8 yıllık sevgılım benı 2 aydır tandıgı kızla aldatıp sözlendi ne yapacam

Pişman olup olmayacağı zamanla belli olur.
Ama erkegine göre değişir.
Erkek var iyi ki ayrilmisim der eşine sıkıca sarılır
Erkek var eski kumeste gözü olur ona buna sarkar
2 aylık ilişki için 7 yıllık ilişkisini çöpe atiyorsa bir erkek;
Geri dönmez dönse dahi arada cicekten bal alır geri döner eşine yuvasına
sen bundan sonra hayatına yeniden başla

şöyle düşün ; 8 yıl heryerde herşeyde sen vardın.
Gelen kız bunun ağırlığı altında çok ezilir.
Ne olursa olsun senin adın hep geçecek aralarında ki gölge gibi olacaksın.
yoluna bak hayatına mutluluguna bak, ve sükret ki kurtuldun.
şimdi cefasını bile bile lades diyen kız çeksin her gün gözlerine baktığında seni ansın içten içe kız. :)

Benim basima geldi böyle bir olay. Neredeyse 2 yil olucak. Olanlari, yasananlari atlatmam 1 yildan fazla zamanimi aldi

8 yıldır sana daha seni seviyorum bile dememiş sana ilgisi nasıldıkı 8 yıl boyunca. çokta sevmıyormus anlaşılan 2 ayda hemen sözlendiğine gore.

sende hayatına bak boşvereksın hayatından.

S selen3434 böyle bir durumda ne söylenebilir bilmiyorum, beyefendi için ağır hakaretler edebilirim hemde hiç duyulmadık küfürlerim var ama bunun sana bir yararı yok bundan sonrasına bakacaksın: Ne yapmam lazım demişsin ya önüne bakacaksın. onları arkanda bırakacaksın, içinden atamayacaksın bunu sende biliyorsun ama deneyeceksin, unutamayacaksın ama alışmak zorundasın. anlayacağın onlar hayatına devam ederken sen onlara takılıp kalmayacaksın. Giden gitti biten bitti. Çok canın acıyor ki bunu en yakın arkadaşım da yaşadı ondan biliyorum ama canının acısı kava güç versin hayatına devam et ve onları takip etmeyi bırak (sosyal medladan) mümkünse ortak arkadaşlarınızı bile değiştir çünkü bu drumlarda insanlar malesef zevk alırlar senin canını yakmaktan.

8 yıl çok uzun bir süre. Bir de bu olayı karşı taraftan dinlemek lazım. Bazen kızlar bitmiş ilişkileri uzatmak için çok çaba sarfediyorlar. Sizinki de böyle bir durum olabilir mi? Bittiğini kabullenmediğiniz, sorunlu bir ilişki yaşamış olabilir misiniz son zamanlarda?
Çok geçerli nedenler yoksa bir ilişkiyi 8 yıl hiç bir değişiklik olmadansürdürmek pek mantıklı değil çünkü.
Ah konusunda bir şey denmez bence karşı taraf da dinlenmediği sürece.

Belki kızı hamile bırakmıştır aklı başında olmayan biri bile bu kadar kısa sürede yeni tanıştığı biriyle sözlenmez

(anlattiklarina dayanarak) boyle karaktersiz birinden kurtulduguna sukretmen lazim oncelikle.. o kizin yerinde olmak ister miydin? isteme..

Aldatma var mı? Kesin mi yani?

Aldatılarak ayrıldıysa o ayrı bir rezillik ama konu sahibinin de “onu 7 yıl evlenmek için bekledim” demesi kendisini bence çok ucuz hissettiren bir durum.

Yeninin neyi affettiğini anlamadım ben de

Aldatılarak ayrıldıysa o ayrı bir rezillik ama konu sahibinin de “onu 7 yıl evlenmek için bekledim” demesi kendisini bence çok ucuz hissettiren bir durum.
Aldatmış diye anladım ben de, çünkü öyle yazmış. Ama son cümlenize katılıyorum. İlişki karşılıklı yaşanan bir şey neticede ama nedense evlilik öncesindeki süre erkeğe lütfedilmiş, feda edilmiş zaman olarak adlandırılıyor.

bu platform neler gördü ya.

evleri dizili cifti ayıran. bir gecelik kacamak bile gördük.
o bir gecelik kacamaktan cocukda var ortada.

Kesin mi bilmiyorum konu sahibinin yazdıklarına göre yorum yapıyoruz. Uzun süren ilişkilerin çok azı evlilikle sonuçlanıyor zaten adam normal bir şekilde ayrılıp 2 ay içinde başkası ile sözlenseydi size %100 hak verirdim aldatmışsa ah almıştır diye düşünüyorum.

Bu durumda pacayi kurtarmissiniz birakin evlenecek kiz dusunsun .boyle bir adi karaktersiz bir adamla evlenip 8 yila kalmaz aldatilinca ne yapacak acaba

8 yılını verdikten sonra sana vefası olmayan bir adamın sanıyormusun ki yenisine vefakar olacağını eden bulur mutlaka bulur bunu sakın unutma canım ALLAH karşına daha hayırlısını çıkaracakmış ki bu hayırsızı uzaklaştırmış senden yüreğin huzur gönlün umutla dolsun rabbimize güven o seni çıkaracaktır bu sıkıntıların içinden inşallah..

yeni kızı bunla aldatmış oluyor ya.
yeni kız onu aldatılmayı hazmetmiş. soda içti kanımca

valla o kızın konusunu okusak "biriyle tanıştım çok heyecanlıyım ama dediğine göre eski sevgilisi hala arıyormuş. Kızlar takmamalıyım değil mi?" derdi millet de tabi canım boşver, mazide kalmış gerekirse dişini gösterirsin, sen kendi duygularına bak. Adamın ciddi düşündüğüne eminsen mutlu olmaya bak, seviyorsan devam et derlerdi.

8 yil flort icin cok uzun bir sure. bu surecte anlasilan sana olan heyecani aski herseyi bitmis.
yeni kiza asik olunca da, ask evliligi yapmak istemis.
sevgilin vefasizmis, aldatarak serefsizlik yapmis lakin insan baskasina asik olursa eski iliskiyi de sirf 8 yildir birlikteyiz diye devam ettirmek olmaz.
evlenip bir yuvanin altina girince sevgi asktan ote sorumluluk aile olma bilinci, hayati birlestirme vs isin icine girdigi icin iliski daha kuvvetli oluyor. ha aldatan mallar yok mu? yine var. ama asik olup da karisini birakan pek nadirdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…