden bitiriyor sende bu adama güvenip evleniyorsun sonuç belli aşk acısı 3 gün sürer eninde sonunda unutuıyorsun boş yere bu zamanı uzatıp yıpratma kendini bu arada bu tarz adamlar en fazla 2 yıl sonrada sana mesaj atar ben cok mutsuzum diye emin ol.o yüzden sakin ol sakın kendini rezil etme.Zaten bir ilişki sorunluysa sürekli etrafa biz iyiyiz moduna geçerler.Eğer bir karı koca sebgili çift sürekli mutluyuz mesajı veriyorsa üstünü örtmek istedikleri mutsuzluklarıdır. Mutlu olan çiftlerin zaten ispata ihtiyacı yoknerden nasıl başlayacagımı bılmıorum cok fazla sevdım asırı güvendim ilk aldatıldıgımı öğrendiğimde günlılerce nefessiz agladım kızda benımle aldattıgını bılıordu ama o onu affetti. benım ıcın bundan sonrası önemlı bı hata yapıs kabul edıorm dedı ve 2 aydır sevgılıler sözlendiler temmuzdada düğünleri bvar esyalar alındı sımdıde ev bakıyorlarmıs bunları duydujca daha cok aglıyorum kendıme engel olamıyorum oysakı bız evlenecektik bunlar benım hayalimdi.. benı aldattıgını ogrenelı 1 ay olmadı daha ortak facebbok ınstagram adresı acmıslar fotograflarını atıyorlar mutluyz su bu vs. hala inanamıyorum ben evlenm ek için 7 yıl bekledim o ise beni 2 aydır tanıdıgı kıza degıstı.. arkadaslar hıc aranızda bu durumu yasayan varmı ben unutamıyorum cok kötüyüm benım ah ımla mutlu olamaz desemde o cok mutlu syanda bende hergun sabaha kadar aglıyorum bna bıkere bıle senı sevmıyorum demedı.. bu yaptıklarına pişman olurmu? yoksa ömür boyu bi baskasıyla mutlu mu olur ? benım ne yaomam lazım.. nolur yardım edın hıc ıyı degılım
Niye ah olarak bakıyorsun ki olaya?
Evlilikler bitiyor, insanlar 50 yaşından sonra boşanıyor.
Belli bir zaman ilerlemişler gerçek ama birden sarpa sarıyor ve heyecanı kalmadıysa insanların kendilerini ebedi mutsuzluğa mahkum etmelerini beklemek ne kadar doğru?
bende dokuz yıllık bir ilişkiden sonra evlenebildim yani her zaman sonuç sizin söylediğiniz gibi olmuyor. okul iş askerlik derken bu kadar sene geçti küçük yaşta tanışınca öncelikleriniz evlilik olmuyor maalesef bunda bir sorun yok aslında bir yıl içinde söz nişan düğün olayına girişip herşey en kısa zamanda tüketiliyor oysa her seyin tadına vararak yaşansa belki daha değeri bilinecekYav bilmiyorum ama evlilikte bile 7 .yılda bir sallantı olur derler..Yada evlililğin belli bir zamandan sonra rutine biner ilk günkü heyecanı falan kalmaz denir .insanlar evli oldukları için devam ederler yada bitirirler vs. vs
8 yıllık evlilik öncesi ilişki mi olur. İnsanlar bu kadar yıldan sonra anlaşamayıp boşanıyorlar bile
bence bukadar uzun sürmesinden sonra böyle bir ayrılık normal diye düşünüyorum .Hiç bir şey ilk günkü heyecanında kalmamıştır artık.E yeni birini görünce de yelkenler suya inmiş..Tek sorun keşke önce sizinle bitirip sonra yoluna devam edebilseymiş..
Aldatma varsa tamam ama ilişki pat diye bu noktaya gelmesi için bence nedenler olması lazım.Elbette 50 yıllık evlilikler bitiyor. Herşeye rağmen hayat devam ediyor ama kızı alırsın karşına; '"bak Gülşah evet 8 senedir beraberiz ama bu iş yürümeyecek. Ben kafam da bu ilişkiyi bitirdim. Benden sana yar olmaz artık. 8 yıl iyi kötü çok günler geçirdik Allah yolunu açık etsin hakkını helal et. demek var!"
Birde kızı aldatıp şerefsizlik yapıp ortada bırakmak var.
Sence bu ah almak değil de nedir?
nerden nasıl başlayacagımı bılmıorum cok fazla sevdım asırı güvendim ilk aldatıldıgımı öğrendiğimde günlılerce nefessiz agladım kızda benımle aldattıgını bılıordu ama o onu affetti. benım ıcın bundan sonrası önemlı bı hata yapıs kabul edıorm dedı ve 2 aydır sevgılıler sözlendiler temmuzdada düğünleri bvar esyalar alındı sımdıde ev bakıyorlarmıs bunları duydujca daha cok aglıyorum kendıme engel olamıyorum oysakı bız evlenecektik bunlar benım hayalimdi.. benı aldattıgını ogrenelı 1 ay olmadı daha ortak facebbok ınstagram adresı acmıslar fotograflarını atıyorlar mutluyz su bu vs. hala inanamıyorum ben evlenm ek için 7 yıl bekledim o ise beni 2 aydır tanıdıgı kıza degıstı.. arkadaslar hıc aranızda bu durumu yasayan varmı ben unutamıyorum cok kötüyüm benım ah ımla mutlu olamaz desemde o cok mutlu syanda bende hergun sabaha kadar aglıyorum bna bıkere bıle senı sevmıyorum demedı.. bu yaptıklarına pişman olurmu? yoksa ömür boyu bi baskasıyla mutlu mu olur ? benım ne yaomam lazım.. nolur yardım edın hıc ıyı degılım
.nerden nasıl başlayacagımı bılmıorum cok fazla sevdım asırı güvendim ilk aldatıldıgımı öğrendiğimde günlılerce nefessiz agladım kızda benımle aldattıgını bılıordu ama o onu affetti. benım ıcın bundan sonrası önemlı bı hata yapıs kabul edıorm dedı ve 2 aydır sevgılıler sözlendiler temmuzdada düğünleri bvar esyalar alındı sımdıde ev bakıyorlarmıs bunları duydujca daha cok aglıyorum kendıme engel olamıyorum oysakı bız evlenecektik bunlar benım hayalimdi.. benı aldattıgını ogrenelı 1 ay olmadı daha ortak facebbok ınstagram adresı acmıslar fotograflarını atıyorlar mutluyz su bu vs. hala inanamıyorum ben evlenm ek için 7 yıl bekledim o ise beni 2 aydır tanıdıgı kıza degıstı.. arkadaslar hıc aranızda bu durumu yasayan varmı ben unutamıyorum cok kötüyüm benım ah ımla mutlu olamaz desemde o cok mutlu syanda bende hergun sabaha kadar aglıyorum bna bıkere bıle senı sevmıyorum demedı.. bu yaptıklarına pişman olurmu? yoksa ömür boyu bi baskasıyla mutlu mu olur ? benım ne yaomam lazım.. nolur yardım edın hıc ıyı degılım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?