80.2 kilo ile başlayan diyet maceram....

Bende ekmeyi kestim tümden daha çok kalori hesapladım günde 1000-1300 kaloriyi aşmamaya çalıştım .Bir hafta bende sirke bal içtim şimdi yine başladım.Ama çok durakladı benim kilo vermem:((

Canım yıllardır sahursuz tutuyor olabilirsin ama sanırım yıllardır diyetin üzerine oıruç tutmuyorsun:) Kahvaltı diyet için neyse sahurda oruç için o demek yani çok önemli.Sahurun amacı iftara kadar acıkmamak değil vücudun direncini korumak.Bir yumurta bir dilim Çavdar veya peynir ekmek yemelisin bence

Duraklamaya iyi geken metabolizmayi hızlandıran bi çorba var ben şimdi onu yapacağım. .. Ayrıca birazda acı biber yiyebilirsin...corbayi yapayim foto ve tarif eklerim...

Foto ekleyemedim ama corbami yaptim... gelelim malzemelere...
2 adet kabak
1 adet kırmızı biber
1 adet yeşil dolmalık biber
2 adet domates
yarim bağ maydanoz
yarim bağ nane
1 adet kuru soğan
2-3 diş sarimsak
1 corba kaşığı zeytinyağı

tarif kolay hepsini dogra kaynat pisince bleanderdan geçir :))) baharatlandirma isini yerken yapacağım... bakalim nasıl oldu...iftardan donra tadını söylerim size :))

Bende geldim aranıza kızlar.2 hafta önce başladım diyete.Başlarken 75 kg şimdi 71.5.Vermem gereken 12.5 kg daha var.Birlikte başaracağımıza inanıyorum.Yediklerimizi paylaşarak birbirimize destek olalım.Ve cuma günleri kilo bildiriminde bulunalım:)

Bende geldim aranıza kızlar.2 hafta önce başladım diyete.Başlarken 75 kg şimdi 71.5.Vermem gereken 12.5 kg daha var.Birlikte başaracağımıza inanıyorum.Yediklerimizi paylaşarak birbirimize destek olalım.Ve cuma günleri kilo bildiriminde bulunalım:)

Hosgeldin canım. .. inşallah kurtulacagiz bu kilolardan :)) cuma günleri bencede kilo bildirimi yapalım.... ben bugun corbamdan icip yanina da bol yesillikli bi salata yiyecegim.. esime tavuk yapıyorum ondan da ufak bi parça yedim mi tamamdır :)))

Foto ekleyemedim ama corbami yaptim... gelelim malzemelere...
2 adet kabak
1 adet kırmızı biber
1 adet yeşil dolmalık biber
2 adet domates
yarim bağ maydanoz
yarim bağ nane
1 adet kuru soğan
2-3 diş sarimsak
1 corba kaşığı zeytinyağı

tarif kolay hepsini dogra kaynat pisince bleanderdan geçir :))) baharatlandirma isini yerken yapacağım... bakalim nasıl oldu...iftardan donra tadını söylerim size :))

Canım bu tarif bana daha çok bağırsakları çalıştırıp ödem attırır ama giden kilo sudan olur gibi geldi.Oruç için sorun olmasın sana?

Canım bu tarif bana daha çok bağırsakları çalıştırıp ödem attırır ama giden kilo sudan olur gibi geldi.Oruç için sorun olmasın sana?

Canım bugün regl oldum oruca ara veriyorum dolayisiyla sorun olmaz bol sıvı alırım. .. Ayrıca evde termal şort var onu giyerek bu hafta spora da başlıyorum bakalım bu haftaki kazancim ne olacak :))

Çirkinördeğim hem yanında hem arkandayım. Bende 66 kgyum benımde enaz 6 kg var hatta 8 kg iyi olur 10 kg manken olurum. 1.55 lik manken ama :1:. Ben lahana diyetıyle 10 gunde 4 kg verdim. O ara emziriyodum bsktım çocuk içmemeye başladı bıraktım 2 kg geri aldım. Yine muz diyetı dukan diyetıne kalkıştım ama misafirliğe gitmekten istikrarlı olamadım. Şimdi oruçla ilk 4 gunde 2 kg daha gitti. Halam geldi o yuzden oruca ara verdim. Ama oruçlu gibi sadece iftar yapıyorum. Sahurdada 2 tane haşlanmış yumurta yiyorum. Anlıcan benim vucut diyet aptalı oldu al ver al ver. Bende dvm azimliyim inşallah mersine donene kadar gitmeli bu kg. Tek mutsuz olduğum konu bu.

Eee şimdi napcaz. Önderimiz sensin :72:

Çirkinördeğim hem yanında hem arkandayım. Bende 66 kgyum benımde enaz 6 kg var hatta 8 kg iyi olur 10 kg manken olurum. 1.55 lik manken ama :1:. Ben lahana diyetıyle 10 gunde 4 kg verdim. O ara emziriyodum bsktım çocuk içmemeye başladı bıraktım 2 kg geri aldım. Yine muz diyetı dukan diyetıne kalkıştım ama misafirliğe gitmekten istikrarlı olamadım. Şimdi oruçla ilk 4 gunde 2 kg daha gitti. Halam geldi o yuzden oruca ara verdim. Ama oruçlu gibi sadece iftar yapıyorum. Sahurdada 2 tane haşlanmış yumurta yiyorum. Anlıcan benim vucut diyet aptalı oldu al ver al ver. Bende dvm azimliyim inşallah mersine donene kadar gitmeli bu kg. Tek mutsuz olduğum konu bu.

Eee şimdi napcaz. Önderimiz sensin :72:

Hosgeldin tatlişkom :))) valla bende kilodan bol bişey yok... iris ve sen lahana diyeti yaparken bende yaptim biliyordun ve 4.5-5 kiloya kadar verdim lakin yazlık okatina girince tekrardan ciktim 80 e :)))

kuzucugum ben ekegi kestimm yazliktavda yuruyuse ve yuzmeye başlamıştım toplamda gitti 7 kilom.... aslinda 10 kilo versem yeter ama 15 olsun garanti olsun diyorum :))

yaptiklarimiza gelince girtlagi tutuyoruz bol su iciyoruz hareket ediyoruz :)) ve bu kilolardan kurtuluyoruz :))

İftarı yaptık cok şükür :)) bir kase çorba ve salata ile kalkmayi bugunde başardım sofradan :)) hii bi de küçük minnak bi tavuk parçası :)))) yatana kadar da bol sıvı alırsam bugünde tamamdır :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
İftarı yaptık cok şükür :)) bir kase çorba ve salata ile kalkmayi bugunde başardım sofradan :)) hii bi de küçük minnak bi tavuk parçası :)))) yatana kadar da bol sıvı alırsam bugünde tamamdır :)))
:46::46::46::46: bende yemekten sonra mutlaka doğadan kayısı form çayı içiyorum. etkisi oluyormu bilmem.
Hosgeldin tatlişkom :))) valla bende kilodan bol bişey yok... iris ve sen lahana diyeti yaparken bende yaptim biliyordun ve 4.5-5 kiloya kadar verdim lakin yazlık okatina girince tekrardan ciktim 80 e :)))

kuzucugum ben ekegi kestimm yazliktavda yuruyuse ve yuzmeye başlamıştım toplamda gitti 7 kilom.... aslinda 10 kilo versem yeter ama 15 olsun garanti olsun diyorum :))

yaptiklarimiza gelince girtlagi tutuyoruz bol su iciyoruz hareket ediyoruz :)) ve bu kilolardan kurtuluyoruz :))
desenen yazlık yaktı seni. gırtlağı ttutmak kolayda hareket etmek bna zor geliyo. zaten gun içinde sıcaktan dışarı çıkamıyoruz. akşamda iftar cocukları yedir yatır derken yine yuruyuş yalan olur. ben bayramdan hemen sonra donucem inşallah orda bişşiler yapabilirim. koşu bandım var birde cok guzel sahilimiz var her akşam yururum inşallah. adam çocukları parkta oyalarken ben 4 km gider gelirim umarım inşallahhh aminn:21::21:

merhaba hanımlar:54:
bende geldim aranıza
maşşallah çok güzel kilo vermişsiniz:nazar:
bende 11 gündür diyetteyim ama daha 3 kg verebildim :2:
bugün sadece 3 incir 2 yemek kaşoığı yeşil fasulye ve 2 dilim karpuz yedim
ama spor yapacak halim yok ya:25:
sporsuz gider mi acaba bu kilolar:ssz:

:46::46::46::46: bende yemekten sonra mutlaka doğadan kayısı form çayı içiyorum. etkisi oluyormu bilmem.

desenen yazlık yaktı seni. gırtlağı ttutmak kolayda hareket etmek bna zor geliyo. zaten gun içinde sıcaktan dışarı çıkamıyoruz. akşamda iftar cocukları yedir yatır derken yine yuruyuş yalan olur. ben bayramdan hemen sonra donucem inşallah orda bişşiler yapabilirim. koşu bandım var birde cok guzel sahilimiz var her akşam yururum inşallah. adam çocukları parkta oyalarken ben 4 km gider gelirim umarım inşallahhh aminn:21::21:

Yazlık yaktı ki ne yaktı :)) ya sıcaklar mahvediyor zaten insanı. ..bende kosu bandı istiyorum ama evim seninki kadar geniş değil nereye koyarım diye düşünüyorum...hem yürüyüp hem de boğazımizi tutarsak bu işi halledecegiz :)) bende bimden aldım dogadan 5 i bi yerde çayı onu iciyorum...bağırsaklarımızı da biraz harekete gecirsek tamamdır :)))

Ayy yenesi güzelde sonra kilo alması bi de onları vermesi olmasa :))))))

merhaba hanımlar:54:
bende geldim aranıza
maşşallah çok güzel kilo vermişsiniz:nazar:
bende 11 gündür diyetteyim ama daha 3 kg verebildim :2:
bugün sadece 3 incir 2 yemek kaşoığı yeşil fasulye ve 2 dilim karpuz yedim
ama spor yapacak halim yok ya:25:
sporsuz gider mi acaba bu kilolar:ssz:

Sporsuz kilo giderde sikilasmak lazım...onun içinde spor lazım...:)) 11 gunde 3 kilo cok iyi denizcim durmadan devam :)))

kız şu yediklerime baksana toplam 300 kalori bile değil spor yapmaya derman mı kalıyo :9:
ben daha öncede 15 kilo vermiştim ama deli gibi oyun oynuyodum müziği açıyodum aynanın karşısına geçiyodum sabah akşam :21::9:
ama o enerji yok şimdi bende

Back
X