80.2 kilo ile başlayan diyet maceram....

Canım, eğer kapatacaksan orayada gelmeye çalışırım :16:
Dediğin gibi motivasyon önemli :16:

canım kapatma kapatma ben sana destek veririm beraber başarıcazzz:32:

ben varımmm :))

tatlım azminden dolayıı öncelikle seni tebrik ederim bende 22 haziranda doktoruma gittim bana bir liste verdi ama uygulayamadımm çalışıyordum ama şimdi boştayım yakındada kontrole gidicimm ama halen gerekli iradeyi kendimde bulamadım ya :(

Ayyyyy beni cok mutlu ettiniz kizlar :)))

Hepiniz hosgeldiniz sefalar getirdiniz :))) boyle kalabalik olursak kapatmam ki :)))

kalori sepeti diye bir site var bn oraya uye oldum bgn.yedıklerını kaydedıyosun.fazla mı kalorı almışsın azmı gosterıyo :)çok gzl ya

Ysa bende diyet arkadasima olmustum ama hergun zor grldi girmek bıraktım :))

Sen kac kilosun?? Evli bekar?bebek var mi??

Ysa bende diyet arkadasima olmustum ama hergun zor grldi girmek bıraktım :))

Sen kac kilosun?? Evli bekar?bebek var mi??

bn tam emın olmamakla bırlıkte 74 kıloyum galıba.tartım heryerde başka tartıyo :( 9 aylık evliyim bebegım yok suan eşim dusunmuyo :( bnde açıkcacı bu kılolarla hamıle kalmayı düşünmüyorum :) sen ?

bn tam emın olmamakla bırlıkte 74 kıloyum galıba.tartım heryerde başka tartıyo :( 9 aylık evliyim bebegım yok suan eşim dusunmuyo :( bnde açıkcacı bu kılolarla hamıle kalmayı düşünmüyorum :) sen ?

Ben evliyim 1 yasina girmek uzere olan bi kizim var.

daha yeni evlisin bebek icin erken bekle biraz daha..evliliginin tadini cikar...yas kac??

ya ne bılıyım :) bnden 1 ay sonra evlenen bi akrabası var eşimin 20 yasında 6 aylık hamıle onu kıskandım sanırım :) teyzelerı hep soruyo yokmu bebekk dıye :( yapasım var ama eşim erken dıyor :)

Aman diyenleri bosver..once kilo ver sen..sonra da esinle gez toz...sonra vakti zamani gelince bebis de gelir :))

Back
X