- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
- Konu Sahibi Balinayakafaatandelihamsi
Heyyyy neden kimse beni ziyaret etmiyoooo... çok üzülüyorum yaaa
((

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SENİ TEBRİK EDERİM CNM BENDE YEMİYORUM BİRŞEY AMA VEREMİYORUMDA HİÇ BİR ŞEY ANLAMIYORUM RAMAZAN GELDİ ZAYIFLARIM DİYE DÜŞÜNÜRKEN KİLO BİLE ALABİLİR YANİ( GECEN SENEDEN BU YANA YEME OLAYINI EPEYCE KISTIM 8 KİLO VERDİM 5-6 AYDA 3 KİLOSUNU ALDIM HEDEFİM 10 KİLO VERMEK AMA VEREMİYORUM SANIRIM VUCüDUM YEMEMEYE alıştı şimdi ne yaparsam yapayım veremiyorum
((
Merhaba kizlar;
22 haziranda baslayan kilolar ile savaşım hala devam ediyor... 22 haziran sabahı tartım 80.2 kiloyu gosteriyordu... bu gün ise 73.1 kiloyum... daha vermem gereken 15 kilom var ve bi de sikilasmasi gereken bi sezeryan göbeğim var...:)) iyi ki ramazan ayındayiz çünkü hem uzun süre tutulan oruç ile mide küçülüyor hem bol su iciliyor ki ben günde 3.5 litre kesin içiyorum...bugünden itibaren günlük olarak yediklerim ve aktivitelerimi yazıp hem de yediklerimin resimlerini ekleyerek kendimi biraz daha motive etmeyi planlıyorum. .. bana katılmak isteyenleri de beklerim..kurtulalim artık bedenimizdeki yağlardan...ne dersiniz?????
Bebeğin var sanırım emziriyor musun canım?
Öncelikle azmini tebrik ederim, 8 Kg kadar vermişsin anladığım kadarıyla
Konuyu Kapatıyorum demişsin canım ama kapatmazsan bende katılmak isterim sana![]()
Canim Merhaba. ..konuyu kapatmak istedim cunku kimsenin bisey paylaştığı destek oldugu yok... zayiflama yarismasi 12. Takima katildim oradan devam ediyorum.. suan 69.6 kiloyum yani yaklasik 11 kilom gitti cookk mutluyum...
senin kilo nedir??? Tabiki de birlikte devam edebiliriz..hatta bizim takim kaptani ile gorusurum ve 12. Takimda birlikte devam edebiliriz...ama olmazsa buradan da devam edebiliriz..diyette motivasyon cok onemli cunku :))
Ya bir kişi bile yok mu benimle bu yolda ilerlemek isteyen...