8 Yllk Arkadam, Can Dostumu sildim

..onların ozel hayatı benı ılgılendırmez nıyetınde onlar olsaydı..cocuk bana o sence benı hak edıyormu dıye mesaj cekmezdı..demekkı bu ilişkide benım de buyuk rolum var ben ustume dusenı yaptım..
sımdı kendımde buldugum en buyuk hata ıse..onu sılmek dedıgın gıbı uyarmam gerekıyordu...sılmek nıye dıyede kendıme sordugum anlar oldu..

onların ne düşündüğü önemli değil.
canları yandığı,çare aradıkları anda elbetteki sana soracaklar.biri abim gibi diğeri en yakın arkadaşım diyorsun.
senden akıl istemeleri gereğinden fazla müdahale etme hakkını vermez sana.
erkek arkadaşın sana "beni hak ediyormu" diye sorduğunda; "ikinizide çok seviyorum.çok iyi insanlarsınız ama aranızda neler geçti bilmiyorum.birbirinizi hak etmiyorsunuz diyemem.her iki tarafıda dinlemekten yanayım.hatta mümkünse aranızdaki bu özel meseleye karışmamaktan yanayım" diyebilirdin.
bu arada barışmanıza sevindim .bir dahaki sefere bu kadar ileri gitmssen sende üzülmessinŞeniz

haklısın sanırım
vereliniortak

Son düzenleyen: Moderatör:
Dost ,senin herşeyini bilen ve buna rağmen seni seven kişidir. Gerçek dostlyuklar bambaşkadır bu kadar kolay vazgeçilmez. anladığım kadarı ilede barışmışsınız zaten

arkadaşını silmek için yeterli bir sebep değil bu.
yapılanı yanlış görüyorsan oturur konuşursun,neden böyle bir şey yaptığını sorarsın,tasvip etmediğini söyler gerekirse kavga edersin ama arkadaşın ve sevgilisi arasındaki bu olayı kendine mal edip arkadaşlığını kesmen ayıp olmuş.
ilişkilerde kimse ne yaşandığını bilemez.belki aralarında bi konuşma geçti,belki arkadaşın çok kırıldı.vs..vs...yani onaylamasamda milyon tane sebebi olabilir bu davranışın.
bu olay onunla senin arandaki arkadaşlığı etkilememeli.
ne alakası varki iki olayın.
gereksiz işgüzarlık yapmışsın.
durumdan kendine vazife çıkarmışsın.
herkes kendi hayatından sorumludur.uyarırsın sadece.
gerisi onu ilgilendirir.

bende imzamı atıyorum altına...
gerekenherşeyi kronickcim yazmış...gamyoncuiremsu

farklı bi konuda bende 6 yıllık arkadaşımı sildimm..sızını anlıyorum ama sen bence biras onu dinlemeli öyle karar vermeliydin...:bbo:

Back
X