80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kıslaaaaaaaar
bizde oğlumla sabah sabah pc başına geçtik
eşim çarşı iznine çıkmış aradı onunla görüşüyoruz
bir hafta sonra geliyor
yani haftaya pazar günü
annem şimdiden hazırlığa başladı damat gelince döktürecek
nasıl dayanacağımı düşünüyorum o güzel yemeklere bende

biz iyiyiz şekercim seni merak ettik bende geçmişe daldım ayy ne çok sayfa birikmiş oku oku bitmedizemuszemus

teşekkür ederim tatluşum,misafirler çoktu pc bozuktu derken bu arada iştah hat safhadayken anca gelebildim buraya
ama burası olmadan olmuyor

günaydınnnn hafta sonları dükkanı ben açıyorum kaydirigubbakcemile3

günaydın asucum nasılsın

diyorumki bi buluşma ayarlasak
içimden geldi ne bilim yani
ankarada olanlar ve ankaraya gelebilecekler
aay ne güzel olurdu zemuszemus

selam arkadaşlar kimsecikler yok hafta sonu diyeee ayybiz bugün beledienin düzenlediği yürüyüşe gittik tam 8 km öldümm valla ama iyi olduuu senmisin kiloları geri alan

benim altım dükkan yani akşamları kimse olmuyor merak ettiğim üstkattaki komşuma gidiyormudur ses yengen ne dedi ses geliyormuymuş

evt cnm üst katada gidiyormuş ama alt kadar rahatsız edici olmaz heralde.üfff yaaaa o kadar da katlansınlar komşuluk arasındahihoyyyt

cnm allah kavuştursun:):1hug:

selam arkadaşlar kimsecikler yok hafta sonu diyeee ayybiz bugün beledienin düzenlediği yürüyüşe gittik tam 8 km öldümm valla ama iyi olduuu senmisin kiloları geri alan

serracım ne güzel yapmışsınız ku.Yürüyüş deyince hemen heyecan basıyor beni alıştım ya hergün çıkmak istiyorum,çıkmadığım gün eksiklik hissediyorum
çok kalabalıkmıydı bebikim
selam arkadaşlar nasılsınız?

a.s

selam arkadaşlar

a.s

evt cnm üst katada gidiyormuş ama alt kadar rahatsız edici olmaz heralde.üfff yaaaa o kadar da katlansınlar komşuluk arasındahihoyyyt

aay bıktım sizin seslerinizden tangur tungur hergün çekmek zorundamıyım eeeh yeter artık
az yiyin kilonuzu eritin hemencik bende kurtuluyum yaaa :sm_cool:

diye düşünüyordur komşular heralde :roflol:

cnm allah kavuştursun:):1hug:

:gitme: evet askerde
amin

hafta sonu gezmecileri
nerdesiniz bakim siz
gezin gezin kalorileri yakın
sonrada akşam eve gelince mutfaktan çıkmayın emi
eve gelince yemek yemek yok tamammı
size ceza veriyorum ben bugün topiğin bekçisi olarak
gezmeden dönenler eve gelince yatana kadar 3 lt su içecekler
içmeyenin bilgisayarı bozulsun
önümüzdeki haftaki listede +1000gr çıksın
kaydirigubbakcemile3
hadi ben çıkar by
opuyorumnanaktan

ben yaparım canım başlangıç şimdiki ve hedef kilonu acele yaz duş almam gerek çıkıcam birazdan

asu dün tartıldım tam 82.0 çıktım anam kendimi çok kötü hissediyorum arkadaş toplantısına gittim yediklerim vicdan azabı olarak burnumdan gelio haftaya ctesine kadar bişey yememem lazımeyvahedigeldismile

sağol sevda uzun zamanda verdiğin için çabukda almıosundur
başarılarının devamını diliorum darısı başımakaydirigubbakcemile2

ay Allah korusun o asıl beddua öyle kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…