80.2 kilo ile başlayan diyet maceram....

Mutlaka sporla destekle tatlim :))) ve kesinlikle iradeli ol ve diyetini bozma aslaaa :))

Yok cnm kesinlikle bozmicam.evde eliptik kondisyon bidikletim twister im dambilim ve sauna kemerim var.useniyorum yapmaya ama bgn 1 saat yaptim 😊yrn sabah 6 da kocaman bir parkimiz var burda yuricem 1 saat.sonra pazara gidicem falan bayagi kalori harcarim 😊sen neler yapiyosun?

Yok cnm kesinlikle bozmicam.evde eliptik kondisyon bidikletim twister im dambilim ve sauna kemerim var.useniyorum yapmaya ama bgn 1 saat yaptim 😊yrn sabah 6 da kocaman bir parkimiz var burda yuricem 1 saat.sonra pazara gidicem falan bayagi kalori harcarim 😊sen neler yapiyosun?

Twister bende de var.. bende onunla spor yapiyorum...ne kadar faydasi var bilmiyorum onunla calisirken sauna esofmanlarimi giyiyorum..epey ter atiyorum...

merhaba
tam okuyamadım ama takip edicem çünkü bende 80le başladım.. sarkmamak benimde sorunum ve spor yapmaya yeternce vaktim yok bebeğim var.. yalnızca yürüyüş ve leslie yapıyorum fayda eder mi bilmiyorum

merhaba
tam okuyamadım ama takip edicem çünkü bende 80le başladım.. sarkmamak benimde sorunum ve spor yapmaya yeternce vaktim yok bebeğim var.. yalnızca yürüyüş ve leslie yapıyorum fayda eder mi bilmiyorum

Leslie bende yapiyorum ve inan bana cok faydali...

iyiym kuzummm :) bugun tartı gunu bakalım kac kilo verdim :)) ama şimdilikkk yaklaşıkkk 11 kilo gitti :):):)

bu arada kızımı ozledım yaaaa bır a once pazar olsun ve gideyim istiyorummmm :)

Bakalım ne kadar gitti:46:
Az kaldı pazara canım az :) Kendi gibi pıtırcan bir anneyle kavuşsun kızın :32:

Back
X