- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Aldatma var mı? Kesin mi yani?Eski heyecan kalmadıysa konuşsun ayrılsın aldatmak niye?
Belki kızı hamile bırakmıştırnerden nasıl başlayacagımı bılmıorum cok fazla sevdım asırı güvendim ilk aldatıldıgımı öğrendiğimde günlılerce nefessiz agladım kızda benımle aldattıgını bılıordu ama o onu affetti. benım ıcın bundan sonrası önemlı bı hata yapıs kabul edıorm dedı ve 2 aydır sevgılıler sözlendiler temmuzdada düğünleri bvar esyalar alındı sımdıde ev bakıyorlarmıs bunları duydujca daha cok aglıyorum kendıme engel olamıyorum oysakı bız evlenecektik bunlar benım hayalimdi.. benı aldattıgını ogrenelı 1 ay olmadı daha ortak facebbok ınstagram adresı acmıslar fotograflarını atıyorlar mutluyz su bu vs. hala inanamıyorum ben evlenm ek için 7 yıl bekledim o ise beni 2 aydır tanıdıgı kıza degıstı.. arkadaslar hıc aranızda bu durumu yasayan varmı ben unutamıyorum cok kötüyüm benım ah ımla mutlu olamaz desemde o cok mutlu syanda bende hergun sabaha kadar aglıyorum bna bıkere bıle senı sevmıyorum demedı.. bu yaptıklarına pişman olurmu? yoksa ömür boyu bi baskasıyla mutlu mu olur ? benım ne yaomam lazım.. nolur yardım edın hıc ıyı degılım
(anlattiklarina dayanarak) boyle karaktersiz birinden kurtulduguna sukretmen lazim oncelikle.. o kizin yerinde olmak ister miydin? isteme..nerden nasıl başlayacagımı bılmıorum cok fazla sevdım asırı güvendim ilk aldatıldıgımı öğrendiğimde günlılerce nefessiz agladım kızda benımle aldattıgını bılıordu ama o onu affetti. benım ıcın bundan sonrası önemlı bı hata yapıs kabul edıorm dedı ve 2 aydır sevgılıler sözlendiler temmuzdada düğünleri bvar esyalar alındı sımdıde ev bakıyorlarmıs bunları duydujca daha cok aglıyorum kendıme engel olamıyorum oysakı bız evlenecektik bunlar benım hayalimdi.. benı aldattıgını ogrenelı 1 ay olmadı daha ortak facebbok ınstagram adresı acmıslar fotograflarını atıyorlar mutluyz su bu vs. hala inanamıyorum ben evlenm ek için 7 yıl bekledim o ise beni 2 aydır tanıdıgı kıza degıstı.. arkadaslar hıc aranızda bu durumu yasayan varmı ben unutamıyorum cok kötüyüm benım ah ımla mutlu olamaz desemde o cok mutlu syanda bende hergun sabaha kadar aglıyorum bna bıkere bıle senı sevmıyorum demedı.. bu yaptıklarına pişman olurmu? yoksa ömür boyu bi baskasıyla mutlu mu olur ? benım ne yaomam lazım.. nolur yardım edın hıc ıyı degılım
Aldatma var mı? Kesin mi yani?
Aldatılarak ayrıldıysa o ayrı bir rezillik ama konu sahibinin de “onu 7 yıl evlenmek için bekledim” demesi kendisini bence çok ucuz hissettiren bir durum.
yeni kızı bunla aldatmış oluyor ya.Yeninin neyi affettiğini anlamadım ben de
Aldatmış diye anladım ben de, çünkü öyle yazmış. Ama son cümlenize katılıyorum. İlişki karşılıklı yaşanan bir şey neticede ama nedense evlilik öncesindeki süre erkeğe lütfedilmiş, feda edilmiş zaman olarak adlandırılıyor.Aldatma var mı? Kesin mi yani?
Aldatılarak ayrıldıysa o ayrı bir rezillik ama konu sahibinin de “onu 7 yıl evlenmek için bekledim” demesi kendisini bence çok ucuz hissettiren bir durum.
Kesin mi bilmiyorum konu sahibinin yazdıklarına göre yorum yapıyoruz. Uzun süren ilişkilerin çok azı evlilikle sonuçlanıyor zaten adam normal bir şekilde ayrılıp 2 ay içinde başkası ile sözlenseydi size %100 hak verirdim aldatmışsa ah almıştır diye düşünüyorum.Aldatma var mı? Kesin mi yani?
yeni kızı bunla aldatmış oluyor ya.
yeni kız onu aldatılmayı hazmetmiş. soda içti kanımca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?