80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm lar kızlar ...

hemen herkes kilo vermiş ne güzel hep böyle devam inş.. zemuszemus

dün sporda fazla hırpalamışım kendimi heryerim ağrıyo.akşamada kına var nası gidicem yaa off :umursamaz:

cnm sende hoşgeldin aramıza bebişin hayırlı olsun:ecrin_bebek:bence bebegin en azından 6aylık olana kadar çok sıkı bir diyet uygulama bol su tüket.sezeryan dogum yaptıysan spor içinde erken olabilar.benm bebegmde 6,5 aylık bir aydır diyet ve spor yapıyorum.şimdilik 5 kilo gitti.üzülme birkaç ay sonra sende diyet ve sporla kilolarından kurtulursun.karamsar olma.bebeginin senin sütüne ihtiyacı var.bütün yemeklerden ye ama az ve sık ye.tatlıya dikkat ethihoyyyt

geçmiş olsun canım ya ne fena bişeydir o bilirim :teselli:

nabersiniz bende aynı yerimde sayıp duruyorum bi 82 oluyorum bi 83 offf aynı yerde saymaktan bıktım usandım koşubandımın motoru bozuldu 2 haftadır götürdüler bitürlü getirmediler o yüzden kilo vermem durdu inş pazartesi getireceklerini söylediler sizebişey sorucam koşubandı olan arkadaşlar yürüğüş yaptığınız zaman alt ve üst kattaki komşularınız rahatsız oluyorlarmı acaba bana daha şikayet gelmedi inş gelmez ben bide geç vakit biniyorum saat 12.00 gibi acaba rahatsız olan varmıdır

darkolive ben o 25 kilo veren kiza baktim ama simdiki haliyle önceki hali bence hic uymuyor, simdiki hali sanki bi artist gibi geldi bana, o o degilbence,,,,,,, inandirici gelmedi bana o hali, orijinal gelmedi bana bilemiyorum....

aylincim bana da çok inandırıcı gelmedi 25 kilo verilemeyecek bir kilo değil ama kız hakikaten benzemiyor

maşallah
benim bugün kolumu kaldırmaya halim yok ev aldı başını gidiyor zaten bugün biraz depresifim baktım sağa sola çatmaya başladım çıktım 1 saat yürüyüş yaptım sakinleştim

olur canım bana uyar kaptanımızada söyleriz o nasıl isterse nasıl kolayına geliyorsa öyle yaparız
hemen sinirlenme sakin ol

canım senin konşuların anlayışlı demekki bilmiyorumkismile

benim annem sırf komşunun şikayeti yüzünden kaldırdı bi kenara kullanmıo daha .

ayrıca benm üst komşumda biniyo amaan bi gümbürtü dayanamıo insan . daha şikayet etmedim hiç ama ne kadar daha dayanabilirim bilmiorum .:)

yani hazır ol heran seninde kapın çalınabilir şikayet için boshayallersmile

Kızlaar aşağıda durmayın öyle gelsenizee hu huu aklinialirimsmile

cnm bende kullanıyorum.çok ses gidiyor.üst katta yengem oturuyor.alt kattaki komşumuzada sordum.sorun degil dedi.neyseki.gece 12 biraz rahatsız edici bir saat olabilir.ben en geç akşam 8 gibi yürüyorum.ama kilo vermede çok etkisi oldugunu düşünüyorumzemuszemus

butterfly cigim yoksa sen benim alt komşummusun :roflol:

nıloşcum gercekten cok gec bır saat yürüyüş için ben komşularım rahatsız olmadıgı bır saatte yürüyorum gercekten cok ses cıkıyor bırde gece sesı daha fazla duyulur rahatsız eder bence

melocum bence sen koyabılırsın öncekı ve sonrakı dıye 18 kg dıle kolay nasıl verılırkı

kızlar ben kactım öptüm sızı carşıya cıkayım bıraz gezıp dolaşayım ışlerım var akşam gelırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…