8 yıllık sevgılım benı 2 aydır tandıgı kızla aldatıp sözlendi ne yapacam

eski sevgilisi hala arıyomuş derse tabikide öyle olurdu.
ama eski sevgilisiyle beni aynı anda idare etmiş derse.
yolunmadık yeri kalmaz

8 yıldır sana daha seni seviyorum bile dememiş sana ilgisi nasıldıkı 8 yıl boyunca. çokta sevmıyormus anlaşılan 2 ayda hemen sözlendiğine gore.

sende hayatına bak boşvereksın hayatından.
8 yıldır hiç seni sevmiyorum dememiş.seviyor gibi davranmış yani :)

amannnnn ne yapacaksın bırak gitsin sana erkek mi yok boşverrrrrrrrrr

Çok üzüldüm. Ama ne yazık ki o kızı da aldatacak, o kızı da üzecek... Kurtulduğuna sevinmelisin bence de.

bu topiğine gelipde yazılanları göreydin iyiydi

Yeninin neyi affettiğini anlamadım ben de
Ya bu biten ilişkilerin arkasından hep konuşulmuştur. Gönül sonsuzluğa uzanmak ister genelde gidenin arkasından.

Ama belki böylesi daha hayırlıdır.

Bunu anlamak için yıllar sonra aldatan insanın çok bedbaht bir şekilde görüp de gözünün önünden hayatın film şeridi gibi geçmesine gerek yoktur bence.

Suç ve suçlu aramak zaman kaybından öte değil.

eski sevgilisi hala arıyomuş derse tabikide öyle olurdu.
ama eski sevgilisiyle beni aynı anda idare etmiş derse.
yolunmadık yeri kalmaz

:)"benım ıcın bundan sonrası önemlı bı hata yapmıs kabul edıorum" dediğine de inanamadım ben kızın da. Aldatmayı affedenlerin derdi nasıl olsa. Neyse

herkes hayatında bir ıssız adam yaratıo.seneler sonra görücek içi acıyacak mutsuzluktan ölecek falan diye :/

kim ne yaparsa kendine yapar bir arkadaşımda bir çocukla tanıştı çocuğun uzun süreli ,ilişkisi varmış hatta kız arkadasımın okuluna gelip ben onu seviyorum 5 yıldır birlikteyiz lütfen çık aradan felan demiş arkadaşım hemen ilişkisini bitirdi.Çocuk o uzun ilişkisi olduğu kızla evlendi ama arkadasımı sürekli rahatsız ediyordu mutsuzum falan arkadsım numarasını değiştirdi.Buda sizin olayınızın tam tersi yani siz de o kızda o adamla mutlu olamazsınız huyu karakteri bu o kızada helal olsun bu ne güven ada 8 yıllık ilişkisini senin yüzünden bitiriyor sende bu adama güvenip evleniyorsun sonuç belli aşk acısı 3 gün sürer eninde sonunda unutuıyorsun boş yere bu zamanı uzatıp yıpratma kendini bu arada bu tarz adamlar en fazla 2 yıl sonrada sana mesaj atar ben cok mutsuzum diye emin ol.o yüzden sakin ol sakın kendini rezil etme.Zaten bir ilişki sorunluysa sürekli etrafa biz iyiyiz moduna geçerler.Eğer bir karı koca sebgili çift sürekli mutluyuz mesajı veriyorsa üstünü örtmek istedikleri mutsuzluklarıdır. Mutlu olan çiftlerin zaten ispata ihtiyacı yok

Kimseye birşey olmayacak.. Onu tercih etmiş onunla olacak. Onlar evlilik planları yaparken siz hergün ağlayıp üzüleceksiniz peki değer mi sizce ? Zor biliyorum fakat böyle biri için yapmayın kendinize yazık.. Pişman olsa ne olur olmasa ne olur yada hergün sizin adınızı sayıklasa ne olur bu saatten sonra.. Pişman olup vah vah tüh tüh yapacak olan bnu yapmazdı zaten..

Ucuz atlatmissin o karaktersiz seni evliyken cocukluyken de yari yolda birakabilirdi. Tabii ki buyuk travma geçiriyorsun. Hayal kirikliklari uzuntuler... umarim kisa zamanda kullanirsin.

Elbette 50 yıllık evlilikler bitiyor. Herşeye rağmen hayat devam ediyor ama kızı alırsın karşına; '"bak Gülşah evet 8 senedir beraberiz ama bu iş yürümeyecek. Ben kafam da bu ilişkiyi bitirdim. Benden sana yar olmaz artık. 8 yıl iyi kötü çok günler geçirdik Allah yolunu açık etsin hakkını helal et. demek var!"
Birde kızı aldatıp şerefsizlik yapıp ortada bırakmak var.

Sence bu ah almak değil de nedir?

Guclu olacaksin isine ailene bakacaksin. Inan onun umurunda degilsin simdi o kadinla ask sarhosu o adi herif. Eminim cunku basims geldi ve ben evliyken hamileyken aldatildim sonucta baska bir kadinla ve bitmisti. Inan gunlerce agladim hamileudim bebegimi kaybettim ve o mutlu mesut egleniyordu. Sadece zaman... Ve ah mah vs hakgetire bu pislikler geberse ne mutlu olsa ne. Onlarin sacma salak hesaplarina fotolarina bakma sadece kendine gel.

bende dokuz yıllık bir ilişkiden sonra evlenebildim yani her zaman sonuç sizin söylediğiniz gibi olmuyor. okul iş askerlik derken bu kadar sene geçti küçük yaşta tanışınca öncelikleriniz evlilik olmuyor maalesef bunda bir sorun yok aslında bir yıl içinde söz nişan düğün olayına girişip herşey en kısa zamanda tüketiliyor oysa her seyin tadına vararak yaşansa belki daha değeri bilinecek

Aldatma varsa tamam ama ilişki pat diye bu noktaya gelmesi için bence nedenler olması lazım.
Konu sahibinin mesela 7 yıl evlenmek için bekledim demesi de aciz bir duruma sokmuş kendisini.
bu tür psikolojiler ilişkilerde kabul edicilik anlamını taşır. Aldatıp geri dönseydi kesinlikle affederdi konu sahibi.

Böylesiyle evlenmediğin için şükür duası edeceksin ne yapacaksın,

hayatına devam edip unutmaya çalışacaksın, zaman her şeyin ilacı elbet karşına hak ettiğin gibi biri çıkar.

.
Zaten seninle evlenmekten kaçmış yıllarca... Burdan anlamalıydın fakat çok sevmişsin gözün görmemiş birşey. Sen hayatına devam edeceksın sonuçta kimse senden önemli değil, kendinin farkındalığına varacaksın ve kimseye çok güvenmeyeceğini öğreneceksin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…