- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
Selam arkadaşlar ben 2,5 ay oldu doğum yapalı doğuma 90 la girdim 87 çıktım hamd olsun çok tatlı bir oğluşum var.Rabbim esirgesin. Ama bu kilolar resmen bana yapıştı ve gitmemekte inat ediyorlar şuan 85 kg ve bir şekilde bu kilolardan kurtulmak istiyorum.Ama emzirdiğim için rejimde yapamıyorum ne yapacağım lütfen benimlede paylaşın fikirlerinizi siz neler yaptınız nasıl kurtuldunuz kilolarınızdan bana da yardım edin nolur. Artık kendimden nefret eder oluyorum o kadar iğrenç duruyorki kilolar. Cevaplarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. sevgiyle ve sağlıcakla kalın inş.
günaydın canım uyandım aslında da vajinal mantara çattım onla uğraşıyorum eczaneye falan gittim anca girdim
selam şeker nasılsın
ilk zamanlar öyle oluyor canım vücut topluyor kendini tebrikler,sonradan yavaşlayacak şaşırma
bak kısssss...rakibe beni geçecen bu gidişle pazartesi tartılayım bakalım görüşürüssss zemuszemus
darkolive ben o 25 kilo veren kiza baktim ama simdiki haliyle önceki hali bence hic uymuyor, simdiki hali sanki bi artist gibi geldi bana, o o degilbence,,,,,,, inandirici gelmedi bana o hali, orijinal gelmedi bana bilemiyorum....
aynen...çamaşırları attım bir taraftan çıkanları asıyorum,yemek yaptım,alışveriş yaptım..
Allahtan her hafta kadın geliyor da evim temiz,dün mis gibi yapmış sağolsun. zemuszemus
şimdi de çocukların projelerini girmem gerek öptüm tatlım
yaa kızlar haakkaten bişiyler yazıyorum herkes kendi derdin de hiç kimse okumuyor mu yaalmaz:
handerya o kadar messajın arasından bulamaz kiloları özelden mi atsak diyorum herkesi ilgilendiren şeyler bunlar yanii ben anlayamadım gitti burayı vallahi yaaa CADIARZU
nabersiniz bende aynı yerimde sayıp duruyorum bi 82 oluyorum bi 83 offf aynı yerde saymaktan bıktım usandım koşubandımın motoru bozuldu 2 haftadır götürdüler bitürlü getirmediler o yüzden kilo vermem durdu inş pazartesi getireceklerini söylediler sizebişey sorucam koşubandı olan arkadaşlar yürüğüş yaptığınız zaman alt ve üst kattaki komşularınız rahatsız oluyorlarmı acaba bana daha şikayet gelmedi inş gelmez ben bide geç vakit biniyorum saat 12.00 gibi acaba rahatsız olan varmıdır
nabersiniz bende aynı yerimde sayıp duruyorum bi 82 oluyorum bi 83 offf aynı yerde saymaktan bıktım usandım koşubandımın motoru bozuldu 2 haftadır götürdüler bitürlü getirmediler o yüzden kilo vermem durdu inş pazartesi getireceklerini söylediler sizebişey sorucam koşubandı olan arkadaşlar yürüğüş yaptığınız zaman alt ve üst kattaki komşularınız rahatsız oluyorlarmı acaba bana daha şikayet gelmedi inş gelmez ben bide geç vakit biniyorum saat 12.00 gibi acaba rahatsız olan varmıdır
aylincim bana da çok inandırıcı gelmedi 25 kilo verilemeyecek bir kilo değil ama kız hakikaten benzemiyor
canım senin konşuların anlayışlı demekki bilmiyorumkismile
benim annem sırf komşunun şikayeti yüzünden kaldırdı bi kenara kullanmıo daha .
ayrıca benm üst komşumda biniyo amaan bi gümbürtü dayanamıo insan . daha şikayet etmedim hiç ama ne kadar daha dayanabilirim bilmiorum .:)
yani hazır ol heran seninde kapın çalınabilir şikayet için boshayallersmile
Kızlaar aşağıda durmayın öyle gelsenizee hu huu aklinialirimsmile
butterfly cigim yoksa sen benim alt komşummusun :roflol:
merak ettim şu kızı bende bakıyım bi CADIARZU
amaaaann..boşverin kızı..biz zayıflayalım da gerçek resimlerimizi koyalım kapak olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?